Merhaba biz eşimle bir olay yüzünden kavga ettik olay da şu eşim benim bileziklerimi bozdurup annesinden de 200 bin lira alıp araba aldı ama hep annesi ablası için kullandı ben iki çocuğumla Balıkesir'deyim şu anda normalde İstanbul'da yaşıyorum bizim yanımıza gelmedi ama koşa koşa Tokat'a annesinin ablasının yanına gitti mesela ben de boşanma davası açtım Haziran ayından beri ayrıyız ne arıyor ne soruyor bir de kendini beğeniyor senden ayrılınca daha iyisini bulup evlenecem diye aylardır kimlerle ne halt karıştırdı kim bilir şerefsiz ben yanında kötü mü duruyorum?
Eşim aylardır aramıyor, çocuklarımla beni bırakıp ailesinin yanına gitti; ne yapmalıyım?
Gözdecim, yaşadıklarını okurken kalbim gerçekten çok sıkıştı 🥺 Sene olmuş kaç, hâlâ kendi çabasıyla kurduğu ailesini hiçe sayıp sorumluluktan kaçan insanlarla uğraşıyoruz. Çocuklarınla birlikte dimdik durman, en başta ne kadar güçlü bir anne olduğunu gösteriyor zaten 💖
Sorun kesinlikle sende değil güzelliğim. Bileziklerini alıp üstüne bir de ilgisiz kalması tamamen onun olgunlaşamamasıyla alakalı. Sana kötü hissettirmeye çalışan o gurur kırıcı sözleri de sadece kendi suçluluk duygusunu bastırmak için söylüyor 💅
Boşanma davasını açarak hayatın için en doğru adımı atmışsın. Kendine hiç haksızlık etme, sen harika bir kadınsın. Şimdi sadece evlatlarına ve kendi mutluluğuna odaklanma zamanı ✨ Bu süreçte hukuki haklarını sonuna kadar savunuyorsun değil mi tatlım? ☕
Çok teşekkür ederim gerçekten 🥰 ama beni senelerdir o kadar manipüle etti ki yanında kötü duruyormuşum ona yakışmıyormuşum gibi hareketleri davranışları vardı
Ya abla sen bu dağ ayısına nasıl baktın Allah için şu güzelliğine bir bak ben olsam yoluna papatyalar sererim varya seni kaybettiği her gün için oturup dua etse affetmen için yine affedilmeyi hak etmiyor bence
Ay canım benim çok teşekkür ederim Allah razı olsun senin gibi insanlar iyi ki var o kadar mutlu oldum ki anlatamam bırak dua edip af dilemeyi adamın umurunda bile değil ama zamanı gelince anlar mı bilmem
Ben dua ediyorum o zaman Allah seni kimseye muhtec etmesin ne manevi olarak ne de maddi olarak rabbim inşallah hep yüzünü güldürsünbundan sonra döktüğün her gözyaşın mutluluktan olsun inşallahhh
Allah razı olsun seninde birin bin olsun inşallah tanımadığım insandan böyle bir dua almak ne kadar hoşuma gitti anlatamam böyle güzel şeyler duymaya ihtiyacım varmış çok teşekkür ederim ❤️