+1 yılBence evliliğin yaşı yok kişiler kendilerini hazır hissediyorsa evlenmeli. İsteyen aile onayı ile 15-16-17 de evlenir isteyen 30-40 gibi evlenir isteyen istediği yaşta evlenmeli hazır olduğunda tabi ki.
Öneri olarak karşında ki kişiyi iyi tanıyorsan anlaşıyorsanız ve evi geçindirebilecek durumu varsa evlen. Toplumun her ezberini kafana takma bence kendini hazır hissediyormuşsun sanırım anlaştığın biri de var bence hiç bir sorun yok. Aileler vs. o durum özele girer artık. Evlenirseniz şimdiden mutluluklar dilerim :)02 Yorumla- +1 yıl
Beni anlayan biri ; teşekkür ederim 🙂
- +1 yıl
Rica ederim 🙂
En İyi Cevaplar
Doğru kişi ile evlenirsen. kıymet Bilen Anlayışlı mütevazi merhametli insan halinden anlayan biri ise . Güvenilir Dürüst Düzgün Saygılı Efendi ise . Başka Türlü Biriyse hayatı sana zindan eder istedinmi dışarı çıkarmaz anana göndermez zorla her akşam seni ister giyimine karışır burnundan gelir .
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen 18 yaşında istiyorum :DD erken cevabını duymak istiyorsan yanlış kişiye sordun yine de sen kendini hazır hissediyorsan buradaki cevaplar çok önemli değil bu sorumluluğu kaldırabilirim seviyorum seviliyorum diyorsun niye erteleyesin ki? Geciktirmek için hiçbir sebebin yok çalışmıyorsun ama çalışsan da olurdu zaten evlilik herkesin okumasına veya çalışmasına engel değil. Ben yürütebilirim diyorsan gençliğinden çalma bu güzel zamanlarını sevdiğinle hayatını birleştirip helal yoldan yaşa.
00 Yorumla
Kalben doğru olduğunu düşünüyorsan ve içine siniyorsa kararın tartışmaya açık değildir zaten. İcinde eğitim hayatınla alakalı ukde kalacaksa evleneceğin adamla paylaş mesleki açıdan evliliğin eğitiminin önüne gecmesin yaşın okumak için hâlâ genç. Doğru kişi olduktan sonra neden olmasın.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
78Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Bu yaşta duygu ve düşüncelerimizin doğru olduğuna herkes inanmıştır ama insan kendini +25 ten sonra daha iyi anlıyor ve tanıyor. Benim için 20 yaş erken bir evlilik ve en çok hata yapılacak dönemlerden birisi. Tabi karar yine senin olmalı. İnsanız yaşayarak , deneyimleyerek öğreniyoruz. Evlilik sakat iş ama dikkat et.
20 Yorumla
+1 yıl20 yaşında kendi ayaklarının üstünde durabilmen zor kocana bağlı garantisi olmayan bir hayat yaşamak zor bilemiyorum kendi tercihin ama ben tavsiye etmem
10 YorumlaSahsi fikrim; Canin ne zaman istiyorsa o zaman evlen. Heeee Bi tayfa var onlarin kafa yapilarina gore gencsin hayatini yasa bedenin kuf tutmaya baslayinca nefes alsin yeter kafasini yasayan birini bul evlen.
00 Yorumla
+1 yılBak şu son cümlen var ya "kendimi evliliğe hazır hissediyorum" bunu gerçekten içtenlikle ve kendine güvenerek söylüyorsan ve aynı şekilde karşındaki de söylüyorsa evlenin gitsin yeavv
00 YorumlaEkonomik özgürlüğünü eline almadan aklından bile geçirme yarının ne olacagını bilemezsin ayrıca 20 yaşındaki kız yetişkin bir birey değil çocukluğu yeni geride bırakmış genç bir kızdır kısacası yanlış
00 YorumlaEvet. Erkencisin ama kendinden ve eşinden kesinlikle eminsen olabilir. Erken yaşta anne olmak güzeldir. Ama eşinin güvenilir olması gerek.
03 Yorumla- +1 yıl
Evleneceğim kişi cok guvenilir )
Teşekkür ederim ☘ - +1 yıl
İnşallah umarım ama eminim
Senin cinsiyetine mensup olup, 15 yaşından itibaren evlenebilmeye çalışmayan yoktur yavrum.
