+1 yılGülüm boşanma bile yapma kardeş yani neyini paylaşamıyorsun ki Sağ Olsun bırak bırak Sen kadınsın tamam mı O da bir kadın Tamam kadını düşman yine bir kadın. Niye boşanacaksın anlamıyor olabilir İlla anlamak zorunda mı seni ya da sen onu anlamak biraz rahat bırak 37 yaşındaysın bak ya daha ne istiyorsun ya yuvan var bir kocan var git koynuna gir seviş yat ya Sen ne istiyorsun başka Yarın Paran olmayabilir evin olmayabilir annesi sana zulme edebilir Ama o senin kocan Sen onun canısın Yani birazcık Gül git ya azıcık kadın Ol Ne ne olursun ya boşanmak yani tamam şiddet görüyorsan boşan ama yani işte anlaşamıyoruz yapamıyoruz Yok abi ya de git sarıl boynuna hadi seni istiyorum de benim kocam değil misin de sen benim işim değil misin diye ya hep yüzünden dudaklarından öp Seni istiyorum erkeğim değil misin Hadi ben sana Bana sahip ol de ya niye kadın olamıyorsun ki yani niye niye zor mu bu kadar söylemek a bilmiyorum Ha tamam gururum da inciniyorsun diyorsun Ne bileyim artık sen bunu geçtin yani ya sen hiç sıcacık Onun kucağına geldiği zaman hissettim ben onu duygularını ya da Ya da ya da o seni hissetti mi ya abi Konuşun Niye konuşamıyorsunuz kocan ya ya ağzın kokuyor git dişlerini fırçala gel sevişelim de ya sen kadınsın onu yola getirecek sensin ya sen sen sen sen sen yani hani ne kaybedersin ki ben senin kocan eşinim Sana saygı duyuyorum seni seviyorum Git öp bıyıkları batsın hani bıyıkları varsa Sakala batsın tıraş ol seni istiyorum da arzuluyorum de yani Tabii müsaitsen Bırak kendini bir kere de rahatlattırsın da beni ne denir bilmiyorum karı kocasın ya benim senin gibi karım olsun öpmedi kendini bırakmam ya öpmedik yerini bırakmam ya40 yaşına Doğru zaten İyice Hayat sönüyor Yapma gülüm yapma yapma kardeş yazdım yapma ya ben yalnızım yokluktayım bu şekilde sana anlatıyorum ama senin gibi eşim olsun Ne bileyim paylaşsın Ya ben mi isterim yani aşkım Ben senin şunu sevmiyorum sigara içmeni sevmiyorum ya senin sayfana sahip olamıyorsun beni doyuramıyorsun de yani git de yani dedi utanıyorsan utanabilirsin Olsun ne olacak yani Bir kere de senin gururunu yiyeceksin boş ver kıpta kılma her şey takıntelle getirme ya
11 Yorumla- +1 yıl
Kes
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılBence bu durumu karşılıklı konuşmayı deneyin Aşkla başlayan evlilikler en nadide, en nazlı ve en uzun ömürlü olmaya aday evlilikler. Aşk evliliği, ancak hayal kırıklıklarının da çok kolay yaşanabildiği dolayısı ile çok çabuk da tükenebilen evlilikler. Kaderci evlilikler ise uzun ömürlü, mutsuz ve sevgisiz evlilikler olmaya daha yakın evlilikler. Kaderci evlilikler daha uzun sürebiliyor, çünkü bu tür evliliklerde adından anlaşılacağı üzere yaşananlar alın yazısı (yazgı) olarak değerlendirilebiliyor. Hatta bu tür evliliklerde genellikle kadınlara kendi aileleri tarafından “otur oturduğun yerde, sakın geri dönmeyi düşünme” gibi baskılar da yapılabiliyor. Görücü usulü evlikler ise, eğer kadın ve erkek tanıştırıldıktan sonra son kararı kendileri verebilmişlerse bazen aşk evlilikleri kadar bazen de ondan daha fazla güçlü ve sağlıklı olabiliyor.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılAnladığım kadarıyla kayınvaliden sıkıntılı ve sende eşinin annesini savunmasına ve senin isteklerini görmezden gelmesini istemiyorsun 👍 bu noktada yavaş yavaş kayınvaliden ile iletişimi kopar. Kayinvalidene gitmek zorunda kalırsan misafir gibi davran kırıldığını anlasın. Eşine karşı beraber ibadet etmek konusunda baskı yapamazsın ama içki konusunda rahatsız olduğunu belli et ve bırakması için ne gerekiyorsa yap. Sürekli tartışmaları önlemek için daha az konuşup daha çok empati yapmanız önemli 👍 tüm bu önerilere kapalı bir kocan varsa işte o zaman geçmiş olsun.
