Hiçkimse için ailemi karşıma almam o hatayı bir kere yaptım. Bizim dilde çok güzel bir kelime var kıroo... Kıro sen kimsin daha 3-5 gün sevmişsin beni dağdan gelmişsin bağdakileri kovmak istiyorsun

Hiçkimse için ailemi karşıma almam o hatayı bir kere yaptım. Bizim dilde çok güzel bir kelime var kıroo... Kıro sen kimsin daha 3-5 gün sevmişsin beni dağdan gelmişsin bağdakileri kovmak istiyorsun

Aileyi karşına almak yerine aile ile sevgili arasında ince çizgi koyarak hem aileye hem de sevgiliye karşı eşit bir şekilde saygı göstermen gerek. Çünkü bazen aileler de ilişkiye çorba olarak bitmesine neden olabiliyorlar. Aileyi hiçbir şekilde ilişkiye müdahale ettirmemek gerekiyor. Bunun için oğlak boğa başak burcundan uzak durun abi. İlişkinin anasını en güzel beceren burçlar oğlak boğa başak burçlarıdır.
Sevdiğim için dünyayı karşıma alırım gözünü kırpmadan…
ama aileden vazgeçen umursamazca vazgeçen …aile kuramaz…
doğruları yaparken ailene rağmen yaparsın o ayrı … ama aileni çöpe atmak hiç bir zaman doğru değildir
Beni düşünen kişi ailemi karşıma almamı istemez zaten, orta yolu bulmaya çalışır. Böyle biriyle işim olmaz.
Ağzına yüreğine sağlık 👏
♥️🌸
Teşekkür ederim canım🌸
Rica ederim 🫠🤍
Ailem %100 haklıdır
Bravo 👏👏
Ailenin onayı ve sevgilinin sana verdiği güven, bir evliliğin temel taşları arasında. Eğer sevdiğin insan, seni onlarla karşı karşıya bırakmayı istiyorsa, bu biraz düşündürücü. Çünkü sağlıklı bir ilişki, bağ kurmanın yanında köprüleri yıkmamakla da ilgilidir.
Geçmişte yaşadığın deneyim sana bir şeyler öğretmiş gibi görünüyor, bu yüzden sezgilerine güven. Sevgi emek ister ama seni zorlayan bir tercihe sürüklüyorsa, orada bir problem olabilir. Kendin için her zaman en iyisini iste! 💕
Cevap
7Cevap
Şöyle bir şey var. Eğer aileler istemiyorsa. Çok seviyorsak ve o da ailesini karşısına alacaksa evet onay veririm bu duruma.
He yani sen söylemeden o kendi kendine alırsa yine razı gelirsin
Yani aileleriniz istemiyor sen çıt çıkarmadığın halde kız arkadaşın kendiliğinden "ben ailemi karşıma alcam" dese kabul eder misin
Bunu sevgilim söylediyse yapmam , altında bir şey vardır muhakkak ama o söylemeden ben fark edip yaparım
Herkes sen değil
Aşk cesur olmayı gerektirir , uğruna fedakarlık yapılmayacak birine aşık olmadıysam tabii
👏👏 Allah gönlüne göre versin
Hepimizin ins 📿
Amin Amiiin🤲
Hayır kabul etmem orta yolu bulmaya çalışırım ve olmuyorsa ailemi seçerim
Bunu direk söyleyen biriyle olmam söyleme nedeni önemli bir faktör burada..
Aile genelde doğruyu söyler ve direkt aileni karşına al diyen biriyle olmaz zaten
Olmazdım, ailesine sırtını dönen bana neler yapmaz
Gerçekten tebrik ederim olması gerekeni yapmışsın asla aileni karşına alma herzaman arkanda olsun elin oglu için hayatını mahvetme
Evliliği onaylayacak olan sensin, başkası değil. Çünkü o hayatı sen yaşayacaksın :D
Hayır.. Kabul etmem.
Gerekirse kendimi bile karşıma alırım
Hayır etmem
Şapalağı vurduğun gibi hızlıca ayrıl ordan
Asla tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?