Öğretmenime İlgi duyuyorum Ne yapmalıyım?

18 yaşında bir kızım 45lerinde öğretmenime ilgi duyuyorum sürekli düşünüyorum aklımdan çıkmıyor, derste bana gözle görülür bir şekilde daha fazla samimi davranıyor daha fazla takılıyor öğrencilerine takılmayı seven bir öğretmen. Branşında sınıftaki en iyi öğrenciyim kurumda da diyebilirim belki bunun da etkisi vardır. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Ben yüzüne bakıldığında duyguları aşırı anlaşılabilir bir öğrenciyim bazen derste hocaya dalıyorum gözümüz buluştuğunda kaçırıyorum hemen , gözlerine bakınca (kehribar) odağımı kaybediyorum dediklerini duymuyorum duyduğumu idrak edemiyorum ve normal bi insanın gözğne bakarken sadece öylesine bakarsınız farkında olmazsınız aslında baktığınızın ama ben odaklanamıyorum gözlerine bakarken sanki çok belli ediyormuşum gibi geliyor utanıyorum. Hoca eşiyle aynı kurumda ve eşinden nefret ediyorum. Hoca hakkında düşününce kendimi suçlu hissediyorum eşi çocukları vs aklıma geliyor. Hoca da benden hoşlanıyor mudur bana bir keresinde soru sorduktan sonra teşekkür ettiğimde öpücük atmıştı umarım bunları görmez ya da okumaz anlamama ihtimali yok çok zeki birisi de çünkü. Bana tavsiye verir misinizz çünkü yaşanarak tecrübe edinebileceğim bir olay değil :<
Öğretmenime İlgi duyuyorum Ne yapmalıyım?