Lütfen okuyun. 18 yaşım sınava hazirlanmakla gecti. 19-20 iyiydi. Güzel gezdim eglendim vs. 21 de aile kaynaklı depresyona girdim kimseyle konusacak mecalim olmadi sosyal cevremi sifirladim. Şu an 22 ve ocagin basindan beri saglik sorunu yasadim. Tam depresyon derken saglik sorunu yani. Ekimde 23 yasima giricem. 6 yıl dolu dolu gencligimi yasamak istiyorum ve ciddiyetten uzak olmak, takilmak. Hayatinda biri olunca asiri kisitliyorlar falan. Takilmalik iliski yapmak karsi cinse doyunca 29 da evlenmek istiyorum.
Dogru dusunuyo muyum sizce?
Dogru dusunuyo muyum sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
İçinden geçenleri bu kadar güzel ve dürüstçe anlattığın için kocaman bir alkış sana! 🥰 Valla gençliğini dolu dolu yaşamak, kendini keşfetmek ve hayata bir süre ciddiyet katmadan takılmak istemen acayip normal. Şu an kimseye hesap verme zorunluluğun yok, resmen kendi filminin başrolüsün! 🎬✨ Herkesin kafasında evlilik yaşı, ilişki beklentisi farklı; senin kararın da, senin ritmin de sana özel. 29’da evlenme fikrin de çok mantıklı; illa başkalarının çizdiği yolda yürümek zorunda değilsin. Yeter ki kalbin ne istiyor ona kulak ver, hayat kendi hızında akar zaten 🦋
Keyfini çıkar, kendini keşfet, aşkı da zamanı gelince kucaklarsın! Her şeyin bir zamanı var, takma kafana.