1 senedir evliyim ve evliliğim çok sıradanlaşmaya başladı, kocamın bana olan ilgisinin azaldığını düşünüyorum geri nasıl kazanabilirim?
1 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 1 senedir evliyim ve evliliğim çok sıradanlaşmaya başladı, kocamın bana olan ilgisinin azaldığını düşünüyorum geri nasıl kazanabilirim?
Cevap
46Cevap
Ne iğrenç insanlar var, burası herşeyden önce fikir almak yardımlaşmak amaçlı kurulmuş bir platform olduğunu düşünüyorum, kız burada ciddi ve yardım amaçlı bir soru sormuş beynine kurt düşmüş insancıklar aldatmaktan iğrenç tekliflerden ibaret olan yorumlar paylaşmış, eğer yardımın dokunmayacak fikrin yoksa o iğrenç fikirlerini kendine sakla pislik... !
Neyse soruya gelecek olursam, güzelim biraz kendi hâline bırakmanda fayda var, belki bilmediğin bir sıkıntısı vardır tabi ev içi durumları sen daha iyi bilirsin ama fazla üstüne düştüysen kendinize ait olan özel alanlar bırakmadıysanız sıkılma, sıradanlaşma olmuştur, erkekler bunaltılmaya baskıya sürekli beklentiye sorulmasına pek gelemezler, ev iş geçim sorumluluğu ailede eklenince biraz içe dönük yaşamaya başlayabiliyorlar... Biraz ona zaman ver, her şey normalmiş gibi davran, uzaklaş bi nevi, yokluğunu farketsin bırak o gelsin, sende kendine alan aç bu arada...
Mutluluklar diliyor, şu beyni hasarli yorumlara aldırış etmemeni öneriyorum...
🦋
bir yıl içinde her şeyin ilk günkü heyecanında kalmasını beklemek biraz gerçekçi değil bence önemli olan ilgiyi zorla geri kazanmaya çalışmak yerine ilişkiyi yeniden hareketlendirmek birlikte yeni şeyler yapmak baş başa kalmak telefonları bir kenara bırakıp gerçekten konuşmak ve birbirinize küçük sürprizler yapmak olabilir bir de hemen kendinde ya da eşinde bir sorun arama bazen rutin sadece rutindir eşine onu özlediğini ve ilişkinizde biraz heyecanı yeniden yaşamak istediğini açıkça söylemen bile güzel bir başlangıç olur
Aslında azalan bir durum yok ta hayat gailesi geçim sıkıntısı ekmek parası derken insan hayattan keyif almayı geçen günlerin değerini ömründen bir gün daha esksildiginin farkına bile varamiyor hele çocuk ta varsa bir de onun ihtiyaçlarını karşılamak yetişmeye çalışmak daha elzem geliyor eşler ikinci plan da kalabiliyor öncelikle aklına kötü şeyler getirmemeye falan çalış sonra konuyu eşinle bir konuş degerlendir cozum bulmaya çalış eminim dinleyecektir ve umarım konuyu aşar mutlu olursunuz
yeni ilgi alanları bul ve seni merak etmesini sağla... bir hobi edin. çalışıyor musun? ilgini işinde yoğunlaştır. ev hanımı isen bir kursa yazıl... sen eşinin üstündeki ilgini azaltırsan (kötü davranma sadece ilgini azalt) seni merak edecektir. :))
Evlilik zaten sıradanlaşan bir şey. Daha doğrusu hayatta yaptığımız her şey öyle. Bir işe girdiğin zaman da 1 yıl sonra sıradanlaşmaya başlar. Otomobil kullanmaya başladıktan bir süre sonra o da sıradanlaşmaya başlar. Hatta gezmek bile sıradanlaşır. Bu "çözüm bulunması gereken bir şey" değildir.
Evliliğin rutine bindiyse aslında bundan memnun olmalısın. Ya kötüye gitseydi?
Çoğu evlilik aynı. Evlenince sevgili gibi kalamazsınız. Sorumluluklar maddi ve manevi artar, aynı eve girince çekilmez yönler daha çok göze batar. Zaten çoğu evlilik de bence aşırı sevgiden değil zamana duyulan saygıdan veya varsa çoluk çocuk zorunluluğundan devam ediyor.
