merhabalar ben evli bir kadınım çalışan bakımlı özgüveni yerinde fakat eşimle bir türlü uzun süre normal bir ilişki içinde olamıyoruz ne zaman tartışsak küsüyor ve barışmak için adım atmıyor ben yanına gittiğim zamanda hemen g. tü kalkıyor bi sonraki küsme işini daha çok uzatıyor artık çok sıkıldım bu durumdan sizce ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Belli ki eşinle aranızda bir iletişimsizlik var. İlk önce bunun neden kaynaklandığını bulmalısınız.
Eşinizi karşınıza alıp açık açık net bir şekilde neden çocuk gibi küstüğünü sorabilirsiniz. Mutlaka bunun altında yatan bir nedeni vardır.
Bence eşinizin sizden çok kendiyle ilgili sorunu var ve bunu sizin üzerinizden tamamlamaya çalışıyor. Bunu bulmasına yardımcı olabilirsiniz..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 805 cevap paylaştı.
+1 yılKüsüp konuşmayan erkek aşırı sinir bozucu. Eş olmasa bir dakika tahammül edilmez. Ve sürekli bunu yapıyorsa delirtici bir hal alır. Küstüğü zaman yokmuş gibi davran. Ama tamamen yok hükmünde olsun. Çünkü sen rahatsız oldukça o bunu gördükçe bundan besleniyor belli ki. Cezalandırma yöntemi uyguluyor ama kendinden soğuttuğunun farkında değil. Yavaş yavaş kendini bitiriyor sende. Sen bittiğinde anlayacak yaptıgı çocukluğun neye mal oldugunu. Aptallık ettiğini..
00 Yorumla
+1 yılZor bir insan. Böyle erkekler niye evleniyor ki ya ben hiç anlamıyorum. Evlilik denilen şey her zaman güllük gülistanlık değil. Tartışıp kavga ettiğinde bile karşılıklı konuşabilecek olgunluğa sahip olmalı insan. maalesef kocan çok ök*üz. Allah sabır versin. Peşinden koşma. Bırak ne hali varsa görsün. Bu şekilde hep buna alıştırirsin. Sen normal davran, küs değilmiş gibi. Sonra o adım attığında bu rahatsızlığını dile getir mutlaka.
04 Yorumla
Soran+1 yıldile getirdiğimde zevk alıyor ancak yaptırım uygularsam geri adım atıyor mesela desem ki bana küsme ben kötü hissediyorm bi sonraki tartışmada daha erken başlıyor küsmeye
- +1 yıl
Ayy böylesi cidden hayati insana dar eder. Çocuk gibi.. Kuzum valla sabırlar diliyorum sana..
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim🙏
- Aşk İlişkileri konusunda 974 cevap paylaştı.
+1 yılEşiniz kendini bulunmaz Hint kumaşı sanıyor maalesef ne yapsa sizin fedakarlık yapacağını düşünüyor.. bu şekilde alışma olmuş ve git gide kötüye gidiyor bu durum.. Çözüm aslında tamamen sizde bir çok yöntem var çözmek için eşinize sizi kaybedecegini hissettirin..
04 Yorumla
Soran+1 yılevet ama bu tepki vermekten öteye giden bir şey olmalı tabi evlilik sınırları içinde
- +1 yıl
Bir çok yöntem var ama detay önemli bunun için ben evlilik danışmanıyim yani size vereceğim öneri belki size uymaz çünkü herkes farklıdır.
Soran+1 yılyine de bir evlilik danışmanının tavsiyelerine kıymet veririm bir kaç öneride bulunabilirseniz sevinirim
- +1 yıl
İsterseniz takip edin sonra silersiniz o zaman
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
32Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 503 cevap paylaştı.
+1 yılBu tür bir durumda, iletişim ve anlayış çok önemlidir. İşte size yardımcı olabilecek bazı öneriler:
Açık İletişim: Sorunlarınızı ve duygularınızı eşinizle açıkça paylaşın. Kendinizi ifade etmek için sakin ve saygılı bir dil kullanın.
Empati Kurun: Eşinizin bakış açısını anlamaya çalışın. Onun duygularını ve endişelerini anlamak, çözüm bulmanıza yardımcı olabilir.
Sorunları Çözün: Tartışmalar genellikle çözülmemiş sorunlardan kaynaklanır. Bu sorunları belirleyin ve birlikte çözüm bulmaya çalışın.
