Pişmanlık değil bence çok güzel bizim ülkemizde yaşayanlar çoğunluğu mutsuz olduğu bilinçsiz olduğu için mutsuzlar gezmeyi yemeyi içmeyi bilmiyorlar evlilik demek çocuk yapmak değil bi o algı çıksın da kafalarımızdan
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
bu zamanda doğru kişiyi bulmakta kolay değil bu yüzden evlilikler emek ister emek olmadan rahatlık ta olmaz zoru görünce kaçan kadın ve kocalar çoğaldı bizim ailelerimiz ne şartlar da hayatta kaldılar Allah biliyor
Hayır değildir ama yanlış kişi ile evlilik olursa evet pişmanlıktır.. zaten evlilik yanlış kişi ile pişmanlık doğru kişi ile dünyanın en güzel mutluluğudur ama bunu hereks anlamaz. bazıları sırf evlenmiş olmak için evlenirler.. ya da tam tanımadan evlenirler.. bu yüzden de ayrılır ya da terk edilirler. günümüzde gerçekten kalbi seven kimse yok insan gibi seven de kalmadı pek zaten
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Tartışılır. Yaşamadığım için bilemiyorum. Direkt pişmanlıktır vs. demeyeceğim. Olumlu tarafından bakmaya çalışalım biraz.
Beraber eğlenip güzel vakit geçirebildiğin, düşünce yapılarınızın uyuştuğu, senin dilinden anlayan, yanında huzurlu olduğun birinin hayat yolculuğuna dahil olması o kadar da kötü bir şey olmasa gerek.
Yine de zor ve emin olunmadan, uzunca bir süre geçirip tam anlamıyla tanımadan alınmaması gereken bir karar olarak bakıyorum.
Kiminle evlendiğine bağlı eğer doğru kişiyse hayır biriyle hayatını birleşmek o kadar da kötü değil. Ama genel olarak pişmanlıktır insanlar tanımadan düşünmeden evlendikleri için.
Doğru kişiyi bulduğuna emin olunca evlenmeye bakın ister 2 yıl ister 3 yıl sevgililik döneminiz olsun. Eğer doğru kişiyle evlenirseniz, pişman olmazsınız. Tanımak, sevmek, sevildiğini bilip, güvenmek ve sadık olmak bir evliliği daha uzun ömürlü, mutlu ve huzurlu geçer.