Temiz ol
Bakımlı ol
İlgili ol
İlgisini çekecek giysiler çamaşırlar giy
Hoşuna giden fantezileri yap
Yoğun çalışıyorsa bundan da kaynaklanır
Saat önemli değil yoğunluğu da etkiler
Sen isteyince yakinlasiyor mu peki ya da daha çok duştan çıkınca ilgisini çekiyor musun
Cinsel problemi olmasin isteksizlik. erken bosalma var mı
Yani kötü düşünce olmasin tabi kendi şahsi fikrim ya başkası ile yapıyordur ya da kendini rahatlatiyordur o yüzden isteği olmuyordur
Tabi oyle olmamasını umuyorum.. kendini boşaltıyor olabilir daha çok
@mihribann1 Bu işi iyi biliyorsun helal olsun
Hoşuna giden şeyi yap derim.. mesela ellemen hoşuna gidiyordur elle falan
Haklısın olsun ne diyelim
Elle bosalmayi seviyordur
Peki bosalma yoğunluğu nasil elinle yaptığın zaman
Yani kati şekilde demi sıvı çok sulu değil
Yani sıvı akışkan olsaydı bosaliyor sürekli derdim.. ne diyeyim canım
Aynen ama anlamasın dikkat et
Kocan gay. İçeriden bilgi. Artık kadınlar ilgisini çekmiyor.
Iyi sevindim canım mutluluğunuz daim olsun
Rica ederim canım ❤️❤️❤️
evlilikler flört aşmasındaki gibi değşldir tabiki illa ki sıradanlaşacaktır bazı şeyler ama ne olursa olsuj evde bi hizmetci gibi değil de kokoş bi hanım gibi ol her dem
Hiç ilgilenmiyo gibi yap bakalım senle nası ilgilenecek süslen dışarı çık o gün veye o hafta yakınlaşma isterse Red et bakalım nolcak koşacak pesinden
Bence çok aşırı uçlu bir ilgisizlik yoksa, eşini kendi haline bırak, erkekler kendi alanında bir şeyler yapmaya, üretmeye, kafa dinlemeye bayılır. Üzerine gitme bak bakalım ne olacak.
Nedenini araştır bir konuş belki sorunu vardır. Değilse bir degisim olabilir saç kesimi renk olsun hani ya da farklı varsa ilgi çekici alışverişler yap ozel
1 yılda bu hale geldiyseniz durum vahim 25 yıl bu ilgiyi canlı tutacağım demektir, ilgilenme bırak güneş gören bir yere suda verme kendisi alsın.
Biraz fantezi dünyanı geliştir, yeni şeyler yeni kıyafetler kostümler oyunlar oyuncaklar dene sıradanlık sıkar..
1 sene yeni şr evlilik sayılır yeni bir evlilik için ilgisizlik olagan bir şey değil birden mi kesildi yavaş yavaş mı
Fb ilişkisi değil bu, yeni şeyler yapmak gerekiyorsa iki kişi de bunu düşünür sadece sen değil
En basitiyle tatile çıkmak.
Kıyafet cilve temizlik bakım akıl.. basit bir şey.. Oyun oynamayı öğren biraz 😌
Heyecan ve tutkuyu kaybetmeden birbirinize ilgi gösterin
Hiç ilgilenme o zaman bak nasıl radarına giriyorsun
24 yıllık evli biri olarak 1yılda nasıl tükendiniz merak ediyorum
Evlilik biraz da bu. Gerçi evli değilim ama hayat fena sıradan, evlilik de hayata entegre. Bazen daralırsın, uzaklaşmak istersin normal. Başkasına yakınlaşmak sorun bu arada. Birbirinize zaman tanıyın.