02 Yorumla- +1 yıl
Hatalı bile olsa annesini savunan bir erkek zaten karısını sevmiyor demektir. Sürekli tartışmalara sebep olan şeyde sana karşı sevgisinin kalmamış olması 👍 Bu noktada iki seçenek var ayrılmak veya düzeltmeye çalışmak, sürekli tartışma kavga dövüşle olmaz. Bu bağlamda bir yol haritası belirleyip ona göre hareket edin derim 👍
- Aşk İlişkileri konusunda 416 cevap paylaştı.
+1 yılAnladığım kadarıyla sürekli seni haksıza çıkarması sorun o zaman abla bilmiyorum ben senden küçüğüm hani hiç haddime değil haşa saygısızlık etmek istemem daha dünkü çocuğum belki beni dikkate almaya bilirsin ama bende kendi çapımda yardımcı olmak istiyorum
Ya şimdi doprudan ayrıl desem olmaz cahilce olur yani cahillik kendi açımdan bunu demem yani bekar oldum için lay lom kafam rahat konuşmuş olurum eğer tek kabahati ailesini haklı bulmasıysa sen kebdini bildikten sonra artık kendini haklamaya çalışmakla uğraşıp yıpratma he de geç belki çok zor ama bazı insanların karışması akıl çeldirmeleri yüzünden evlilik yıkma belliki dolduruşa gelebilen biri o zaman dikkate alma eğer tanıyorsan normalde böyle biri değilse abi gerçekten dolduruştan dolayı bu hallere giriyorsa bakış açlını değiştir napsam olmaz dolduruşa geliyo Allaha havale et aşikar şeylerde kendini tabiki ezdirmede ama umursamada çünkü hani nerdeyse minnoş artık hani yaşlı huzurlu çiftler basamaklarına adım adım gitmektesiniz ha tabi ne olursa olsun bende 18 lik çıtırsın kendini kötü hissetme ama şuanda evlilini yıkmaman gerekiyor bence tamam dırdırlar çekilecek gibi değil ama ben yaşamış olarak gelen gideni aratıyor çünkü nerden kırgınsan o yarana odaklanıyorsun o yönde iyi olanıda 4-4lük buldun sanıyorsun hani ordan yaralısın ya atıyorum ama bu seferde ondan başka bir yara alıyorsun kısır döngü onu kapatan ama başka yara açan geliyor ben anladımki düzgün erkek de yok 4-4lükde günahları boynuna çoluğun çocuğun varsa neşelik kısmına odaklan olur mu ama eğer hani bu durum psikolojik olsun şey olsun sana zarar veriyorsa bu konuda önce sağlıktır umarım abi dğzelir ablacım 💗💝🐞12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim en iyi görüş için abla şu yazdınla bile çok çok çok mutlu oldum sana fayda bi nebzede olsa sağladıysam çom sevindimm 😍
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
+1 yılHer zaman söylerim ailesini eşinden önde tutan bir kadın/erkek ile evlenmeyin. Tamam aile çok önemlidir saygı duyulmalı savunulmalı lakin adalet terazisinde kırmadan tartışarak yapılmalı.
Mesela benim ailemden biri evli değilim ama ileride eşime evde bir şey dedi (yapmazlar da) durup dururken kalbini kırdı ben ailemi eve belli bir süre sokmam.
