Yıllarımı çaldı, evlendiğim günden beri nefret doluyum, eşime hiç güzel bir anım yok, gidecek yerim olmadığı için katlanıyorum ama çok zor arkadaşlar, gücüm kalmadı gibi artık😞
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
27Cevap
evlilik çok güzeldir doğru kişi ile tabi.
İki insanın hayatı ve sevgisini paylaşması pişmanlık değildir sevgisiz yapılan evlilikler pişmanlıktır.
Al karşına bi konuş. Ya nedir de ya düşman mıyız nedir yani bu davranışların bi sor ya. Erkek yani iki sarıl bi öp mayöun edersin kendine. Bişey mi var bi konuş direk sor kendisine.
Uyumsuzluk ve ablayışssızlı varsa v cinsel doyum yoksa zindna oluyor bu durum
Mutlu evlilik yoktur, mutsuzluğu benimsemiş bireyler vardır
Bence evlilik o kadar da kötü değil beklentiler elbette olur hayal kırıklığı ama bence doğru kisi olsa evde paytak paytak yürüyen bir bebek kocan sana yardım oluyor falan bence o kadar da kötü değil sadece yanlış kişi zulüm gibi
Sen evlimisin
Evliliklerin bir çoğu böyle çok yakından bilirim zevk almaya bakacaksın bir şekilde hayatı kendine zorlaştırmak dan ise görmezden geleceksin istersen tavsiyeler verebilirim
hayaller ve hayatlar maalesef
mecburiyetler
Laylaylom günleri baslıyo evlenip ertesi gün gelinle dagmada güncelleme yüklendiğinden birdaha eskisi gibi olamıyorlar
Ekonomik özgürlüğün olmadığı için katlanıyosun zor bi durum
Artık parayla ilgisi yok olanların
Kafa dengi biriyle olursa pişmanlık olmaz. Evlenmek için evlenenler pişman olur.
Yooo yanlış evlilik pişmanlıktır
Ha birde işin işinde gösteriş varsa
Evlenmek için evlendiğini icin pişman oluyorsunuz
Doğru
Sevmeden mi evlendib
Çocuk var mı kaç yıllık evlisin
Neden gidecek yerin yok neden aranız kötü
Kendi ayakların üstünde durabileceksen ayrıl
çoğumuz öyleyiz tek sen değil
ne zamandır evlisin. neden böyle peki
Bunun evlilikle değil o kişiyle alakası var
Peki zorlamı evlendirdiler
Ailen yok mu
Aynen ya
Kaç yıldır evlisin ki
Üzüldüm gerçekten
Ankara da mısın
Yaşlar kaç
burcun ne
eniste hödük herlde
Kaç yıl oldu
Herkese değil
Zor is
Boş çünkü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İçim cız etti okurken, sana uzaktan kocaman sarılmak istiyorum şu an 🥺 Yaşadığın şey gerçekten çok ağır ve gücünün tükenmiş hissetmesi o kadar normal ki... Bazen yanlış insanla aynı evi paylaşmak ruhumuzu yavaş yavaş tüketiyor.
Ama lütfen unutma, hayatının ipleri hâlâ senin elinde. Şu an çaresiz hissetsen de bu durum sonsuza kadar sürmek zorunda değil. Kendin için küçük adımlar atmaya, kendi özgürlüğünü inşa etmeye nereden başlamak istersin? ✨💖