Hepiniz bir bok varmış gibi evlilik peşine düşersiniz, evlilik delisi müptezeller..00 Yorumla
+1 yılSonradan çok pişman olacaksın. Seviyorsun ama. Gerçekten değer veriyor ise bisey diyemem ama. Ufak bir tereddutun var ise vazgeç.
10 Yorumla- 00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. O yaşta hayatın ne olduğunu, evliliğin ne olduğunu, aile olmanın ne olduğunu tam olarak bildiğine emin misin
00 Yorumla
+1 yılOlgunsa düşüncelerin evlenebilirsin. Yasalarlada kanıtlanmış bir şey. Erken ya da geç olduğunu senden başkası anlayamaz. Evlenirsen mutlu ol.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 418 cevap paylaştı. Böyle bir sorumluluğa girmek için kendini hazır hissediyorsan elbette yanlış değil, herşey bi karardan doğar...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılÇok doğru bir tercih 26 yaşında evlendim ama bugün ku aklım olsa 18 de evlenirdim hatta 17 de hayatta yaptığım. en doğru biz evlenmek
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılolgunluk yaşı 26-27 ise olabilir ama daha o yaştaki bir insanın hayalleri hedefleri de olur, evlensen bile hayatını tamamen eşine evine endeksleme, ki daha çok gençsin bir hedefin olsun bir şeyleri başarmak için çabala.
00 Yorumlaevet okul oku kendi mesleğin olsun tek başına ayaklarının üzerinde durabilen kimseye ihtiyacı olmayan bir kadın haline gel sonra evlen
00 Yorumla
+1 yılerken değil aslında olması gereken ama bu coğrafya için erken çünkü tecrübesiz evlenenler erken ayrılır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 591 cevap paylaştı. Biraz sabırlı ol bu işler evcilik oynamaya benzemez
10 Yorumla
+1 yılDoğru insansa yanlış değil. Yoksa 30 yaşında olup da yanlış yapan var
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Tabi ki erken. Daha hayatını kurmadin işini düzene oturtmadin bir sürü şey vs. 30 dan önce çok zor benim için
00 Yorumla
+1 yılBen de bazen istiyorum ama Türkiye şartlarında zor...
10 YorumlaOkul bitirmelisin önce bir meslek edinmelisin kimsenin eline bakma
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Kendini hazır hissediyor san gerisi hiç onemli değil 😊
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz erken gibi evlenmek icin ama senin kararın yinede
00 Yorumla
+1 yılHazır hissediyorsan karşındakide düzgün biriyse beklemene hiç gerek yok.
00 YorumlaYooo yanlış değil. 17 yaşında evlenen arkadaşım var benim. Gayet de mutlu
00 YorumlaEğer hazır hissediyorsan neden olmasın? Bence erken ama herkesin kendi tercihi.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendı tercihin kendi kararın fakat fazla heveste iyi değil insanin evliliği yürütüp yürütemeyecegi de belli değil
012 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKendine güvenen çoğu insan tek hata da hoşlanıyor
Cevap sahibi+1 yılBosaniyor
Cevap sahibi+1 yılMalesef basit bir şey değil göründüğü gibi değil
Cevap sahibi+1 yılIsin içine girince kaldırırsın yemektir temizliktir sağlam bir beynin olması lazım yabancı insanlar hepsine katlanabilecenmi
Cevap sahibi+1 yılBasit geliyor sana.
- +1 yıl
Sanada hak veriyorum haklısınız aslina bakarsanız fakat ben çok kalabalık bi ailede geniş bi ailede büyüdüm annem bana her şeyi öğretti yeni insanlarla nasil ilişki kuracağımı, evliligi, kocayı, aileyi, kaynanayi bile, misafirleri yabancı insanlarla nasil konuşacağımı sorumlulukları hepsini öğretti ))
Cevap sahibi+1 yılHayırlısı olsun kuzum insan herşeyi kaldıramıyor bazen orası belli olmuyor diyorum sana herşey nasip evleneceğin kisinin de sevdiğin olcağı belli değil kısmet tek kişiye bağlanma
Cevap sahibi+1 yılInsanın her istediği olmaz belki o olmayacak
- +1 yıl
Teşekkür ederim anladim senin ne demek istediğini )
Zaten kaderimde ne yazıldıysa onu yaşarım belki ben simdi evlenmek istiyorum
Belkide allah daha nasip etmemiştir o günü )
Hayırlısı olsun seninde öyle)) - +1 yıl
Alnıma yazılan kaderi yaşarım en fazla 🙂
Cevap sahibi+1 yıl🥺ınsallah istediğimiz olur
- +1 yıl
Amin amin inşallah cümleten))
+1 yılyo niye hata yapasın 20 yaşında artık bi kız aklı başındadır zaten
00 Yorumla
+1 yılSenin bileceğin bişey bu. Olgun hissediyorsan olur.
00 YorumlaFerrari hız konusunda mezarda ters döner bişi olmaz yane
00 Yorumla
+1 yılErken değil siz kızlar daha önce ergenleşiyorsunuz en erken 18 en geç 32
00 YorumlaTercihine saygı duyarım.
Görüşümü merak edersen biraz erken gibi evlilik yaşı için00 Yorumlaelbette erken mesleğin kariyerin işin hayatın ne ileyim hiç mi planın yok kendin için
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Havaların da sıcak olmasıyla ateş basmıştır içini.. Geçer babuş...
00 Yorumla
+1 yılKarşına iyi birisi çıkmışsa ve anlaşabiliyorsan birbirinizi seviyorsaniz ve yeterince birbirinizi tanıdıysaniz neden olmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşkası olsa çok erken derdim fakat senin için daha iyi olacağı izlenimine kapıldım.
03 Yorumla- +1 yıl
Neden böyle bi izlenime kapıldın ne gibi izlenim?
Cevap sahibi+1 yılHisler... Hislerim kuvvetlidir.
- +1 yıl
Benim için ne daha iyi olacak? Hislerin pek önemli değil çünkü. merak ettim neye dayanarak bunu söyledin?
İnsan düsünceleri 25 yasinda olgunlasiyormus.25ten onve verdigimiz cogu karar icin pisman olma ihtimalimiz yüksek. Evlilik gibi onemli bir karar da riskli. Yine de cok seviyorum, eminim dersen sen bilirsin. Gerci cok emin olsan bu soruyu sormazdin
00 Yorumla
+1 yıldoğrusuyla yanlışıyla bu hayat senin..
ama bence çok erken..00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. erken be daha hayatini yasa sonra 25 falan oldugunda evlenirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende evlenmek istiyorum seks çekiyo canım🤤 evlilik öncesi bana uymuyor
00 Yorumla
+1 yılevlenirsin ister 20 d eister 40 ta kimseye birşey demek düşmez
10 YorumlaBence çok yanlış bir tercih hayatının en güzel yaşlarından birisi
10 Yorumla
+1 yılIçin yanlış olsun ki kendini hazır hissediyorsan problem değil
00 YorumlaGençliğin tadını çıkarmak en iyisi zaten her türlü evleneceksin. Kaçmıyor ya:)
00 YorumlaEvet abi gençliğini bekarlığını yaşa ne acelen var ama çok seviyosan evlen
00 Yorumla
+1 yılEvlenmek bir bana mı saçma geliyor. Bu devirde evlenen salaktır
00 Yorumla
+1 yılBence seni bir kapmadan hemen evlen yoksa seni biri kaciri😂😂
00 Yorumla
+1 yılYanlış tercih değil de hayatini yaşa gez dolaş acele etme
00 Yorumla
+1 yılEvlilik çok büyük bir sorumluluk bu sorumlulukların bilincindeysen neden olmasın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErken tabi zaten ciddi birine benzemiyorsun profilindeki kapak fotoğrafından anlaşıldığı üzere
10 Yorumla
+1 yılEvlilik çocuk oyuncağı değil yanlız.
152 Yorumla- +1 yıl
Çocuk oyuncağı olduğunu söylediğimi hatırlamıyorum.
- +1 yıl
Daha 20 yaşındasın mk
- +1 yıl
Daha kendini bile doğru düzgün tanımıyorsun
- +1 yıl
Kendimi tanıyıp tanımamam benim sorunum ; saygı gösterebilirdin yargılamak yerine.
- +1 yıl
Neyine göstereyim sizin gibi cahiller yüzünden ortada bi dünya çocuk kalıyor paramparça oluyo.
- +1 yıl
Bendendeli sen bakma buna ben 26 yaşındayım yeni evlendim keşeke eşimle 20 yaşında tanışsaydım diyorum hep
- +1 yıl
Herkes senin gibi şanslı olmuyor es konusunda. Ayrica 20 yaşındaki insan daha cahildir o yaşta evlilik olmaz sonuçlarını görüyoruz sonra canlı canlı.
