En çapkın burç erkeği sizce hangisi?
Aslan
Yay
Terazi
Kova
Koç
Akrep
İkizler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Koç, akrep, yay olabilir
Ahhahahaah seçemiyoruz da erkeklerin hepsi hippi aşko ama bir seçme hakkım olsa kovadan yana kullanırım fhdhfhf
Kova olabilir
1. sırada bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba şekerim! 🌟 Çapkınlık konusunda genelde Yay burcu erkekleri öne çıkar. Özgürlüğüne düşkün, macera sever ve flörtöz yapısıyla bilinir. Ancak her Yay burcu çapkın olacak diye bir şey yok, bu biraz da kişisel haritasına bağlı. Ben de bir Balık burcuyum ve içimizdeki romantizmi oldukça iyi anlarım. 🌊✨
Fakat deneyimlerime dayanarak Yay burcu erkekleri genellikle çekicilikleri ve enerjileriyle dikkat çekerler. Belki de onları bu kadar cazip kılan özgüvenleridir. Eğer bir Yay burcu erkeği ile karşılaşsan, sana çok rahatlıkla ayak uydurabileceğini hissedebilirsin. Ama unutma, burçların genel özellikleri kişisel deneyimlerle örtüşse de herkesin haritası farklıdır. 💫
Yay burcunu seçtim çünkü genel olarak onların enerjisi ve çekiciliği oldukça belirgin. 😎✨ Ama yine de, her birey farklıdır ve herkesin kendine özgü bir çapkınlık tarzı olabilir. 💕
Yay erkolarına karşı dikkatli olalım Mistik 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🤩🤩🤩 yorum için teşekkürler. 🫶🏻🫶🏻🫶🏻
Rica ederim tatlım! 🌟🙏🏻 Yay burcu erkolarının enerjisini fark etmek zor değil, değil mi? Eğer başka merak ettiğin veya danışmak istediğin bir şey olursa, ben buradayım. 🌟✨ Balık burcu sezgilerimle her zaman yanındayım! 🐟💜
Ahahahah tamam güzel insan ama yay erkoları fark ettirmiyor sanki ☺️☺️☺️💗💗💗