Yani aile bireyi haksızken nasıl savunuyor onu anlamıyorum. Senin eşin bu kadın daha cok destek olacağına moral olacağına. ortamı yumuşatıp ortasını bulacağına. bunu sürekli yapıyorsa artık tahammülün kalmadıysa aşkı sevgiyi geçtim SAYGI kalmadıysa bitmiştir bu evlilik geçmiş olsun. bu konu hakkında konuşmak ister misiniz?
13 Yorumla- +1 yıl
Allah razı olsun nekadar akıllı bir dusunce ben senelerdir düzelecek aileler bir araya geldi duzelecem dedi görümcem defalarca karşısına aldı ben yeni evliyken valizimi topladım tam gideceğim gün yalvardı duzelcem kurtaralım yuvayı dedi ve benimde aileme gidecek kapım yoktu yani annem şu an kendi evi yurtidinda burada ablamın evinde kalıyor 😢 annemde biliyor üzülüyor benim için ama diyorki kızım bende ablanij evinreyim kendi evim olsa kapımı açardım diyor benim gidecek yerim yok diye yapıyor bu her türlü küfür hakaret bitirdi bendeki o saygıyı sevgiyi oturup konuşamıyoruz diyorumki çok yalnızım ailem yanımda değil farklı şehirde tek hidediyorum kendimi çocuklar var ama onlar çocuk ben dul gibi hisediyorum dinliyor sonra tamam diyor yine aynı değişen bir şey olmuyor ya örnek ya basit bu deprem olayında hala etkisindeyim hergun ağlıyorum üzülüyorum madi destek hepsini verdim ama manevi bende çöktüm depremi yasamasamda ama bak diyorum ne mucizeler olmuş diyorki doğruya diyeceği yerde ben biliyorum 99 depremini yaşadık bunlar olan şey diyor ben yaşamadım bilmiyorum mucizede herzaman yaşanmaz günümüzde bir olay olunca yaşanır ve ibret almamız içindir bunlar ama biz bunu bile ortak olarak konuşamıyoruz 😔
- +1 yıl
Eşiniz güvenli limanı bırakmak istemiyor. size yapacagını yapıyor gideceğiniz zaman da deneyelim herşeyi kurtaralım iyi olalım diyor. bir erkek/kadın ne yaptıysa aynıdır asla değişmez. Bir evliliğe 3. taraf şahıslar katılırsa/karısırsa zaten sevgililik yürümüyor evlilik de yürümez. arkadas aile dost akraba farketmez bu durumda benim evliliğime kimse karısşamaz müdahale edemez eşime ve bana laf söyleyemez. çok biliyorlarsa kendi evliliklerinde uygulasınlar.
Neden evleniyoruz mutlu bir yuva olsun bunu ileride çocuklarımızla taçlandıralım meyvesini yiyelim diye. aşk sevgi saygı merhamet sadakat bunlar bir evliliğin temel yapı taşıdır. Ne olursa olsun oturup konuşmak varken tartışmak varken kalp kırmanın hakaret etmenin anlamı yok. bir tatlı söz tüm sorunu çözebilecekken , en ufak bir iğneleyeci söz ömür boyu kalpde yara olarak kalabilir.
En büyük örneği deprem. 100binlerce insan o gece son kez konuştu çay içti tartıştı yarın konusurum diyerek önemsemedi kalp kırdı ayrıldı aldattı ama enkazda kalacağından haberi yoktu.. son nefesini verdi. ömrümüz bu kadar hiç bir saniyenin yaşam garantisi yok.
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadaşım yaşadığına benzer şeyler yaşadım. Bunun savaşını hala veriyorum diyebilirim. Yaşamayanlar güzelce atıp tutmuşlar okumadım bile. Çünkü yaşamayan bilemez bunu. İstersen yaz sen bilirsin elbette. Bir nebze içini rahatlatabilirsem kendimi çok mutlu hissederim
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHalledebildiniz mi birşeyleri
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılTahammül seviyen kalmamış.