Profesyonel Yardım Alın: Eğer bu önerilere rağmen hala sorunlar yaşıyorsanız, bir ilişki danışmanı veya terapistten yardım almayı düşünebilirsiniz.
Unutmayın, her ilişki zorluklarla karşılaşabilir ve bu normaldir. Önemli olan, bu zorlukları aşmak için birlikte çalışmaktır. İyi şanslar! 😊13 Yorumla
Soran+1 yılyorum için teşekkürler ancak küsmek hiçbişeyi düzeltmez bağırsın çağırsın kavga etsin benimle o bile bir ieltişim ama küsmek bambaşka bir durum
- +1 yıl
Anladım, küsmek gerçekten de iletişimi keser ve çözüm bulmayı zorlaştırır. Bu durumda, eşinizle bu konuyu konuşmayı düşünebilirsiniz. Ona, küstüğünde iletişimin kesildiğini ve bu durumun sizi üzdüğünü açıkça ifade edin. İlişkinizde açık iletişimin önemini vurgulayın ve küsme yerine birlikte çözüm bulmayı teklif edin.
Eğer bu konuda yardıma ihtiyaç duyarsanız, bir ilişki danışmanı veya terapistten yardım almayı düşünebilirsiniz. Profesyonel bir yardım, iletişim sorunlarını çözmede ve daha sağlıklı bir ilişki dinamiği oluşturmada size yardımcı olabilir.
Unutmayın, her ilişkide zorluklar olabilir ve bu normaldir. Önemli olan, bu zorlukları aşmak için birlikte çalışmaktır. İyi şanslar! 😊
Soran+1 yılpeki teşekkürler
+1 yılİlk adım olarak, eşinizle açık ve samimi bir iletişim kurmayı deneyebilirsiniz. Duygularınızı paylaşarak, onun da duygularını anlamaya çalışabilirsiniz. İlişkinizin sorunları üzerine konuşmak ve birbirinizi dinlemek önemlidir. Profesyonel yardım almak da bir seçenek olabilir, çift terapisi bu konuda yardımcı olabilir. Ancak, kararlarınızı verirken kendi mutluluğunuzu da gözetmeyi unutmayın.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,1b cevap paylaştı. Ayrilik dusunmeden once elinden heleni yap son care ayrilik olur o zamanda icin rahat olur.
Tersini yap, nasilsa sen adim atiyosun diye sana gelmeyen birine gitme. Erkek olcak bide. Hatalar, kusurlar affedilir ama bu bilincli yapilan bisey. Sana karsi kurnazlik yapiyor. Naparsa yapsin adim atma ve asla suratta asma. Sanki nornalmis gibi devam et rutinine. Kudursun00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnlaşılan hep el bebek gül bebek büyümüş. İlişkide de alttan alan sen olunca bu da kendini haklı görmüş her seferinde.
Nush ile uslanmayanın hakkı tektir , tektir ile uslanmayanın hakkı kötektir.
İyi bir zopa hak ediyor gibime geliyor.
Bakımlı bir kadını kim istemez ki. Bir gecede 9 bayram yaşatır erkeğine. Ama öylesine denk gelmişsin ki yüzünde güller açması gerekirken içini buraya dokmussun. Yazık. Normal şartlarda kul köle olması lazim sana03 Yorumla
Soran+1 yılsadece bakımlı da değilm her anlamda eşimi düşünürüm empati yaparım ama ben bana sürekli küsüyosun dediğimde daha çok küsesi geliyor
Cevap sahibi+1 yılNe olacak peki. Hep böyle gitmez bu. Sert ol. Dik konuş. Adam gibi davransın. Unutma ağaç yaşken eğilir
Soran+1 yılevlilikte bile taktikler bitmiyo ya
+1 yılAyy naz yapan erkegi bulmussun üstüne evlenmissin ah be onla ugras dur simdi allah korusun trip atan erkeklerden 🧿
Ciddi ol karşına al konuş düzelmezse sen de ilk adımı ondan bekle o atana kadar02 Yorumla
Soran+1 yılöyle yapıcam çünkü devam edersem can sıkıcı oluyor bu durum karşıma alıp konuştuğumda g. tü kalkıyor küsmeyi devam ettiriyor
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılKendi haline bırakın olgunlaşması lazım bende böyleydim ilk evlendiğim vakitler 1. Senesinden sonra kin tutmamaya ve herseyi direk unutmaya başladım
06 Yorumla
Soran+1 yılben beş yıllık evliyim ömrüm bitiyor😅
- +1 yıl
Çocuk yok ise ayrılın bence bizimde sorunlarımız var ama çocuk olunca bu olmuyor
Soran+1 yılçocuk var
- +1 yıl
O zaman bi sekilde idame ettirmenin yolunu bulmalısınız. Ömrünüz bitmeden hayatin tadını çıkarmalısınız.