- +1 yıl
Anlık hevesle geçici duygularla evleniyorlar sonu göz yaşı hüsran yok geçinemiyoruz yok iyi tanımamışım yanıldım yok bana şiddet uyguluyor böyle biri değildi sevgiliyken. Acele etme evlilik için önce iyice tani gerekirse evlenmeden önce fırsat varsa baş başa iki üç beraber yaşayın öyle ölç biç.
- +1 yıl
Kıza cahil diyen yorum sahibi de akıllı olsa bari. Olgunluğun yaşla değil başla olacağını daha öğrenememişsin. 20 yaşında olup aklı başında olan tonla insan olduğu gibi, 40 yaşına geldiği halde aklı beş karış havada ve bir baltaya sap olamamış insanlar da var. Mesela bu 20 yaşındaki kız, 24 yaşındaki senden çok daha aklı başında biri. Konuşmalardan da anlaşılıyor zaten
- +1 yıl
Aynen aynen bacım kesin öyledir hadi boş yapma duyar kasma şimdi de kendi dalgana bak Bi seneki önceki senle şimdiki sen bir mi o yüzden boş yapma Bak dalgana
- +1 yıl
Gerçekler acıdır senin de bisey yaşayıp görmediğin çok belli Asıl akli havada olan kız değil senmissin gördüm bunu
- +1 yıl
20 yaşında daha doğru düzgün hayata bile atılmamış kız ne kadar aklî basında olabilir ki Konuşmak için konuşmuşsun Su an yazık kafana
- +1 yıl
30 yaşında evlenipte boşanan insanlar çevremde demekki yaşla alakası yok olgunluk yaşla alakalı değildir maddi kaygısı yoksa karşıdakide doğru kişi olduğunu düşünüyorsa beklemenin hiçbir mantığı yok.
- +1 yıl
Karşındaki kisinin doğru kişi olduğunu bilmek öyle kolay değil hele ki bu cahillik gençlik yaşlarında Erken evlenip yuvası yıkılan eşinden şiddet gören geçim sıkıntısına düşüp yuvasını yıkan eşini tanıdığını sanıp aslında hiç tanımayan kendi benliğinin bile farkında olmayan insan çok
- +1 yıl
Ve çoğu da sizin gibi bi zihniyetle bi anlık hevesle geçici duygularla acele karar veren insanlar ne yazık ki
- +1 yıl
20 yaşın onla bunla birlikte olsa onun hayatı bizi ilgilendirmez derdin muhtemelen ama iş evliliğe gelince herkesi ilgilendirmiş
- +1 yıl
Doğru bizlik bisey yok en iyi tecrübe yaşayarak görmek En iyisi kendisi yaşasın görsün biz ne desek boş Bir musibet bin nasihatten iyimis
- +1 yıl
Biliyor musun cahillerle konuşmayı uzatmayı pek sevmiyorum. O yüzden sana ders vermek için yazdığım yazıya ayırdığım zaman bile sana fazla. 👋🏻
- +1 yıl
@Ateşkırallığı sana katılıyorum
- +1 yıl
Her olgunluk, kendini bilme yaş ile olsa Fatih Sultan Mehmet İstanbul'u 21 yaşında fethedemezdi. Sizin gibi cahillere kalsa 20-21 yaş daha küçük tabi. Biz bu zihniyet yüzünden bu kadar geri kalıyoruz sizin gibiler yüzünden
- +1 yıl
Herkesi çocuk zannediyorsun yazık sana. Ama sen 24 yaşında bi çocuksun o da bi gerçek tabi
- +1 yıl
Sen kendi kendine ders ver de bi önce bana verdiğin orneklere bak Ozamanki insanlarla zekâlarla şimdiki yeni yetmelerin kuşakların zekasını bir mi tutuyosun Hadi boş yapma bak dalgana kendine yetecek aklı yok burda nutuk çekiyor Sor bakalım kıza bi mesleği varmıymış kendi ayaklarının üzerinde durabiliyor muymuş Kız size uysa iki dk da yakicak kendini de hayatini da rezil rüsva olucak
- +1 yıl
