2 kızım var ve onlarla hayatımın geri kalanını geçirmek istiyorum gezmek eğlenmek istiyorum. Sizce nasıl?
(Bir evlilik yaptım ve eşim vefat etti)🥀
(Bir evlilik yaptım ve eşim vefat etti)🥀
Öncelikle basin sagolsun kuzucum 😔İnsanin sevdiğini hayat arkadaşını cocuklarinin babasini kaybetmesi cok acı bir durum amma ve lakin hayatta insanin basina hersey gelebiliyor hersey bizim icin ölümde dahil sabretmek dua etmek ve tevekkül etmek lazim her haline şükret evlatlarin sağ sağlıklı ve yanindalar eşinin arkasindan bol bol dua etmekten baska yapacagin birsey yok maalesef yasin oku turkceden abdestini alip namazla beraber birde esinin ruhu icin 3 5 kurus ne kadar olursa hic farketmez sadaka ver örnek cami kutusuna veya ihtiyaci olan birine verki hafiflesin ruhu orada. Ve ayrica Helal olsun kız sana 👏👏👏👏👏Sakın ha sakın evlenme iki tane nur gibi kız evladın var yarın bigün o adamın kızların büyüyüp serpilince yan gözle bakmayacağı ne malum? İllaki bakacak cünkü kan bağı yok. Sakın evlenmek gibi bir hataya dusme hayatinada kimseyi alip zina isleme sakın aklina girerler gencsin bilmemne bak bunlar kulağına küpe olsun kuzucum. Bende iki kiz annesiyim daha kucuk yavrularim biri anasinifi digeri 3yasinda eşime birsey olsa asla asla asla evlenmem kizlarima kiyamam onlari gozumden sakinirim el adamı ne yapacaği hic belli olmaz kimsenin ruhunu bilemezsin en yapmaz dedigin bile yapar. Sen en dogru en hakkaniyetli karari almissin bacim bende senin yerinde olsam aynisini yapardim hayatini onlara ada onlarla mutlu ol o yetimlerin yuzu guldukce Allahda seni güldürür Allah evlatlarini sana ve senide evlatlarina bagislasin bitanem hep mutlu olun bundan sonra insallah güzel bir hayatiniz olmasini dilerim 🙏🌸💕❤️🫂
Yorumun için çok teşekkür ederim ailem sorun çıkarıyor işte
Ailen cahil ve gerikafali buyuk ihtimalle kararin kesin ve bu konu kirmizi cizgin olsun baslarindan atmaya calisiyorlar bu durumu kizlarini korumak istedigini yabanci bir adamdan guvenmedigini kizlarina kotu gozle bakacagindan korktugunu detayli bir bicimde anlat anlamazlarsa bile asla evlenme asla
Defalarca söylüyorum ben yoruldum onlar bıkmadı yorulmadı
Bencil olma, o kızlar babasız ne olacak, elin it kopuklarinda sevgi arayacak yarın, başlarına gelmeyen kalmayacak, sen ates basınca ne tür adamlara vereceksin, karsina ne çıkacak belki değil, hiç değilse yuvan olsun evlen de kızların da babasi
Kes yorum yapma
Doğruları asla sevmezsiniz siz , illa hoşunuza giden yalanlar olacak,
Yorum yapmak için yorum yapıyorsun Abaza
Allah akıl fikir versin, o kızların insaallah senin aklına kalmaz da Allahubteala kendisi korusun , senin peşinde ki boğasak danalari yarın o çocuklara da uzanır merak etme
Senin gibi sapık cinselden başka aklı birşeye ermeyen insanlardan korusun asıl bizleri Rabbim senin evlatlarına yardım etsin senin gibi istekli terbiyesiz bir babaları olacağı için çok üzgünüm
Canım Bahar, öncelikle başın sağ olsun, hayat bazen maalesef hepimizi zor sınavlardan geçiriyor. 😔 Ama güçlüsün, senin ve çocuklarının hayata sevgiyle bakmaya devam edeceğini hissediyorum. 💖
Evlilik elbette kişisel bir seçim. Eğer seni ve kızlarını mutlu eden bir yaşam tarzı kurabildiysen, kimseyi memnun etmek zorunda değilsin. Hayatını çocuklarınla dilediğin gibi geçirmek çok güzel bir karar. 🏞️👩👧👧 İlerde belki de farklı bir şey hissedersin, gönlün değişir; hayat bu, sürprizlerle dolu. Ama şu anki düşüncen seni mutlu ediyorsa, gerisi kimseyi ilgilendirmez. Keyifle gez, eğlen, Ramazan ayında da huzurla sohbet dolu zamanlar geçir. 🌙🙏 Gözyaşlarına yerine tatlı kahkahalar koymayı unutma! 😊
Cevap
21Cevap
başınız sağ olsun sizin kararınızdır bence benim eşim ölse ben bir daha evlenmem hiç bir şekilde
Başınız sağolsun.. Tabi ki bu sizin kararınız ve eminim ki kızlarınızla çok güzel vakitler geçireceksiniz. Tek başına da olsanız, siz çok güçlü bir annesiniz..
Başınız sağ olsun
Güzel bir düşünce kendi ayaklarınızın üstünde dura biliyorsanız (hem maddi hem manevi) gayette güzel olur
En doğrusunu yaparsın özellikle 2 kızın varken onları korumak için de üvey baba getirmemek en mantıklı karar, malum bu devirde kimseye güven olmaz öz babaya bile
Şu zamanda en zor şey aynı ev içinde birisiyle uyum sağlamak - anlaşmak..
bunu ayrı görüşelim konu ciddi sana destek olmak istiyorum
Yaz bana
Takip etmezsen yazamam
Olur neden olmazsın iyi biri çıkarsa karşına tekrar mutlu olurusn çoçuklaırn da senle mutlu olur
Kesinlikle asla
Pardon gerçekten ben soruyu yanlış anladım bidaha evlenicem anladım yinede kattı düşünme daha gençsin hayat ne gösterir bilemezsin belki acın yeni
Acım ne kadar geçerse geçsin aynı kalacak kendimi tanıdığım bildiğim için
Anlıyorum umarım acın geçer en azından kızlarınla mutlu olursun
Teşekkürler inşallah
Başınız sağ olsun. Olabilir yani neden olmasın
Yani bence çocuklarında varmış biraz zor olur belki ama yaparsın bence herşeydenkoca değil
En güzeli de bu ben de öyle yapıyorum tavsiye ederim
Senin tercihin senin hayatın abicim. Başın sağolsun.
Başın sağolsun hayatım ne getireceği hiç belli olmaz
Başin sağ olsun abla yaşadıklarını anlamak gerçekten çok zor
İmkanlar el veriyorsa şahane bi fikir
Yetiyosa onlar sana başini yakma boş ver :))
Aynen öyle değil mi
Cildine yazik:)))
haklısın hayatini yasa
Allah rahmet eylesin kaç yaşında evlendin sen
Küçük yaşta
Baya küçük sanırım kendi isteğinle mi evlendin sen o yaşta?
Sanmıyorum
Başta istemeden sonra kendi isteğimle oldu
Hmm anladım hayırlısı olsun olmuş artık eşin kaza mı yaptı yoksa hasta miydi?
İkisi de değil öldürüldü
Ciddi misin 😳😳 nasıl kim yaptı
Seversin evlenirsin gençsin
Eksik kalsın
Kalmaz
Bende 30 dan sonra düşünmüyordum ve evlenmedim.
En iyisi
Başın sağolsun 😑
Teşekkürler
dogru karar
Senin tercihin
Bekle iyidir
Tercih senin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?