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
Ama eğer olmuyorsa önce kendinizi düşünmeniz lazım bence olmadığı icin buradasiniz
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKadın olarak böylesin ve bende erkek olarak aynı sizin konumundayım, yapacak bir şey idare ediyoruz. Belli bir yere kadar.
Nereden yardım alsanız da düzelmiyor bu durumlar, kabullenmekten başka yolu yok.02 Yorumla
Soran+1 yılpeki siz bu durumla nasıl baş ediyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılHer şeyi oluruna bırakarak ( burada uzunca anlatamam tabi)
Aşk İlişkileri konusunda 992 cevap paylaştı. Ne zaman erkek gibi davranmaya baslar sogumaya başladım falan diyorsun. Bence düzelmez karakter meselesi bu
04 Yorumla
Soran+1 yılben buna küssem yüzüne bakmasam düzelir aslında ama onuda ben yapamıyorum
Soran+1 yılevet saygı duymıycam daha çok bunu yapmaması için üstüne gidicem ve sonra da ben ondan soğuycam
Tartışma olan konuları bırakarak hayatın kısa olduğu gerçeğiyle içinde bulunduğumuz zamanın değerini ve kıymetini bilmeliyiz.
00 Yorumla
+1 yılBir erkek neden küser ki zaten bunu hiç anlamadım çok yıpratıcı bir durum
02 Yorumla
Soran+1 yıluzun süre hemde üç gün konuşmayabilir
- +1 yıl
Ona erkek demem yahu ben madam gibi bir şey
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇok yoruldum her seferinde alttan almaktan yasa yanaşan sen olmaktan dimi
07 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle yoruyor ve insan kendini değersiz hissediyor
- +1 yıl
Bilirim bu değersizlik senden alıp götürüyor herşeyi dimi.:(
Soran+1 yılmaalesef
- +1 yıl
Çok seven taraf olmak hep kötü galiba uzukmsyi hakediyoruz bu yüzden keşke farklı olsaydı dimi
Soran+1 yıleşimde beni çok seviyor yoksa deli gibi kıskanmazdı beni yani en azından ben öyle düşünüyorum ancak bazı davranışlarını anlamlandıramıyorum tabi
- +1 yıl
Mesela hangilerini biraz konuşmak ister mısın benimle
- +1 yıl
Yasıyor musunuz ki
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılKonuşup anlaşmanız lazım. Olmuyorsa terapiste gidin. Trip atan, küsen erkek ne ya?
013 Yorumla
Soran+1 yılyaşadığım yerde terapist falan yok ama maalesef böyle bir adam ruhumu çekiyor resmen
- +1 yıl
Bu şekilde alışmıştır. Zor düzelir, karakteri bu şekilde muhtemelen. Ya tam tersini yapacaksın ilgilenmeyeceksin; ki bu işleri daha kötü yapabilir, ya da konuşup anlaşacaksınız.
Evliliği için gururunu biraz tôrpüleyecek.
Küçük kız çocuğu olmadığını anlayacak.
Soran+1 yılbi kez denedim aslında küstüm konuşmadım cidden paşa paşa geldi yanıma ama sırf o akıllansın die üç gün evde konuşmamak evlilik değil ki
- +1 yıl
Bence boşa, kedi al kedi besle. Ne nazları var ne dertleri 😂
Cidden böyle birisiyle evlenene kadar evde kalayım daha iyi. Evlenmemek için bir sebep daha buldum sayende, teşekkürler süpermen 😂
Soran+1 yılmutlur bir yuvan varsa evlilik çok güzel kavgalarda olacak tabi ama sürekli trip cidden yorucu
- +1 yıl
Sana kesin çözüm. Bağla adamın elini kolunu sen, evden bir kaç saat ayrıl. Ben geleyim kızılcık sopasıyla temiz bi döveyim aklı başına gelir.
