Eski eşim yeni eşimi ve beni sürekli rahatsız ediyor ne yapmalıyım?

Eski eşimle mantık evliliği yaptık hatta daha doğrusu o çok aşıktı ben de seviyordum ama daha çok onu mantıklı bulduğum için evlendim. Uzun süren ilişkinin doğal sonucu denebilir. İlk yıllar sıkıntımız yoktu ama her zaman çok baskın olan eşimin insanların yanında beni aşağılamasından ve cinsel soğukluktan dolayı beni beğenebilecek başka insanlar bulmaya çalıştım. Mutsuzluğumun ve umutsuzluğumun zirvesinde biriyle tanıştım. Başta çok dikkatimi çekmedi iyi vakit geçiriyorduk o kadar. Daha sonra aşık oldum. Zaten evliliğim kötü gidiyordu o da bana her durumda çok destek oldu. Boşanma aşamasında çok sıkıntı çektim ama sonunda eski eşimi buna ikna ettim. Bir yıl sonra artık aşık olduğum kadınla evlenmek istedim ve evlendik. İnanılmaz güzel bir evliliğimiz var iki yıldır eve heyecanla geliyorum ve evden işe üzülerek gidiyorum. Bu süre içinde eski eşim sürekli sahte profiller açarak ve telefonla iikimizide rahatsız ediyor. İyi eğitim almış bir kadın olarak bu yaptığını ona yakıştıramadığımı defalarca söyledim ama bu konuda inanılmaz çirkinleşiyor. Eşim çok anlayışlı ancak geçen gün dayanamadı ve bağırarak ağladı onu ilk defa böyle gördüm. Sizce bu durumda ne yapmalıyım? Eşimi çok seviyorum üzülmesini istemiyorum. Eski eşimi bizden nasıl uzak tutarım?
Eski eşim yeni eşimi ve beni sürekli rahatsız ediyor ne yapmalıyım?