@soran Kızım sen bu kör cahillere uyma olan sana olucak Oturduğun yerden düşünmesi kolay gerçekler acıdır bunların acısı o yüzden Sen okulun varsa bitir mesleğini bi eline al kendi ayaklarının üstünde dur Evlilik düşüneceğin kişiyi iyice tani Bunların lafiyla gaziyla kendi hayatını karartma Bekara kadın boşamak kolay bunlar bu üstün zekalarıyla oturduğu yerden konuşur kolay onlar icin hayat senin hayatın iyi düşün taşın tani olumlu olumsuz yönlerini 10 adim sonra başına gelebilecekleri düşün öyle karar ver Bunlara kalırsan hayatin zehir olur
- +1 yıl
@soran klavye basından atıp tutmak kolay Eminim ki bu atıp tutanların çoğu hazırcı anne baba desteği bunların karılarını kocalarını bile babaları annenleri tutup koyunlarına sokar Bunlar asalak yasayan tipler az çok belli ediyor kendilerini boş yasayan insanlar sen beni dinle aceleye getirme hiç biseyi
- +1 yıl
@Im_slimshady
Seninle hayata bakış açımız aynı olamayabilir görüşüne saygı duyuyorum, evliligi kaldırmayan 30 yaşında insanlar bile var, 20 yaşında evlenip mutlu saddetli bi yuva kuranda var önemli olan karşılıklı saygı gösterip güzel bi muama göstermektir aile içi hayatında ve ben bütün bu söylediklerimi kaldirabilecegimi düşünüyorum ) teşekkür ederim ayrıca - +1 yıl
@Im_slimshady
@Nightwalk35
@Ateşkırallığı
Seninle hayata bakış açımız aynı olamayabilir görüşüne saygı duyuyorum, evliligi kaldırmayan 30 yaşında insanlar bile var, 20 yaşında evlenip mutlu saddetli bi yuva kuranda var önemli olan karşılıklı saygı gösterip güzel bi muama göstermektir aile içi hayatında ve ben bütün bu söylediklerimi kaldirabilecegimi düşünüyorum ) teşekkür ederim ayrıca - +1 yıl
Teşekkür ederim gerçekten üçünüz hayata bakış açısı farklı saygı duyuyorum)
@Ateşkrallığı
@Nightwalk35
@Im_slimshady
) - +1 yıl
Ama ben gerçekten kendimden çok eminim
Zorluklarda olacak tartışmalar kavgalar vs vs herşeyin farkındayım hiç bir evlilikte aile içi hayatında tartışmasız dönemler yoktur muhakkak var bende bunların farkına vararak bu kararı aldım ) - +1 yıl
Peki sen bilirsin bize daha fazla laf düşmez hersey istediğin gibi olur umarım
- +1 yıl
Hayatini sağlama almadıysan hala sakin böyle bi şey yapma mesleğin ne senin su an?
- +1 yıl
Bi mesleğim yok okulu bıraktım bi çalışma hayatımda yok babam çalışmama ızin vermiyor böyle bi hayatım var evlilik şu için en uygun karar gibi gözüküyor benim için)
- +1 yıl
Estağfurullah olur mu öyle şey sen sadece görüşünü belirttin
- +1 yıl
@im_slimshady kız zaten okumadığını belirtmiş. İsteyen istedigiyle evlenir. Kaç yaşında insanın kararını sen mi değiştirecektir? Eskilerin aklıyla şimdiki bir mi demene de baya güldüm doğrusu. Zeka kuşaktan kuşağa değişmez. Zeka bireyseldir. Neyse fazla uzatmicam. Ne de olsa bunlar senin anlayamayacağın şeyler
- +1 yıl
Sen bu night boşunun laflarına bakma Ben hayati yaşamış ve yaşıyor olarak biri söylüyorum yani night gibi hazıra konmamış herşeyi kendisi çalışarak tirmalayarak tek başına ayakta kalan biri olarak pişman olursun Elin oğlu acimaz tutki bisey oldu ayrıldın kötü muamele gördün Dımdızlak kalırsın ortada elin oğluna güvenme kendin biseyler yap ayaklarının üstünde durmaya çalış evlilik sonraki adımın olsun Böyle boş beleş insanlar in gazına gelme kahrını sen çekersin Bu gibi düşünenlerin sonu iyi olmuyo beni dinle sen En kötü ihtimale karşı elin oğluna güvenme Bu çaresiz okumamış etmemiş bıraksam ne halt yicek tek başına bana muhtaç gibisinden düşünür seni güçsüz çaresiz görür Sen önce bi ayaklarının üzerinde dur kimseye muhtaç kalma evlilik sonraya kalsın