Bir kaç saat sonra gel kedi gibi olur.
Şaka bir yana evlilik değil bu. Eşi için kendinden biraz bile ödün verip barışamıyorsa diğer insanlardan ne farkın var onun için?
Soran+1 yıldiğer insanlara daha toleranslı el iyisi derler ya hani
- +1 yıl
Seni yargılamıyorum asla, yanlış anlama.
Ama bu şekilde alıştırılmış. Ailesi ve senin tarafından. Mesela insan iletişiminde ilk 5 saniyede karşı tarafa verdiğin izlenimi değiştirmek zordur. Evliliğinde de belirli bir süre karşı tarafa gösterdiğin tavrı değiştirmek zor.
Özet: Artık eşinin kadın gibi davranmaması, küsmemesi, trip atmaması zor.
Soran+1 yılbi ara düzelmişti sebebi de bende onun gibi davrandım onu takmadım hayatıma mutlu mesut devam ettim şu sıralar tekrar başladı
- +1 yıl
Bir süre sevgini gösterme, ilgini belli etme. Umursamaz davran. "Acaba" sorusunu onun aklına getir. Seni garanti olarak görmemeli.
Soran+1 yılevet bu onda işe yarıyor bi kez daha böyle üst üste küsmeye başlamıştı sabrettim sonra düzeldi barışamayacağımı düşündüğünden küsmüyodu bana ama yine başladı yine aynısını yaparım ama insanın aklına bu hep böyle devam mı edecek demek geliyor mesela sosyal medyam bile yok istemez yüklememi bende yüklemem hatta bu uygulamayı bile sildirmişti bende şimdi geri yükledim o küsmeye devam etsin benimle
- +1 yıl
İyi, en azından kıskanabiliyor hahahaah.
Bu şekilde ikinize de eziyet. Huzur bulamadığın bir insanla evliliği hayal bile edemiyorum. Allah yardımcın olsun.
Bu evlilik uzun sürmez ama, bir yerde ipler kopar. İkiniz de kendinize yazık ediyorsunuz.
Bu şekilde yap bunu anlıyorsa. Başka çare yok.
Soran+1 yılGeri adım atmadığımda düzeliyor ama kısa süreli sürekli taktikler de yoruyor insanı
+1 yılKüsen erkek tam boşanalım , piskopat dikkat et kendine
00 Yorumla
+1 yılEvli birisi olarak söylüyorum... Konuşmamız lazım :)
00 Yorumla
+1 yılAllla sen söyle neden evlendin de git anan evine de
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Kendini anlatmana bayildim😂 bende küser ve uzaklasirim. İlla da bilerek olarak algilamayin belki kavga etmek istemiyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılNe son birinin altına yattığın zaman onun aklı başına gelir 😌😉
02 Yorumla
Soran+1 yılorası kesin ama ben öyle biri değilim öyle olan kazanıyor zaten
- +1 yıl
Valla değilsindir bişey demem ama, bir gün biri çıkar tam libidonun yüksek anına denk gelir ve kendini bir an da altında bulursun 😊
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞöyle bir çılgınlık yapabilirsin tartismayin 🤪
011 Yorumla
Soran+1 yıltartışmayan çift sanırım adem ile havva bile öyle bir çift değildi😀
Cevap sahibi+1 yılNe mesela en son tartismaniz
Soran+1 yılsen annene neden hediye alırken bana sormadın vs saçma bi sebep
Cevap sahibi+1 yılNe sorcam anaaa 😃🤪😂
Soran+1 yılişte parayı birlikte kazanıyoruz herşeyi birlikte yapamlıyız falan
Cevap sahibi+1 yılBöyle şeylere takiliyorsaniz evlilik değilde şirket kurmuş gibisiniz
Soran+1 yılyok o benim annemden nefret ediyor sebebi o
Cevap sahibi+1 yılÇift terapisi alın siz en iyisi çünkü dışardan birinin söylemesi lazım yanlışınızı düzelmeniz için
Soran+1 yılyaşadığımız yerde terapist falan yok
Cevap sahibi+1 yılO zaman online yapın ya da olan bir yere gidin çözün sorunlarınızı
+1 yılYanlış anlama ama o çocuk gibi olması yanlış çünkü sen bir kadınsın ihtiyacın oluyor senin ilişkin öncelik olmamalı sorun varsa konusarak çözsün got kalkmasına takılırsa karısı gider