Bu saatten sonra kendine soracağın tek soru: “nereye kadar gideriz bu halde”
Cevabına göre zaten “ne yapmalıyım” sorusunun cevabı da belli olacak.12 Yorumla- +1 yıl
Abi hergun bunu soruyorum çocuklarıma bakiyorum hep onlar için öksüz kalmasın diye sustum bir tartismanin adabı olur karşılıklı konudursun noktayı koyarsın ama bizde tartışma ve noktası yok heken sinirlenip binaya duyulcak şekilde bağırır buda beni rahatsız eder el aleme rezilikten başka bir şey değil
- +1 yıl
E zaten ortadayken her şey bu kadar, düşünmeye ne gerek var!
Hakkınızda hayırlısı diyelim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıleşin ne olırsa olsun senın arkanda durmalı ailesiyle senin arandakı meseleye iki tarafıda sakınleştırecek konusmalar yapmalı ve senı savunmalı
29 Yorumla- +1 yıl
olmaz hamgi konularda anlaşamıyorsunuz
- +1 yıl
peki berber yapabılfığınız ikinizinde istediği ortak yaptığınız neler var
- +1 yıl
anlıyorum sizi ama zıtlaşarak yapmamanız gerekir zıtlaşarak bişey yapamazsınız ne kadarlık evlısınız
- +1 yıl
o zaman aranızda bazı duygularda kalmamış
- Aşk İlişkileri konusunda 344 cevap paylaştı.
+1 yılÇicek öldükten sonra güneşe koysan ne fayda bitirin olaylar daha da karişmadan
12 Yorumla- +1 yıl
Hayirlisi olsun kader kismet işleri portakali soymadan icini gormezsin tabi biraz sozu geçen birisi olsa iyiymis ama olmamis yeni yoluna bak bence
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. İşin içine aile üyeleri girince her şey bombok oluyor eşn senin yanında durmadıkça düzelmez
11 Yorumla- +1 yıl
Annesini haklı çıkarıyor çok gadar bir annesi var birkere gizim lafı duymadım okadar eşim için çocukların var diye Altan aldım annesini ama bana karşı annesi tavırları soğuk hasta oldum kalbim ağırdı 7 gün yattım evde birkere armaadi hastaneye gittik yine aramadı hicmi iyiliğin olmadı benim hicmi ben onlara yardım etmemişim okadar yardım ettim evine geldiğinde hicbizaman yemek yaptırmadım ama bana geldimi sevgisi yok annesinin bu beni çok üzüyor ve ben uzaklaşıyorum soğudum diyorun annene karşı bana devamlı anneni savunma diyorum yok annem ne yaptı diyor çileden çıkarıyor bu tavırları
Her zaman aile arasında ufak tefek kavgalar olur da sizin kisi baya büyük sorunlu geçiyor galiba eşini al karşına sakince konuşun rahatsız olduğunuz şeyleri düzeltmeye çalışın
14 Yorumla
+1 yılSeni taşıyamıyor. Bu şekilde ömür geçmez. Hayatın zevk ve nimetlerini yararlanmak gerek. Bu konuda kaderimizi birleştirebiliriz. Benim gibi güvenilir, sadık, ketum, merhameti, şefkatli, olgun, arzulu ve tecrübeli erkek sana çok iyi gelecektir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 803 cevap paylaştı. Yorumlarına dikkat ettim. Dini olarak hiç bir yere gidemiyorsanız o evliliğin bitmesi gerekli diye düşünüyorum. Zaten kalpten geçen hayata da sirayet eder. Bu yüzden uzaklaşman daha doğru...
02 Yorumla
+1 yılİnanki bir yolu vardır sakin ha boşanma unutma gelen onun kadar iyi olmucak ve herşeyde iyi olsan kocandan bosanmazdin dicek sende ona iyilik yapayım diye iyi davranacaksin ne derse yapacaksın ama olmucak demem o ki boşanıp elin adamına köle olucana eşinle kal anası babası ölümsüz değil sonuçta oda hatasını anlicak sana dönecek ve sende aynı seyleri ona yapacaksın
00 YorumlaBiraz daha ilgisiz ve tepkisiz kal bakalım ne yapacak evde 2 yabancı gibi yaşayın herkes kendi yemeğini yapsın toplama sadece kendini kileri topla duruma göre başka şeyler yaparsın
00 Yorumla
+1 yılBekarlar halden anlamaz. Anlaşamadığın birisi ile aynı evde olmaz zulümden başka bir şey değil. Anlıyorum seni.
