Dünyanın en korkak adamını seviyorum?

Öyle dışarıya karşı değil dışarıdan gören çok güçlü cesur bir adam zanneder. Kendisi evli ve dünyanın en korkak adamı, bana karşı ne göze alabiliyor neden gözünü alabiliyor. İnsan içinde ben yokmuşum gibi davranıp tek yakalarsa flörtöz yaklaşıyor. Çoğu gün hiçbir şekilde tek yakalasa bile görmezden gelip geçiyor. Kariyerinde evliliğinden her şeyden korkuyor. Bana karşı öyle yoğun duygu hissediyor, aslında bunu çok net görebiliyorum ama o kadar korkak, belki de kendiyle baş başa kaldığı her an acı çekiyor yanımda olmak isteyip olamadığı için. Açık vermekten öyle korkuyor, bir yerden bir kere aramışlığımız mesajlaşmışlığımız bile yok normal bir diyalog bile. İşini ailesini duygularının önüne koyuyor her ne kadar aşık bile olsa. Artık ben de bu görmezden gelinmeye dayanamadığım için onu tamamen sildim hayatımdan o hiç yokmuş gibi yanımdan geçerken dahi bakmıyorum bile. Onu silmemin bile onu ne kadar derinden yaraladığı belli oluyor ama hâlâ bir adım atamayacak kadar korkak. Siz ne düşünüyorsunuz

Dünyanın en korkak adamını seviyorum?