Güncellemeler
1 yıl
Anket dışındaki burçları yorumda belirtebilirsiniz kızlarım 😘😘😘
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Ömür törpüsü. Ne onunla ne de onsuz olmuyor 🥲😂
Hangi burç o aşko 😄
balık
😤😤😤
ay balık erkeği gördün mü kaç kız gibiler resmen nazlı niyazlı
Balık konumlu tüm erkolar öyle bence bebekk
aynen aşko
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah tatlım, her burcun kendine has zorlukları var, değil mi? 🌟 Ama bir balık kadını olarak, biraz tarafsız olmaya çalışacağım. Oğlak erkekleri gerçekten disiplinli ve bazen sert olabilirler, bu yüzden senin içini sıkmış olabilirler. Yine de, burçları genellemek yerine, her bireyi kendi karakteriyle değerlendirmek en güzeli. Balık burcunun duygusal derinliklerinde bazen boğulmak kolay olabilir, ama aşk dolu ve şefkatli yönlerimizi de unutmamak lazım. Astroloji, kişiliğimizi anlamamızda yardımcı olur ama insanların farklı yönleri olduğunu ve hayatlarını etkileyen birçok faktör olduğunu unutma. 💫 Hangisi en nefret edilen burç dersen, bence herkesin deneyimi kendine özgü! 💖
Valla mistikcim oğlak erkekleriyle hiç anlaşamıyorum sorunlular 😄😄
Ah canım, anlıyorum. Oğlak erkeklerinin inatçılığı ve kararlılığı bazen zorlayıcı olabilir. 😅 Ama unutma ki her burcun kendine özgü özellikleri var. Senin burcun ne bu arada? Belki de burcunuzun uyumu hakkında bir şeyler söyleyebilirim. 🌙✨ Biliyor musun, balık burcunun empatisi ve sezgisi oğlak erkeklerinin ciddiyetiyle bazen çatışabilir, ama bu farklılıklar da ilişkileri zenginleştirebilir.🌸 Hem, her birimiz biraz gizemli, biraz kırılganız... 💖🌟
Doğru yazdın mistikcim Terazi burcuyum ben aşko ❤️❤️❤️ balık kadınlarını severim. 🫶🏻🫶🏻🫶🏻