00 YorumlaKarşına al konuş
Bi erkek bu kadar küsmemli17 Yorumla
Soran+1 yılsürekli küsüyosun bana desem bu sefer daha çok uzatıyo
Soran+1 yılkorkutuyorum ama pek inanmıyor nasılsa boşanmaz benden diyor
Soran+1 yılay sağol canım
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir defa hemen g√tu kalkıyor diye düşünürseniz zaten düzelmesi çok zor
021 Yorumla
Soran+1 yılne yapmalıyım peki
Cevap sahibi+1 yılOnun erkek sizin kadın olduğunuzu hissettirmeye çalışın sabırlı olun derim
Soran+1 yıldeneyeceğim
Cevap sahibi+1 yılDeneyin ama hemen pes etmeyin
Soran+1 yılevet yoksa sonu kötü olacak
Cevap sahibi+1 yılKötü olmasin evlenmek kolay değil siz evlenmissiniz arada aman Amanda büyük bir problem yok yazık olur
Soran+1 yılama böyle de hayat yaşanmaz insan karşıdakinden ilgi göremeyince ilgiyi başka yerde arar sürekli bu duruma katlanamazsınız
Cevap sahibi+1 yılHaklısınız zaten ona sözüm yok ama düzelir diye tahmin ediyorum
Soran+1 yılumarım
Cevap sahibi+1 yılyanlış anlamayın ama bunu en rahat yatakta çizebilirsiniz diye düşünüyorum bir erkek olarak söylüyorum bunu ☺️
Soran+1 yılyatak benim kocam için geçerli değil hep reddeden bir adam zaten sadece kendi istediği zamanlarda yaklaşır o da en erken haftada bir
Cevap sahibi+1 yılKötüymüş bir şey diyemedim çok uzun olacak ama siz nasıl tanışıp evlendiniz
Soran+1 yılseverek evlendik görücü falan değil bekarken libidosunun çok yüksek olduğunu söylerdi ama evlenince öyle olmadığını gördüm ona sorduğumda da beni sen bu hale getirdin der
Cevap sahibi+1 yılÜzücü gerçekten bitse ayrı dert bu şekilde devam etse ayrı dert
Soran+1 yılçocuğum var diğer türlü belki farklı olurdu çevremde popüler de bir kadınım güzel ve bakımlı olduğumu söylerler hep eşimde yakışıklıdır ancak benim ki gibi bir popülerliği yok çokta kıskançtır acaba komplex falan mı yapıyor anlamıyorum
Cevap sahibi+1 yılNormalde erkek böyle kompleks yapmaz aksine milletin begendigi kadın ile birlikteyim der ama sizin ki 🤔
Soran+1 yılöyle mi dersiniz bu benim tahminim açıkçası beni en yakın arkadaşlarından bile kıskanır beni görmesin benimle iki kelam etmesinler diye zaruri durumlar için gittiğim eşimin işyerinden eşim hemen sepetler ama bazende böyle saçma sebeplerle iletişimi kesiyor benimle anlayamıyorum mesela çalışan bi kadınım evimde yemeğimi yaparım güzel giyinirim saçlarıma yüzüme bakarım ve evliyken bile birçok erkeğin yaşadığım yerde benim için ‘ne kadınlar var’dediğini duyuyorum eşimde yakışıklıdır bakımlıdır tabi ama ben kadın olarak daha fazla dikkat çekiyorum bu durumu da komplexe bağlıyorum ama siz erkeklerde böyle şeyler olmaz diosunuz kafam karıştı
Cevap sahibi+1 yılEşiniz farklıymış kabul ettim 😀
Soran+1 yılpeki komplexine ne iyi gelir
Cevap sahibi+1 yılSiz dicem olmucak biliykrhm ☺️
Cevap sahibi+1 yılSelamlar nasılsınız
Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. İkinizede bir erkek lazim
03 Yorumla
Soran+1 yıleşime neden erkek😀
Soran+1 yılhahaha😅
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılböylesiyle ömür geçmez
02 Yorumla
Soran+1 yılvalla beş yılda bunaldım
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence sorun sendede var kocaya saygı güstermiyorsun
06 Yorumla
Soran+1 yılmesela örnek verirmisin