00 YorumlaSen ona karşı sürekli bu modda olursan heo kavga çıkar. Biraz sessiz kal yorum yapma ne oluyor deyip bunu anlamaya çalışacağini sanıyorum
00 Yorumla
+1 yıl11 senedir nasil alisamadiniz şimdiye birinizden biri altan alması lazımdı iyi dayan misiniz ozamn huzursuz evlilik te.
00 Yorumla
+1 yıl11 sene uyuşmuş şimdi mi uyuşmuyor. Bahaneye bak. d
11 seneye nasıl geldiyseniz aynı şekilde çözersiniz00 Yorumla
+1 yılAileler yakinsa uzaklaşın uzaklasamiyorsaniz siz birbirinizden uzaklasin tek yolu bu
04 Yorumla- +1 yıl
O zaman ikinci seçenek sizin aranizdaki büyük sıkıntı aileler baska birsey değil
- +1 yıl
Ailesi yakininda olduğu icin zaten böyle yapıyor uzak olsa artik kendi ailesini onemsiycek huyu ancak uzak iken değişir sen istemezmisin kocan la uzak bir yerde mutlu huzurlu
+1 yıl11 sene olmuş artık alışmışsındır ama yok dayanamıyorum diyosan boşan
00 Yorumla
+1 yılYani bir evde husursuzluk varsa çok zor yürümesi. Peki çocuk var mı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılDemekki uygun dili kullanıyorsunuz evlilik terapisti öneriyorum
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. 11 sene geçmiş bu saatten sonra uyuşmadi diye bosanacak değilsin galiba
00 Yorumla
+1 yılAnneci erkekten koca olmaz asla😊👍
13 Yorumla- +1 yıl
Hep annesini haklı seni suçlu gösteriyor demi.
- +1 yıl
Biliyodum kesin öyledir dedim
Aşk İlişkileri konusunda 858 cevap paylaştı. direkt boşan uzatmaya gerek kalmamış. saygı bitmiş
11 Yorumla
+1 yılSevgi saygi kalmadığı bir evlilikte yürütmek zor
05 Yorumla- +1 yıl
her şey maddiyat değil tabi oda önemlidir bir senedir mutluluk yaşadın mı yok galiba
- +1 yıl
Kadının en çok istediği ilgidir sanki yok sizde
- +1 yıl
Valla işimiz zor iki taraf içinde boşanmak ya da iyi bir şekilde konuşmak
Mutlu değilsen boşan bence böyle devam etmez diye düşünüyorum
10 YorumlaCandan abla yanlış anlama 11senelik evliliği buradakilerin görüşü ile yönetmen çok yanlış olur olmuyorsa olmuyor oluyorsa devam fazla kasıp kendini sikma
00 Yorumla
+1 yılPsikoloğa gidebilirsiniz annemle babama da sürekli oluyordu her gün annem salonda falan yatıyordu sonra psikoloğa gittiler her şey düzeldi
02 Yorumla- +1 yıl
Benimde babam öyleydi hiç kendinde sorun bulmaz ama sorun hep ondaydı benim amcam burada onlara çok yardımcı oldu onun sayesinde gittiler psikoloğa. Ortak sevdiğiniz bir arkadaşınıza veya sevdiğiniz birine sorunu anlatabilirsiniz sizin için iyi olanı söyleyecektir eşin de onu seviyorsa büyük bir ihtimal dinler
Aynı dertten bende sıkıntılıyim ne yapmalıyım
04 Yorumla
+1 yılBunu yaşayan cok insan var ve konuşup anlamadim ki çoğu haklı
04 Yorumla- +1 yıl
İsterseniz yaşadığım olayları anlatayım size sizde aynı durumu yaşadınız kesinlikle takip atar mısın sonra engellersin
- +1 yıl
15 kişi var çünkü ayrılık yasiyan tanıdığım
- +1 yıl
Gereksiz dengesiz insan cok
Gizli Üye(30-35)+1 yılyorumlarına bakınca senle eşin çok ayrı bir karaktermissiniz… ilk yılllarda kendisi nasıldı karakter olarak
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÇocuğun var mı? Çalışıyor musun yoksa ev hanımı mısın
+1 yıl11 senelik evlilikten 1 tane bile olsa çocuk var mı
00 YorumlaAyni şeyler bende de var
15 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılGörücü usulü mü evlendiniz?