- +1 yıl
Kuşaktan kuşağa değişmez diyor Ulan etrafına bak belli ki sende Z kusagindansin Z kuşağının kendine faydası yok akli beş karış havada Kendilerine faydası yok bu millete mi faydası olacak Çoğunuz boş hayallerle anne baba desteğiyle beleş hayat sürüyorsunuz
- +1 yıl
Hahahahaha hazıra konmak mı? Boş konuşman beni tanımadan ettiğin laflardan belli zaten. Beni tanımadan hakkımda ne kaşar da boş yorumlar yapıyorsun. Güya benden çok görmüş geçirmişsin ya hahaha😂. Alt tarafı benden 2 yaş büyüksün. Erkeklerin de kadınlara göre çok daha geç olgunlaştığını düşünecek olursak benim yanımda senin için şansın yok. O yüzden bu boş lafları bırak. Kültürlü, görmüş geçirmiş ve en üst düzey eğitimlerde, en iyi bölümleri okumuş anne ve babanın kızıyım. Eğitimi de, olgunluğu da senden iyi bilirim. Senin gibi bir çomardan akıl alacak değilim bu 1, 2. si sana kalırsa zaten kimse evlenmesin. Ne toplumdan anladığın var ne insan ilişkilerinden. Genel kültürünün yerlerde olduğu buradan belli. İnsanların 20 yaşında evlenip mutlu olabileceklerine ihtimal vermeyecek kadar hayattan kopuk yaşıyorsun. Pandemi sana yaramamış belli ki eve kapalı kalmaktan dış dünya ile bağlantın kopmuş. Bu iş yaş ile olsaydı 35-40 yaşında evlenenler boşanmazdı. Daha fazla boş yapma. Gerçi yapsan da artık senin gibi birini daha fazla kâle almicam. Gereksiz zaman kaybısın
- +1 yıl
O kadar kara cahilsin ki o kadar boş yapıyorsun ki yazdıklarını okuyup zaman harcama gereği bile duymadım. Sen bu tenekeyi dinleme hayatının hatasını yaparsın. Bu okul okumakla erkek ya da kadın olmakla alakası yok canım. Bunun tecrübeyle hayatı görmekle alakası var. Okumus cahil çok. Dedigim gibi sen ayaklarının üstünde durmayı bi öğren. Zamani gelince gerçekten tanıyorum eminim dediğin kişiyle zamanı gelince olur zaten bu. Bu işler nasip kısmet işi. Ama ilk önce sen bi kendi ayaklarının üzerinde dur. Islerin kötüye gittiğini düşün tut ki kötü davrandı hayatini zindan etti ayrıldın. Yillar geçicek yaşın ilerleyecek ondan sonra ayaklarının üzerinde durmak daha zor gelecek hayata atılmak. Cok örnek var ayriliyolar işler istediği gibi gitmiyor eşi tanıdığından bambaşka bi adama dönüşüyor ayrılıyorlar kadın o yaşta annesine babasına muhtaç ortada dimdizlak kalıyor. Mantıklı düşün lütfen burda ÜÇ BEŞ EZBERCININ lafiyla gazıyla hareket etme.
- +1 yıl
Yazdıklarımı okumadın cahillik bunu gerektirir 😂.
- +1 yıl
Kizin dediğini görüyorsun nerden ne anlıyor Birincisi ben kimse evlenmesin demedim Ikincisi 30-40 yaşında evlenenler daha mutlu demedim. Iste anne babanın okumuş olmasıyla bilgi sahibi olunmuyor. Ulkemiz de ne yazık ki hayattan bi haber olan OKUMUŞ CAHIL ÇOK.🙄Önce bişeyler yap saldır ayaklarının üzerinde dur kimseye muhtaç olma daha sonrasında evlilik nasip işi zaten. Bu herşeyi bildiğini iddia eden kara cahil hayattan bi haber yaşıyor tecrübeyi kitaplardan okullardan ibaret sanıyor.😅 Işte daha sonra evet ben sevgisinden kişiliğinden eminim güveniyorum dediğin biriyle tabiki evlen yuvanı kur. Ama işler ters gittiğinde o ihtimali de düşün ortada dimdizlak kalma.
