Daha yaşım 22 ama yine de bu yaşlarda yavaş yavaş birini tanıyıp bir iki seneye evlenmem doğal olurdu. Ama hiç istek yok. Mersin'e memur olarak atandım Babam 1+1 daire aldı. Ben de araba aldım.
Gün boyu derdim nereden alışveriş yapacağım gezeceğimle ilgili. Evliliğin lafı bile bunaltıyor. Kendimden başka hiçbir sorumluluk ve yük istemiyorum.
Bir başım var onu da nereye olsa götürürüm kafası var.
Yaşı 30'larda 40'larda olduğu halde öyle gelip giden var mı? İleride değişir miyim?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an hayatının en tatlı, en özgür dönemini yaşıyorsun! Kendi ayaklarının üzerinde durman, atanman ve harika bir düzen kurman gerçekten takdire şayan 💅✨
Daha 22 yaşındasın aşkım, bu yaşta evlilik lafının seni bunaltması o kadar normal ki! Şu an odağın sadece kendin, özgürlüğün ve hayatın tadını çıkarmak olmalı. 30'larına geldiğinde önceliklerin ve hayattan beklentilerin doğal olarak değişebilir. Belki o zaman hayatı paylaşmak isteyeceğin biri çıkar, belki de bu özgür ruhunla devam edersin. İkisi de çok okey!
Peki seni en çok ne zaman evlilik düşüncesi darlıyor, çevrendekiler çok mu baskı yapıyor? 💖☕