annesi laf ediyor anam diye gık çıkarmıyor, 6 tane kardeşi+1 yengesi abisi horslanıyor ahkam kesiyor gık çıkarmıyor, yeğenleri öyle, hele bir tanesi var evimizde kalıyor dil pabuç gibi el kol hareketleri yapıp homurdanıyor... Sen kime artistlik yapıyorsun senin derdin ne dedim bana verdiği cevap "BENİM TARZIM BU CANIN İSTERSE " dedi. Hatta kendine de söylemiş yeğenim okula gidiyor başka kalacak yeri mi var ÇOCUĞUN dedi. Halbuki abisi, dayısı, teyzesi... sülalesi var... Gerçekten bıktım. Paramı aldı ALMADIM tuvaleti çişli bırakıyor YAPMADIM... Sizce bu adam korkak mı? Neden kendi evimde sözüm geçmiyor? Ben eşimden çok kötü birşey mi istiyorum? Gerçekten kafayı yiyeceğim... Ben akşama kadar çalışıyorum evin kirasını ödüyorum. Kendi pisliğimi zor temizliyorum. Ne yapacağımı şaşırdım. Lütfen yardım edin. Dün sabah tuvaleti "pis bırakan kişi diye sert bir not bıraktım aynanın üzerine tuvalet adabını bilmeyen tuvalete girmesin... yara çıksın kimsenin bu pislikle midemi kaldırmaya hakkı yok" yazdım. Sabah bir uyandım aynanın camına "merak etmeyin o kişi ben değilim. Ben su döküyorum ha haaaaa " diye yazı var. Çok sinirliyimmmmmmm. İsim belirtmedim kimse alınırda yapmaz diye... Manzaraya bak ben mi onun evinde kalıyorum o mu benim evimde...
Güncellemeler
+1 yıl
bana "suç sende daha ortamcıl bir yazı yazmalıydın. Çocuk üzerine alınıp cevap yazmakta haklı" dedi...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer