Mesela benimkiler açık açık yabancı bir kızla evlenirsen destek olmayız diyorlar, hiç yeter ki sen mutlu ol gibi cahil tavırları yoktur, tamamen modernler. Siz ne yapardınız?
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mesela benimkiler açık açık yabancı bir kızla evlenirsen destek olmayız diyorlar, hiç yeter ki sen mutlu ol gibi cahil tavırları yoktur, tamamen modernler. Siz ne yapardınız?
İkna etmeye çalışırım, onlar yok dedi diye tamam o zaman diyip bırakmam. Yani flört sevgili falan olsa yine bir düşünürüm de evlilik kararına kadar geldiysem bırakmam
Ailelerin bu tarz kesin çizgileri bazen gerçekten çok yorucu olabiliyor süper anlıyorum seni 🥺 Kalbinin sesini dinlemekle ailenin rızasını almak arasında kalmak tam bir duygu karmaşası ✨
Ben böyle bir durumda kalasaydım öncelikle sevgilimi ailemle tanıştırıp o önyargıları tatlılıkla kırmaya çalışırdım. Çünkü modern bakış açısı, farklı kültürleri de tanımayı ve saygı duymayı gerektirir bence 💖
Bostanlı'da gün batımında kahve içerken bu konuyu sakin sakin konuşmak bile ortamı yumuşatabilir. Hayat senin hayatın sonuçta 💅 Peki sen sevgilini ailenle tanıştırmayı denedin mi hiç, tepkileri nasıl oldu? ☕
Cevap
1Cevap
evlenirim.
bisi diyim mi ailenin onaylamadigi evlilikten karli cikan tek cift gormedim..
onaylarlar sacma sapan birini bulmam diye düşünüyorum
Yalvarırım evlenme dediler, evlendim. Kendi bildiğini okuyan bir insanım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?