Sizce evlilik pişmanlık mıdır?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Sizce evlilik pişmanlık mıdır?
Bence doğru kişi olduğu sürece olmaz ama o doğru kişiyi bulmak önemli bunların dışında Evlilik hakkında duygusal deneyimler ve düşünceler bireyden bireye büyük ölçüde farklılık gösterebilir Evlilik içinde iletişim eksikliği, uyumsuzluklar veya farklı beklentiler gibi ilişki sorunları, pişmanlık hissine yol açabilir. evliliğin pozitif yönleri de vardır ve birçok insan için anlam, destek, sevgi ve mutluluk kaynağı olabilir. Her bireyin deneyimi farklıdır ve evlilikten kaynaklanan pişmanlık veya memnuniyetsizlik, birçok faktöre bağlı olarak değişebilir. Evlilik hakkında düşünce ve duygularınızı değerlendirmek için, evliliği ciddi bir karar olarak ele almak ve kendinize ve partnerinize sorular sormak önemlidir. Ayrıca, evlilik öncesi danışmanlık veya terapi gibi kaynaklardan destek almak, evlilikle ilgili kararlarınızı daha sağlıklı bir şekilde şekillendirmenize yardımcı olabilir.
Öncelikle her şeyin hayırlısı olsun herkes evlenecek diye bir kural yok bu devirde insanları tanıdıkça o kadar çok kusasım geldi ki anlatamam ister sevdiğin olsun ister görücü olsun konuşma tarzlarından igrendim bakıyorsun sevdiğin kişi yalan söylüyor kandırıyor güya seviyorsun bunu kullanıyor o. c evladı kendini boşaltıp gidiyor görücü ye bakıyorsun saçma sapan konuşuyor hiç ahlak namus denen bir şey yok anca kendilerini düşünürler hiç karşı tarafın fikri onlar için önemli değildir sanki patates soğan alıyorlar ya evlendin diyelim ilerleyen zamanda boşansan ne yapacaksın o. c skine sebep insan hayatını kendini mahveder mi onlar gitsin başkasına öyle davransın asla izin vermeyeceksin dua etmeye devam edeceksin belki hayırlısı olur evlilik kaderdir ama kim ne derse dersin bu dünya da zaten cennetini de yaşıyorsun cehennemini de insanları tanıdıkça daha da çok uzaklastigin konular oluyor ki kişinin kendisi haklı çıkıyor evlenmek kurtulmak değildir gerçekten hayırlı kişiyse onunla yuva kurmak demektir Allah rızası için evlenmektir o senin her şeyin oluyor sen de onun yanı böyle bir yola çıkmadan önce insan adımlarına dikkat etmeli çok dikkatli olmalı iyice anlayıp dinlemeli yok işte efendim nişanlandıktan sonra gerçek yüzü ortaya çıkıyor yok işte Nisanlanmak tanımaktır böyle saçma şeyleri bırakıp o yüzüğü parmağa takmadan önce oturup konuşmalı tanımalı iyice incelemeli takip ettirmek o kişiyi her söylediğine de inanmamalı seviyorsun birisini kardeşim sana her yalanı söylüyor seni kandırıyor Bi güzel sonra geçip ağlıyorsun yıllarını veriyorsun böyle de yapmayacaksın genellikle insanlar hemen kapıldıgı için sonradan ayrılınca başkasına da haksızlık edebiliyor ya da tanımakta zorluk çekiyor her şeyin hayırlısı Allahtan
Bu arada doğru kişi derler doğru kişi diye bir şey yoktur herkes zaten kafasında plan kurup öyle gelir ya da sevdiğin kişi ne planları vardır bilemezsin Allahım fesat insanlardan korusun
Evet günümüzün şartlarına baktığınız zaman gerçekten evlilik yapmak pişmanlıktır yani insanlar artık birbirine tahammül edemiyor aile kurmak Allah'ın rızasını gözetmek ya da haramdan korunmak için evlilik yapmıyor tek düşüncemiz cinsellik kadınlar için maddiyat ve çıkar ilişkisi üzerine evlilikler yapılıyor ondan sonra da herkes birbirinden sıkılıyor çeşitli kavgalar geçimsizlikler ve sonu mahkeme salonunda bitiyor
Emin olmadan anlık hevesle yapılan her evlilik bana göre pişmanlıktır ama genele baktığımızda tabi ki evlilik pişmanlık değildir içinde bir sürü mutluluk barındırıyor bir kere aile olma duygusu en basit örneğidir.
