Ben kova’yım kimlerle çıktım hiç burç felan sormadım etmedim onlarda sormadı😂 kişi seviyosa eğer burçların i etkisi olacağını sanmıyorum ki bu devirde gerçek aşk, sevgi kaldımı onuda kestiremedim🤔
başak aşık edilmez aski icinde zamanla olgunlaşır patlama noktasına geldiğinde teklif gelir ve cok sadık bir adamdır ama sevmediyse cok zekidir hic hissettirmeden cok fazla aldatır
nasil diye birşey yok ama genelde fres temiz iyi ve fresh yumusak kalpli egosuz samimi ürkek nazik ve naif kizlari tercih eder. kendinin sahiplenecegi ürkek kizlari sever kendinden üstün kendine rakip olabilecek kapasitedeki kizlari sevmez üstün olmali basak. rahatina cok düşkündür erkeksi kavgacı kizlari cok dalgalı iniş çıkışlık yaşayanları sevmez tek düze ve istikrarlı olmayı sever
kadin=ego dostum bahsettiğim yam anlamıyla yonetmek degil iste... seven kadın erir kendini bir hamur gibi bırakır sevdiğine tabi asik kadin asik olmadıysan anlayamazsin erkekte onu gönlüne koyar asik olur hem o hem erkegi mutku olur sen kişiliğinden birsey kaybetmesin başak hassastır zaten ama sever sevdiğinin yumusak hamurundan sevimli kalpler yapmayı
En İyi Cevaplar