1 seneden ilgisi azalmamıştır
Ya da sorunu bilmiyorum
Telefon bağımlısı olmuştur
Seninle özel anlarınızda ilgileniyorsun sorun yok gibi
Ama genel olarak seninle sevişmiyor ve konuşmuyorsa farklı
Tartışmalar dalan arttı mı
Falan *
Haklısın
Belki konuştuğunuz şeyler ilgisini çekmiyordur diycem ama herşeyde aynı tepkiyi veriyor gibi düşündüm
Evet haklısın
Onun tepkisini anlamaya çalışıyorum sadece
Neden o şekilde davranıyor diye
Yoksa sende bir sorun yok
Sen çabalayan tarafsın gibi görünüyor
O enerjisini kaybetti anlaşılan
Sözel konular hariç performans konusunda durumu ne
İşte bu da ayrı sorun
İşi mi yoğun sence
Ya da işinde yanlış giden şeyler mi var
Sorun olsa anlatırdı gibi geliyor bu durumda bahsetmiyorsa
Buradan mı yoksa diğer taraftan mı devam edelim
Adam sohbet olarakta performans olarakta gerilemiş ama neden
Yanlış bir şey mi söyledim
Severek evlenmediniz mi
ona her an gidebileceğini , ona ihtiyacın olmadığını hissettirerek
Okudum telefonuyla ilgilenşyor yazmışsın bağımlı beyin öyle sadece bağımlı olduğu maddeyle ilgilenir işlerini yapsına engel oluyorsa komple çıkarmalı hayatından bağımlılık etmenini
Bir kadın alın aranoza sen kadınla seviş o da izlesin bak nasıl kölen oluyor
1 senedemi yuhya zaten fiziken iyiysen gerek yokki dikkat cekmeye jem giynisinle cok rahat cekersin
1 yıl için çok erken ilgisizlik ya sanki 20 yıllıklar gibi olmuşsunuz
İşgisi azalmamısyır hersey rutine baglanmıstır ondan öyle hissediyorsundur
Beraber bir yerlere yürüyüşe gidin, eşinle sohbet et
@RuveydaT dikkat evliyim sorusu soranların cogusu gay cıkıyor bilginize
Ozan öyle şeyler yap ki kendine bağla peşinden koşsun
Bir sene gibi kısa bir sürede ne olmuş olabilir de ilgisi azalıyor. En iyisi karşına alıp konuşman bence. Sorun sende değildir yani.
Bir sene içerisinde ilgisini kaybeden cinsiyet farketmeksizin garip görülür. Sen niye bu kadar alındın anlamadım.
Sen ona yakın davran sıcaklığını hissettir
Bunu onunla konuştun mu
E konuşman lâzım
Konuşmuşsun işte
Geçiştiremeyeceği şekilde konuş düzgünce
Sürprizler yapın
Deyişik her zaman iyidir
1 senede bu döngü vay bee
Peki Cinsellik te seni tatmin ediyormu ve yası kaç onun
Niye 20 yaşında koştur koştur evlendin ki?
1 senede nasıl azaldı bacım erken degil mii
Bir senede olması iyi olmamış konuşmalısın
Daha bir senede mi böyle aman amann
Sizi aldatıyor olabilir mi hanımefendi
sadelik onemli
onemsemesi onemli
1 senede olamaz böyle
Kazanamazsın bi senede böyleyse yakında bosanırsın
1 yılda çok erken sıradanlaşması y
1 sene iyi gitmiş yine 😄
Fantezi dünyanı genişlet ahahah
Jsjsjsjjsjsjjsjs
Denemek lazım
Sen bide çocuktan sonra gör
Cinsel terapistlere gidin
Farkli yerler deneyebilirsiniz.
Bizimde öyle bu dönem
ozel bir masa ozel bir gece
Yaş 21 mi?
1 senede nasıl bu hale geliyor yahu
Detaylı bilmeden biz ne yazalım ki
Daha 1 yilda azalmaz yaa
bakımlı, arzulu ve akıllı olarak.
Degisik fanteziler kurarak
Konuşarak
Bu yasta ne diye evlendin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Evliliğin ilk yılı biterken o ilk cicim ayları rüzgarının yerini dinginliğe bırakması çok normal, hiç panik yapma tatlım 💖 Bu durum kesinlikle sevgisizlikten değil, rutinlerin rahatlığından kaynaklanıyor ✨
Gidip hemen o klasik tavsiyeleri uygulama derim. Eşini karşına alıp dertleşmek yerine, evdeki o enerjiyi tatlıca değiştirerek işe başla 💅 Birlikte daha önce hiç yapmadığınız, ikinizin de heyecan duyacağı küçük aktiviteler planlayabilirsin. Kendine odaklanıp kendi ışıltını yenilediğinde, onun bakışlarının nasıl sana kaydığına şok olacaksın ☕
Peki sizin en son birlikte baş başa kahve içip doya doya güldüğünüz an ne zamandı, hatırlıyor musun? 🥺