Cevap
13Cevap
doğru insanı bulursan pişmanlık olmaz tam tersi hayat olur. çünkü geçici ilşkilerin sonu yok çoluk cocuk aile olmak yaşlanmak ve huzurla ölüme gidebilmek lazım...
Sevdiğim kadınla evlenip gece gündüz mutlu etmek için uğraştım. Etmediği hakaret kalmadı ve boşandık :D :D
Eger karsı taraf size değer veriyorsa hayır ama değer vermiyorsa evet benim için pişmanlık oldu ama
Ekonomik olarak sınıf atlatmıyorsa , pişmanlıktır.
Kesinlikle pişmanlık günümüzde evlenen mutlu olan çok az sayıda insan gördüm
Bekarım. Evlendiği için pişman olan çok kişi var bildiğim
Evlenmedim ama kesinlikle pişmanlık olduğunu düşünüyorum.
Sevdigiyle evlenip 40 yıl evli kaldıktan sonra pişman olan görmedim
Abim şu an dünyanın en mutsuz insanı bence evet
Nasıl mutlu olsun ki. Hem gerçekten seven insan kalmadı hemde artık geçim çok zor bu devirde. Nereye adım atsan her şey para. O yüzden bu devirde bekarlık çok daha iyi. Evlilik bence pişmanlık.
Kimilerine göre evet kimilerine göre hayır
Bana göre pişmanlıktır. Evlenince artık çok büyük bir sorumluluk sahibi olmuş oluyorsun. O yüzden bende öyle büyük bir sorumluluğu taşıyacak biri değilim o yüzden hiçbir zaman evlenmeyi düşünmüyorumm
Evet evlilikte sorumluluğun çoğunu genelde kadınlar üstlenmek zorunda kalırlar çok haklısın
Doğru kişiyleysen değildir pismanlik
Bence pişmanlık ya. Evlendikten sonra hemde erkekler değişiyor diyorlar yani aynı kalmıyorlarmış. İlgileri falan azalıyormuş o yüzden bence bekarlık gibisi yok diye düşünüyorum ben..
Nasıl birisiyle yapıldığına bağlı
Bilmem, denemedim henüz
Bence kesinlikle pişmanlıktır😄
Evet evet evet xd
Uzulneyin ben hepinizi alicam mutlu olacaksınız
Sen sus lan kıro
@buyrunmatmazell kes ulan sunduk
Sen konuşma lan lolipop
@buyrunmatmazell senin turşunu kuracam uyuzz
Kur ula
@buyrunmatmazell turşu da olmaz senden
Sus ula
@buyrunmatmazell kes ula Yeter
Yetmez ulan yetmez
@buyrunmatmazell keşke yasaklansan
Keşke sende yasaklansan
@buyrunmatmazell umarım amel olursun
Neyse yazacak bsy bulamadım şarkı armağan edeyim de dinle bari ayy yorumlarini da okuu
https://youtu.be/_alrcN1fIAk
@buyrunmatmazell sevmem bu şarkıcıyı
Olsun dinle beraberinde yorumları da oku tamam miii
@buyrunmatmazell tamam değil umrumda olmaz
Napim
@buyrunmatmazell kiprasma
Boş yapma
@buyrunmatmazell sensin boş uyuzattirik
Çok konuştun de git yat zıbar
@buyrunmatmazell sütünü iç ayağında sallasin biri
Ay keşke küçük olsam da biri beni cidden sallayıp uyutsa hiç bir derdim sorumlulugum olmasa çok güzel olurdu ama maalesef büyüdükçe yüküm de artıyor
@buyrunmatmazell ağlama hemen sende
Ne çok konuşuyorsun ula maymun
Sal benii
@buyrunmatmazell soru sahibinin avukatı gibisin ama boşsun yavrum
Yavrum derken anam misin babam misin lan Yavrum diyorsun kelimelerini düzgün kullan Habeş maymunu
@buyrunmatmazell hahah çok tatlısın
Sende çok sevimsizsin
@buyrunmatmazell üzülme ne olur
Tamam
@buyrunmatmazell anlaştık
Kesin
Aynen öyle. Hem evlenince bir sürü sorunun oluyor ya. O çok büyük bir sorumluluk bence her insan kaldıramaz evlilik gibi ciddi bir yolu diye düşünüyorum ben. Bekarlık en güzeli bence en azından kafan rahat.
Başkası bilmem ben pismanim
pişmanlıktır
40+ üstü sonrası degil :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?