Evlenmezden önce bana öyle bi ilgi gösterirdi ki ay ben böyle değer veririm kadınıma öyle değer veririm falan filan evlendikten 5-6 ay sonra öyle bir değişti ki anca kavga etmeye başladık. Ağzına geleni söylüyor, ailesinin yanında bağırıyor. Hatta böyle bir adamdan çocuk bile yaptım çocuğum için pişman değilim ama ben böyle birisiyle evlendiğim için çok pişmanım. Nişanlımla yeni ayrılmıştık eşimle evlendiğimizde keşke biraz daha geç ayrılsaydım da eşimi tanımasaydım diyorum.. Ailesi de garip insanlar. İlk böyle değillerdi. İnat uğruna mı, ani karar mı bilmiyorum ama hayatımın hatasını yaptım ve kaybettim..
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Evlilikte yaşanan bu ani değişim ve maruz kaldığın psikolojik şiddet gerçekten çok yıpratıcı, seni çok iyi anlıyorum 🥺 Sen değer görmeyi hak eden güçlü bir kadınsın. Çocuğun için ayakta durman harika ama kendi mutluluğunu da asla arka plana atmamalısın.
Saygının bittiği ve seslerin yükseldiği bir ortamda kalmak sana zarar verir 💅🏻 Bu durumu eşinle sakince konuşmayı denedin mi, yoksa profesyonel bir çift terapisine başvurmayı düşünür müsünüz? ✨