Sevgilimin eski eşi beni huzursuz ediyor, ne yapmalıyım?

Sevgilimle 6 aydır beraberiz ve ailelerimiz biliyor.. bu yaz inşallah evleneceğiz..
benden önce bir evlilik yaşadı ve 9 yasında kızı var.. onu istediği zamanlar göremiyor. Eski eşi biraz gıcık davranıyor..

Sevgilimin soy adıyla kendine bir face sayfası açmış kadın ve sürekli aşk şarkıları kendi resimlerini paylaşıyor..
sevgilimle bu konuyu konuştum ve rahatsız olduğumu söyledim. Ben takmıyorum ve umurumda değil dedi bana.. sen bence hiç takma dedi..
istese gider o bayanla yaşar çocuğundan ayrı kalmaz biliyorum.. ama içim yine rahat değil kıskanıyor muyum acaba.. ?

Kadınla aynı şehirde yaşıyoruz yani bizi görmese de elbet birileri görüp ona söylemiştir sevgilimin benimle beraber olduğunu..
Kendime söz verdim o kadının sayfasını deli gibi günlük kontrol etmeyeceğimi.. sevgilime karşı kendine güveni olan bir kadın olmak istiyorum sonuçta o beni seviyor.. geçmişi kurcalayarak onu kaybetmek istemiyorum.. bu kadına ve çevreye karşı dimdik ayakta olmak istiyorum.. çünkü biz evlendik mi bu bayan elinden geleni yapacak huzursuz etmek için..
tavsiye verir misiniz..?
Sevgilimin eski eşi beni huzursuz ediyor, ne yapmalıyım?