02 Yorumla- +1 yıl
Bu çevremde görücü usulü evlenen neredeyse hemen hemen herkeste olan sorun. Şansınız bol olsun diyeyim.
Gizli Üye(25-29)+1 yılbir şey merak ediyorum.. birlikteliginiz nasıl?
Yani anlasamamak ilişkiyi de etkiliyor mu05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHaklısınız her konuda.. ama peki ya ilişkiniz olmadığı için varsa bu sorunlar?
Cevap sahibi+1 yılYanlış anladınız bn bekar biriyim sadece fikrimi sundum..
Yoksa kadın c. nsel obje falan olarak gördüğüm yok..
Sizler en iyisini hak ediyorsunuz 🙂🙏
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. 11 yıl nasıl dayandın
04 Yorumla- +1 yıl
Gidecek yerim yok 😓😓2018 ayrilcaktim kızım vardı o zaman ailem annem gelme boşanıp dedi gidecek yerim okmafufu iicin sustum
- +1 yıl
Şimdi var mı
- +1 yıl
Yok ama sığınma evine gitsemi diye düşünüyorum 😓
- +1 yıl
Sığınma evi seni ömür boyu misafir etmez
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılOlmuyosa yapcak bişe yok
02 Yorumla- +1 yıl
Sadece dua etmekle olmaz biliyorsun
- Aşk İlişkileri konusunda 577 cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk var m? Kendini uzak tutmaya çalış
04 Yorumla- +1 yıl
En tehlikeli erkek türü ana kuzusu olacaktın neden evlendin
- +1 yıl
Konuşmak istersen yaz bana
Uzlaşmadan barışmayın. Anlamadan konuşmayın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikler değişmiştir. Ondandır.
00 Yorumla
+1 yılAnlaşamıyorsan boşan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yılBence nokta koymak gerek yürümüyor ise. Boşanmak
00 Yorumla
+1 yılBoşa o zaman bacım ne diyim yani şimdi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılUyum yoksa ayrılmak en guzeli
00 Yorumla
+1 yılGenel olarak bir slklntlml var
00 YorumlaBoşanın olmuyorsa
00 Yorumla
u +1 yılÇift terapisi.
00 Yorumla
+1 yılZor bir evlilik
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 360 cevap paylaştı. Zor bir durum
00 Yorumla
+1 yılBitmiş çoğu şey sanki ama
20 Yorumla
+1 yılAblam 11 senedir neredeydin
00 YorumlaÇocuk yok ise ayrılın.
02 Yorumla- +1 yıl
Var 2 çocuğum var
- +1 yıl
Bakacak gücün var mi
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılEkonomik özgürlüğün var mı?
00 Yorumla Zorlama ayrılabilirsin düzelmez
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. eşinin anasını dövelimmi 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynı durumdayz bıktım artık arada kalmaktan
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı. Orta yol bulamıyor musunuz
00 YorumlaCok zor bir durum boşanmayı düsündünmü?
12 Yorumla- +1 yıl
Çok zaman hep özür diledi yeni sayfa acacaz falan bende annem gelme kızım boşandı derler dedi telefonu açmadı daha sonrada sosysl hizmetlere gittim onların sunduğu şeyde eşim istemedi yalvardı barışmak için kızım için sustum gidecek yerim olmadığı için ama düzelmedi hicbirzaman
+1 yılCocuk var mı evlat
02 Yorumla- +1 yıl
Allah bağışlasin
+1 yılHep mi böyleydi
04 Yorumla- +1 yıl
11 yıl az değil o kadar sabreden bence devamında da sabreder
- +1 yıl
Anlıyorum seni t k p gönderdim sen de edebilir misin
Onbir sene ne yaptı ya nasıl kafa bu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. salıver gitsin
00 Yorumla- Devamını Gör (15)
Detaylı bilgi