- +1 yıl
Elin oğlu acimaz bakar okumamışsın bi mesleğin yok değişir Seni ezmeye kalkar ona muhtaçmışsın gibi görür üstünde baskınlık kurar sen sen ol böyle okumuş cahillerin gazıyla hayatini yakma Neyse diceklerim bu kadar mantığını kullan ezbere konuşanların gazına gelme acısını ızdırabını sen çekersin onlar değil.☺️
- +1 yıl
Ben okul okumakla alakası var demedim. Genel kültür seviyemi açıkladım. Kız belki çok kitap okuyordur, okul okumasa bile kültürlüdür. Ama sen var ya tam bi s. laksın. Hala ayrılıktan boşanmaktan bahsediyorsun. Açıp istatistiklere bile bakmamışsın. Boşanma oranının en yüksek olduğu yaş grubu geç evlenenler grubundan çıkıyor. Genç yaşta evlenenlerin evliliği daha uzun ve kalıcı oluyor. Tam bir kara cahilsin. Dünyadan haberin yok bari aç biraz bişeyler oku
- +1 yıl
Cahille muhabbeti kestim ama cahil hala susmuyor.😅Ben hayatı 14 yaşından beri yaşıyorum bebeğim bi yerlerden okumuyorum ezber yapmıyorum aramızdaki fark bu. Bu hala gelmiş bana istatistiklerden bahsediyor komedi. Neyse sen kitaplarını okumaya devam et ama gerçek hayat bambaşka emin ol. Bunu en iyi hayata gerçekten atıldığında göreceksin yani anne babanın kanatlarının altından çıktığında.😅
- +1 yıl
Aynen aynen senin gibiler iststistikten ne anlar her şeyi kendi biliyor zanneder. Tam bi zavallısın. Kız kararını vermiş okumicam diyor. Niye saygı duymuyorsun. Sanane? İsteyen okur isteyen okumaz. İsteyen evlenir, İsteyen senin gibi cahillik yapıp evliliği erteler. Sanane
- +1 yıl
Neyse ya senin kadar cahil biri görmedim. Boşversene daha fazla uğraşamam
- +1 yıl
Tipe bak tam bir ergensin
- +1 yıl
Sen bu okumuş cahili dinleme Gerçek hayattan haberi bile yok anne babasının kanatları altında ezbere konusuyor. Ne diyim senin kararın bunların gazıyla gidersen sonun iyi değil çünkü aşırı ezbere ve boş konuşuyorlar
- +1 yıl
Al işte insanları sevdiği sanatçılara dinlediği müziğe göre yargılayan bi okumuş cahil sorsan herşeyi o biliyor 😅 acıyorum sana insan kendini bu kadar da küçük düşürmez Neyse susuyorum artık aşırı boş yaptın Seni dikkate bile alamıyorum artık bkunu çıkardın
- +1 yıl
O kızın evlenmek için daha fazla büyümesine gerek yok ama senin evlilik olgunluğuna erişebilmen için en az 50 yaşına gelmen lazım.
- +1 yıl
Başka bişey yazmicam
- +1 yıl
Benim yüzümden bi kaos oluştu lütfen kusuruma bakmayın)
@Nightwalk35
@Im_slimshady
- +1 yıl
@bendendeli sorun değil engelledim zaten o tenekeyi. Bos ses çıkarıyor ezbere konusuyor. Sen beni dinle bunlar gazi verir sadece olan sana olur.🙄
- +1 yıl
Daha gençsin bi anlık heycanla, geçici heveslerle düşünüp taşınmadan karar verme uzaktan davulun sesi hoş gelir.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılKendini hazır hisseden herkes evliliğe hazırdır.
03 Yorumla- +1 yıl
Kaos çıkarmışsın gibi düşünme üstüne alınma. Benim derdim cahillerle. Onları görünce dayanamıyorum
- +1 yıl
Ikinizde kendinizce haklısınız)
- +1 yıl
Peki öyle olsun bakalım 😊
+1 yılKendini hazır hissediyorsan evlen
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılevet erken davranıyorsun bence de
00 Yorumla
+1 yılÇok erken bekle 23 e kadar bari.
00 Yorumla
+1 yılSenşn akıl yaşına olgunluğuna bağlı.
00 Yorumla
+1 yılbence öyle acele bi karar
00 Yorumla
+1 yılHayırlısi olsun hakkında
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz erken gibi okuyorsan önce okulun derim ben
00 Yorumla
+1 yılBence evlenip helal yoldan cinselliği yaşamalısın.
00 Yorumla- Devamını Gör (61)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat