Evet
Hayir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu göreceli bir kavram çünkü herkesin evlilik hikayesi aynı yasanmadigi gibi aynida bitmiyor benim açımdan sorarsan evlilik pişmanlıktır derdim. Boşa giden bir zaman kaybı , değersizlik , boşa giden bir emek ve çaba , gözyaşı , benden bunları alıp götürdü derdim okadar gönlüm yorulmuski evlilik kelimesi bile ağır geliyor
Kimisine göre değil ama bence pişmanlıktır.. karşı cins biriyle aynı evde olmak zaten zordur yanı sıra birbirinizi farklı kalıplara koymak kurallar yasaklar vs vs bir süre sonra sanki o insanı eş değilde köle hizmetçi gibi görmeye sebep oluyor günümüz evlilikleri sadece çıkar ilişkisinden ibaret.. sevgisizlik saygısızlık had safhada
Cevap
36Cevap
Doğru kişiler ile değildir
mallar evliliği sekse bağlamış yine. beyinsizin kafası anca iki yüz grama calıyor
gelde bunun evliliğinden hayır bekle
Evlilik te hayatın düzene girer. İlişkin daha masumiyet çerçevesinde olur. Toplumsal olaylara bakış açısı değişir. Kafa dengi biri ise eşin tadından yenmez.
Evlilerin yorumları görünce evlilikten soğuyorum ya🤦
Bazı şeyleri denememize gerek kalmıyor, gördüklerimiz yetiyor. Ben de gördüklerime dayanarak söylüyorum, evet.
@FındıklıKαhⱱe meselaa
@XxSertaçılıcalıxx gördüğüm yeni, eski tüm evlilikler yolunda gitmiyor.
Yok saha neler
Karakterler değişmedikçe, sahiplenmeler olmadıkça, aman be artık tapu bendeler olmadıkça sorunsuz yaşanır evlilikler...
İnsan evleneceği kişiyi iyi tanıdıktan sonra pişmanlık yaşamaz ben evli değilim ama pişman olacağım bir aşkı yaşamam ne yaşatır ne yaşarım
doğru kişi de olsa pişmanlıktır ama dinen evlenmek zorundayız. yoksa zina. evlilik keyifli olduğundan evlenmiyor millet.
Kimle evlendiğinde ve kim olduğuna bağlı ayrıca çok da göreceli bir kavram bakış açın çoook önemllii
Kesinlikle katılıyorum pişmanlık özellikle bu devirde acele yapılan evlilikler kişilerin hayatını zehir edebilir, evlenen insana göre değişiyor.
Yanlış biriyle evlenirsen ya da sen yanlış kişiysen belki. Ama doğru zamanda doğru insanla ilişkideysen büyük bir hediye olur.
Kesinlikle evet hele ki hayatını ve cinselliği doya doya yaşamadan erken yaşta evlendiysen.
Arzu tutku dolu seksler. Çünkü evlilikte seks yok.
O nasıl saçma bı mantık öyle. Evlenince seks bitmez düzene biner. Aç gözlü doyumsuz ve gözü dışarda olanlar bitirir ya da bitmesine s bep olur
@Yenilenyeniden sen öyle san. İleride evlenınce anlarsın anyayı konyayı.
Kendiler her haltı yerler ama evlenecekleri kişinin eline bile drgilmemis olmasını isterler
@Yenilenyeniden erkek milleti iste
@Yenilenyeniden merak etme o k*raktersiz hayvanlardan değilim. Eşek olana semer vuran çok olur. O ibinelere prim vermeyin o zaman siz de.
Çoğu pişman çünkü tipe parasına bakıp evleniyor ama huyuyla evlendiğini sonradan anlıyor oluyorlar
Evli mutlu görmedim Inanki. Erkekler bekar hayatına devam etmeye çalışıyor. Eşinin kıymetini bilmiyor huzursuzluk aldatma başlıyor
Sen evli misin
Kiminle evlendiğini bağlı doyumsuz bir partner size dünyada cehennemi yaşatabilir.
Daha kendini tanıyamamış insanlar yaptıysa, evet.
Doğru kişiyle olursa hayır ama yinede evlenilmemeli ya
Kişiye bağlı bu ama gene de pişman olan çok gibi.
Kişiye göre degsr bu.
Evlendgne insanı pişman eden var etmeyen var
Doğru kişiyse değildir. Yanlış kişiyse pişmanlıktır.
Aşkın biletini ve kellesini tez vakitte kesiyormuş diyorlar sitemlerin yalancisiyiz
Biriyle paylaşımda bulunmak güzel bir şey sevgili olarak kalırsanız resmiyette hiçbir şeyiniz oluyor yaralandınız hastanede 1. Dereceden yakınını alıyorlar emniyette keza öyle heryerde bir sorunla karşılaşabilirsiniz
Doğru kişiyle değilse Evet
Yanlış sebeplerle evet
Bekarım ve pişman değilim wuhuuuww
Yanlış insanla evet ama doğru insanla Hayır
Bence evlenilen kişiye göre değişir
Doğru kişiyse değildir
Hayır değildir
Çoğu kişi hayal kırıklığı oluyor
Hayır diyenlerin çoğunluğu bekardır. 😂
Yalnış kişiyi seçersen evet pişmanlık olur
sitede mutlu evli görmedim
Oha niye herkes pişman