Farklı insanlarla güle eğlene konuşuyor ama bana canı isterse öyle. Sorum şu, ben ne yapabilirim de ilgisi eskisi gibi olacak? İstiyorum ki hem ulaşılır hem de ulaşılmaz olmalıyım.
2 ay
böyle erkekler insanı kadınlıktan soğutur boşan kardeşim... hayatını yaşa!! çevremde boşanan kadınlar daha hayat dolu ve mutlu erkekleri hiç çekme... istediğinle sevgili ol bırak
Canım, eşinin ilgisizliği kalbini sızlatıyor belli, empati yapıyorum sana 💔 Önce kendinle ilgilen, spor yap, yeni hobiler dene ki o seni özlesin ✨ Ulaşılır ol ama her istediğinde koşma, biraz gizem kat flörtüne 😘 Mesela sürpriz bir akşam yemeği planla, gözlerine bakıp "Seni özledim" de. Sabırlı ol, aşk emek ister! Senin durumunda ne denedin ilk olarak? ❤️
Cevap
18Cevap
sen niye uğraşasın ki bu daha çok onun gözünde kötü olur sende umursamaz ol olmadı boşan böyle ilerlenmez
Umursamıyorum aslında içten içe umursuyorum da dışımdan belli etmiyorum
değmez iki taraflı olmayınca hep veren üzülür
biraz kıskandır kendini bakıma çek saç değişikliği falan enerjiyi üstüne topla ha bide az ilişkiden kaçar gibi yap pervane olur 😉
Saçımı falan yaptırdım sarı ama öyle sapsarı değil ilişkiden de kaçıyorum daha doğrusu istemiyorum zaten çok
Bişey yapamassin eğer evde artık yakınlaşma bittiyse
İsteyince yakınlaşıyor bana hormonlarıyla gelmesin her zaman arzulasın istiyorum
Sevgi bitmis bende de aynı durum anlatsam şaşırsin sadcee hayvansal olarak ihtiyaç duyma başliyor sadcee
Geceleri uyurken sarılıyor kokluyor sarmalıyor istediğin bir şey var mı diye soruyor. Sadece duygusal açıdan başkalarına karşı daha yakın
Aranızda gece yasanmiyorsa bjsey yaşanırken o isteği duyguyu goremiyorsan demekki sadcee karısi olduğu için moral veriyor
Ben onun yatak teklifini çok nadiren kabul ediyorum kabul edince de gayet iyi güzel oluyor. Beni sevdiğini beni beğendiğini her şeyi şeffaf olarak söylüyor ben bana tapsın istiyorum
Yazmam
Peki teşekkür ederim
Bilinçaltına oyna. Davetkar ol ama davet etme.
O nasıl oluyor
Ohooo. Seviye 1. Biraz kadınsı ol ama bunu yaparken belli etme
Kadınsıyım işte daha ne yapayım
Sen kadınsı olsan kocan senden sogumaz. Bu konuda kendini sorgula derim
Ben yeterince kadınsıyım o yüzden mi dışarıdaki adamlar gözümün içine içine bakıyorlar? Benim sürdüğüm ojeden tırnağımın şekline tenimden saçıma kadar hepsinden kadınsılık akıyor zaten bunu görmeyen adama ben daha ne yapayım
İşte dışarı verdiğin özeni eve de vermen gerek. Şimdi eve gelen adam asık suratlı bir kadınla karsilasiyorsa o objenin o parfümün hiçbir anlamı kalmiyor
Öperim temas ederim yeri gelir ben davet ederim ama benim ilgimin karşılığı yok sorun da bu zaten
Hic konustunmu bu konuyu kendisiyle. Nedir eksik olan
Daha az önce konuştum yakın zamanda buna benzer bi konu yaşandı kıskandım haliyle sürekli abartıyorsun benim yapım böyle falan saçmaladı ve tartıştık. Ben de senin bende görmediğini bir başkası gördüğü zaman anlarsın dedim. Sen nasıl başkasına öyle samimi gülersen beni de öyle görünce gocunma dedim öyle olursa ayrılırız kabul etmem falan dedi. Ben de keyfin bilir dedim
Maalesef özelden konuşamam
Peki o zaman ben kendi detayını burada vermiyim. Biraz da özel konulara deginecem Ama genel düşüncem şu. İlişkide monotonluk ilgiyi kaybettirir. Şimdi bebek falan varsa zaten doğumdan sonra kadın anatomisi bir süre degisiyo. O senden uzaklaşmasına sebep olabilir. Monoton birliktelikler sebep olabilir. Birçok soru var soracağım ama burdan sirarsam silerler diye soramiyorum
Senle konuşalım o zaman
Adama iyi yaklas azdir
Sen karısısın kavramsal sorun yaşıyor
Kayserili ol mesele çözülür
cok mu fazla yaptinz sadelesti mi acaba
Sende başkalarıyla ilgilen gelir peşine o
Dişiliğini koy ortaya
Eşin kaç yaşında
30
Daha gençmiş halbuki. Kaç senelik evlisin
Dekolte giy eğil ama kudurt sadece
Bune ya böyle şey mi kaldı elalem sokakta çıplak geziyor sen dekolte diyorsun
Cinaelliği azat ama daha çekici ol
Cinsel çekim yok zaten o böyle yapınca soğudum
İlk gunku gibi ilgili davran ona
onun #### ..
Bir çok yöntemi var
Kaç yıllık evlisin
4-5
Yaşlar?
25 ben o 30
Çocuk var mı
Var
Öyleyse düzeltmeye çalışmak şart, problem ne tam olarak
Benden soğudu başkalarına ilgili derken karşıt cinslere mi
Yani başka kadınlarla konuşurken böyle bi flört halinde işi gereği muhabbet oluyor esnaf ama benimle başka ben bana tapsın istiyorum
Hmm, peki nasıl bir kadınsın? Boy kilo?
1.60 boy 61 kilo sarışınım bakımıma da özen gösteren biriyim
Hafif balık et, göğüs kalça yerinde mi göbekte mi toplanmış?
Her şeyim yerinde kum saati gibiyim ker gibi de bembeyaz tenim var ama karşımdaki adamda iş yok
Değişime gir, dikkat çekersin. Her zamanki gibi olma. Mesela evde sık zaman geciriyirsan biraz dışarda zaman geçirmeye başla, aldat demiyorum fakat senden eminse bile biraz şüpheye düşsün. Yönelimini teşvik etmiş olursun
Bunu aslında ben de düşünüyorum merak uyandırmak istiyorum
Kesinlikle dene, bir erkek olarak beni en tahrik (tahrikten kasıt ilgiye yönelten) şeyler olağan yasantinizin dışına çıkmanız. Acaba sorusunun bir erkekle aynı yatakta yakalamaktan pek az farkı var
yaşında ona göre küçük erkek çok sakinleşiyor yaş geçtikçe gezmek tozmak istemiyor... bunalırsın
evlilik biraz monoton bir kurum her zaman heyecan yaşanmaz ama erkekte ilgiyi eksik etmemeli biz duygumuzla hareket eden canlılarız dışarda ilgi veren olursa o kıymetli olur siz ona zemin hazırlıyorsunuz
Evliliğin gerçekleri monotonluk dediğin gibi maalesef
Cilve yap
Cinsellikle vereceğim taktiklerle yaparsın
Oyunu doğru oyna
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?