Cevap sahibi+1 yılKocan işten geldimi bi hosgoru yemegini corabini temiz verirsin veya ilgi güsterirsin
Soran+1 yıldediklerinizin hepsini çalışan bir kadın olmama rağmen yapıyorum bazen tek derdi her şeyine tamam diyim tepki gösteemiyim falan oluylr
Cevap sahibi+1 yılHm allah yardimciniz olsun annemin yasadığı durumu yaşıyorsunuz tamamen
Cevap sahibi+1 yılAnnem yıllarca o durumda oldu 10 tanede çocuk buyuttu ama babam aynen o sekil davrandi hep annem o çileyi hep cekti icine
Soran+1 yıl10 çocuk falan yapmam böyle birine mesela kızlarsoeuyora da çok karşıydı ama ben yükledim az önce
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sende küs bakalım ne diyecek
02 Yorumla
Soran+1 yılbi de öyle deneyeceğim zor oluyor benim için ama sabretmem lazım
birak ole kalsin akillanir
01 Yorumla
Soran+1 yılsanırım
Tartışırken sevişin hemen çok etkili olur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tartışma çeneni biraz tur
00 YorumlaKendi haline bırakmalısın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılHiç. Çekilmeyen erkek tipi
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı. çekilmez erkek modeli :D
02 Yorumla
Soran+1 yılçekilmez insan modeli demek daha iyi olur
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılHanımefendi çok net aranızdaki bağ bitmiş
04 Yorumla
Soran+1 yılöneri var mı
- +1 yıl
Biten hiç bir şey geri gelmiyor aynı şeyleri yaşadım geri gelmesi ya da düzelmesi için yapılan her şey günü kurtarıyor sonuç aynı
Sonra düşünüyorsun bu hayata bir kere geliyorum bu şekilde nereye kadar…
Soran+1 yılpeki siz deneyiminizi eşinizle mi yaşadınız
- +1 yıl
Maalesef
Kaç yıldır evlisiniz
04 Yorumla
Soran+1 yılbeş
Soran+1 yılyani tabi ruhum çekiliyo sürekli küs ve barışmaya çalış olayından
Gizli Üye(30-35)+1 yılHamile kalmamaya dikkat et.
00 YorumlaOnun bir şey yapması lazım senin değil
00 YorumlaRahatsız rolleri değiştirmiş 😂😂
03 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef
Soran+1 yıl😅
Şımarık
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılDurumu konuş
02 Yorumla
Soran+1 yılbenimle neden küsüyosun sürekli dediğimde bu durum onun hoşuna gidiyor benim onunla konuşmak için çabamı görüp zevk alıyor
- +1 yıl
Tuhaf bir yapısı var
- Aşk İlişkileri konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılSende yüz verme
06 Yorumla
Soran+1 yılzor ama deneyeceğm
- +1 yıl
Niye zor olsun her şey kadının elinde
Soran+1 yılbana zor
- +1 yıl
Yuları vermişsin
Soran+1 yıltavsiyene dikkat edeceğim
- +1 yıl
Peki
+1 yılBosan yenisini al
02 Yorumla
Soran+1 yılboşansam yenisini almam hayatımı yaşarım
- +1 yıl
Bosan , hayatını benimle yasa , uzmemm
+1 yılAldat.
06 Yorumla
Soran+1 yılbazen geliyolar aslında😅
- +1 yıl
Hak ediyor aldat
Nerede yaşıyorsun? Ne zamanlar öyle düşünüyorsun ve gerçekten istiyor musun?
Soran+1 yılnormalde ahlakdışı bişey bana göre değil ama sırf ona inat yapasım geliyor bazen isteyen için her şey aşırı kolay çünkü
- +1 yıl
Bence yap ondan sana koca olmaz. Hak ediyor
Soran+1 yılher anlamda hak eden bi koca ama işte sevdiğim için onu üzmüyorum sosyal medyam bile yok
- +1 yıl
Mesaj atabilir misin?
Gizli Üye(18-24)+1 yılAyril
00 Yorumla
Devamını Gör(27)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Evli bir kadınım ama eşimle bir türlü uzun süre normal olamıyoruz, ne zaman tartışsak küsüyor. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler