Kızlar, özellikle size sormak istiyorum, konuştuğunuz kişi size sadece bir isteme, aile arasında ve sade bir nikâh, takı vs yok, bunu kabul eder miydiniz?
3 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kızlar, özellikle size sormak istiyorum, konuştuğunuz kişi size sadece bir isteme, aile arasında ve sade bir nikâh, takı vs yok, bunu kabul eder miydiniz?
huzurkokulum sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Ben zaten düğün dernek işlerini çok saçma buluyorum. Asla bilmediğim ya da sevmediğim ve tarafınca sevilwmdigim insanları toparlayıp onca para harcamaya ne gerek var. Ama takı olması gerektiği kadar olmalı. Düğün parasıyla da güzel bir tatile gidilir nikahtan sonra.
Bende düğün istemem ama insan gelinlik giymek takı takılmasını ister dediğin gibi o parayla bende tatile gitmeyi filan isterim ama o öyle birşet de demiyor herşeyi oldu bittiye getiriyor ülkenin durumu ekonomisi belli borca giremem diyor birde kaç yıllık uzman çavuş ya 33 yaşında kendisi bu saatten sonra ne istiyor anlamadım
Bence kabul etme, neden kabul edeceksin ki. Evlilik yeni bir aile, hayat, ev kurmak demek. Borca illaki girecek. Hadi mantıklı hareket edelim dese tamam. Adam sana gel ailemin evinde de yasa der o zaman.
Der vallaha ya gerçekten kendi ailemede yazık etmiş olurum her anne baba kızını gelinlikle mutlu görmek ister
Bak bende altın da istemem hatta diyordum ama o işler öyle değilmiş. Değersiz oluyorsun. Kendine ve ailene yazık etme. Çünkü onlarında canı yanıyor evlatlari mutsuz evlilik yapınca. Daha iyisine layıksındir eminim kii. O yüzden uzak dur.
Aşkom bu durum tamamen senin ve müstakbel eşinin ortak kararına bağlı aslında ✨ Benim için ilişkideki huzur ve karşılıklı anlayış gösterişli düğünlerden çok daha değerli 💖 Eğer bütçenizi zorlamamak ya da o hengameye girmemek için böyle bir karar alıyorsanız çok mantıklı 💅
Ama eğer bu durum senin içinde usta kalacaksa, ileride keşke dememek için hislerini mutlaka açıkça konuşmalısın ☕ Sen bu sade konsepti gerçekten içine sindirebiliyor musun peki? 🥺
Ben zaten dugun dernek sevmem knk yani akraba denen kalleslere tahammülüm yok onları eglendiremem bende öyle çalgı cengi oynama sevmem ama güzel bi balayı tatili isterim masraf vs diyosa ona boş ver gitsin fakir oe esclere para yedirmeseydi zamanında ozmn
Valla ben onu sevdiğim için kabul ettim tamam dedim ama takısız gelinde olmaz birde mardinli kendisi oralarda böyle şeyler çok olur. Nişanada gerek yok sade bir isteme olur biter dedi sanki ikinci evliliğimi yapıyormuşum gibi hissettim
Hani balayına harcarız o parayı filanda demiyor
Takı olmak zorunda yok öyle bi dünya ona olmaz buna olmaz vallahi değerini yerle yeksan etme
Annemde öyle diyor değersiz olursun dedi de işte sevince kabul ettim ama değmiyormuş gerçekten birde 3 aydır tanışıyoruz sadece
Sevgi yetmiyor maalesef seviyoruz diye diye kendı değerimizi düşürdükçe değerimizi bilinmiyo tam cimri herhalde seni ki de bi insan evlilik gibi bişeyin altına giriyorsa önceden bunları düşünmüş olması gerekiyo ona harcamam buna harcamam defolsun esclere ozmn pslk erkllwr
Vallaha ya defolsun gitsin ama inşallah pişman olur ben çok alttan alıyordum herşeye tamam dedim hangi kız herşeye tamam der şimdiki kızlar herşeyi isterler mesela
Bnde senin gibi safım ama öylr oldukça tepemize cıkıyolar erkeğe para harcatacaksın abartmadan bnce şunu çözdüm ki erkekten istiyceksin aglamayana meme yokmus kendin değerini bilen kaybetme korkusu olmayan kadınlar hep baş taci
Kesinlikle ya bende canım gibi para yediririm anca sanki çalışıyorum o gelirse şöyle yapayım böyle yapayım diye planlar yapıyordum otogardan arabayla gidip alacaktım erkeğin yapması gereken şeyleri ben yapıyorum ama bunu yapmaktanda yoruldum artık. Öyle kızlar var ki sevmediği halde sırf parası için seviyormuş gibi yapıyorlar ben anlamıyorum nasıl erkeğin parasını yiyorlar
Ya işte roller degısmıs diyorum ya yapmamak lazım yapmayınca o eşşek gibi yapacak bırakmak lazım erkek yapmalı ben hiçbir zaman fedakar cok seven kadının değerli oldugunu gormedigim hep bencil en cok kendini seven kaybetmekten korkmayan kızlar işte erkeğin parasını da yiyor baş taci da oluyor
Doğru vallaha ya 👏🏻👏🏻
Sende benim gibisin knk nedem bu kadar her seye evet dedin her seye sineye çektin sevgi dışında acaba baska birini bulamam mı dedin ben bulamıyorum kimseyi mesela ve böyle olmaktan korkuyorum
Bendeki canım ne bilşyor musun bir erkeğin yapması gerekenleri ben yaptığım için değersiz oldum fazla deşer verdiğim için böyle oldu huzursuzluk çıkmasın diye çoğu şeye tamam dediğim için değersiz oldum
Nolacak böyle sonumuz bilmiyorum benimde hayatımda bi türlü kimse olmıyo evlilik istiyorum olmıyo o kdr sevgiye ilgiye açım ki aynı senin anşaytıgın gibi oluyorum bende…
Kaç yaşındasın çok merak ettim
24..
Baksana ya insanlar nasıl tanısıyor bi de bana yazanları atsam sana acırsın bana
Gerçi bana yazan yok 40 yılda bir denk gelirse
Ayyy ne güzel ya kız ben 29 yaşındayım bana ya cimri denk gelir ya da benle konuştuktan sonra evlenenler denk gelir kaç kişi evlendi bir görsen ağustosta geçen sene konuştuğum evlendi diğer konuştuğum kişilerse hep bende suç buldu bilmiyorum ya bazen üzerimde büyü olduğunu düşünüyorum
Sen kısmet açıyorsun herhalde 🤣 bende bazen düşünüyorum nazar büyü mü var gerçi insan içine çıktığım yok acava cin mi musallat oldu aşık oldu neden böyle yani bi insan neden bu kdr basiretsiz olur diyorım instagramdan istek bile gelmiyor dediğin gibi denk gelenlerde ya sapık ya cimri ya mal. En son Ciddi dusunce ile gelenle bile olmadı aylar sonra yani birkaç gün önce bi kızla profilini gördüm meğer benle konusmayı bıraktığı sıra o kızla devam etmiş hep başkalarını tercih ediyorlar anlamıyorum neden bu kdr acımasız hayat
https://r.resimlink.com/SBQWE.jpeg
Ay baksana ya millet nasıl davranıyo ya ona ragmen erkekler cabalıyor
Neden peki
Masraflı buluyormuş borca giremem gibi birşet dedi
Ben onu seviyordum düğün isteyen birisi olmama rağmen kabul ettim sade nikahı ama ben bir iki trip attım diye trip atmamın sevebide ilgisiz olduğu içindi engelledim sonra pişman oldum iletişime geçtim ama kendini bir halt sanıyor kendisini görseniz bunu nasıl beğendin dersiniz ben 29 o 33 yaşında
Gerçek sevgi ise hiçbir seye de gerek yok
Ben çok seviyordum onu ve sevdiğim içinde kabul ettim ama bir iki trip attım bana ilgisi azaldığı için engellemiştim sonra pişman oldum tekrardan iletişime geçtiğim de sanki aldatmışım gibi sana güvenim yok dedi
Takı olmalı usulünce
Evet hani düğün bile olmasa takı olmalı sonuçta bir kere evleniyorsun kendisi mardinli birde oralarda böyle şeyler çok olur bende konyalıyım bana dediki sadece isteme olur insanları ben mardinde getiremem nişana filan gerek yok dedi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?