Tüm planlar yapılmış her şey hazır taa ki eşinizin aileside balayına gelmek istediğini söyledi. Bu durumu nasıl karşılarsını?

Tüm planlar yapılmış her şey hazır taa ki eşinizin aileside balayına gelmek istediğini söyledi. Bu durumu nasıl karşılarsını?

Gitmezdim sanırım. Çok basit yani balayı bu sıradan bir tatil değil. Kalabalık bir grup olsa yani ailesiyle ilgilenecek başka birileri ayrı odalar ayrı alanlar olabilir ama bir iki kişi götürmem dibimde
Hayır tabi ki bu sevgililere yani eşlere özeldir. yani ne aile ne arkadaş sadece eşler arasında olur. bu yüzde kabul etmem tabi ki. ama sevgilim isterse ve mutlaka olmazsa olmaz derse yapacak bir şey yok hanımcılık kazandığı için tamam derdim ama zaten böyle bir şey olmaz :D
Tamam gece de kayınvalidemle ben uyurum. Kayınbabamla da, eşim uyur. Hatta evlilik yıl dönümünde mum ışığında yemeğimize eşlik ederler onlarda..
Sorma yaaa..
Balayı bu tövbe estağfurullah..
Evlendik daha biz tamam oturun yahu evinizde biz geliriz ziyarete 🙄
Teşekkküüüürrrrrrr ederiiiiimmmm😇☺️😇☺️
Olur canım, beraber uyuruz n'olacak...
Cevap
8Cevap
Gün içinde herkes ayrı. kafasına göre takılcaksa sıkıntı yok akşamdan akşama görüşürüz😂😂 şayet eşimin tarafıyla hiç bir sıkıntım yoksa görümce kaynana vss. beraberde takılabiliriz😂 eşimi seviyorsam onun gönlünü kırmam ve değer verdiği insanlara bende kıymet veririm
Onlara balayının anlamını sorardım, eğer verdikleri cevaba rağmen gelmek istiyorsalar benim için sorun değil dkshs
Ne münasebet. Balayı diyoruz, o ayı ben de bal. Fazla şahıslara gerek yok swshdhs
Cifte balayı falan olacaksa ben tamamım.. Ben eşimle ayrı bir yerde, o eşiyle ayrı bı yerde.. Takilsinlar kafalarına göre, yazık içinde kalmasın kadının 😅
Şahsen gitmezdim ne işi var benim balayı döneminde eşimin ailesinin kızları Çığlık atarken yan odadan onu mu dinleyecekler
Artık onun ailesi benim, onlar bir geri dursun. 🤦♀️ Ben eli maşalı gelin olacağım için yemez öyle densizlik yapmak.
Hayır kabul etmem hangi sebeple geliyorlar balayı bu adı üstünde çift olarak gidilir
Ensestlik mi var diye sorar ve onları siler evime almam.
Olmaz yani ne o öyle bekçi gibi diye düşünürüm.
Ee ohaa yani kızla bi zevkimiz var aile onu da bozmaz sanırım 🤭😅 kabul etmezdim
Oldu olacak gece de izlesinler eşim olacak kişi bunu teklif dahi etmemeli
Yok daha neler hakfkkdkksks
Oldu canım geceyi de birlikte geçirelim çok olsun güçlü olsun
Böyle bir saçmalık olmamalı 😃
Hayır tabiki daha neler
Yok daha neler
Gelemezler imkansız yok öyle bir dünya :d
İsterlerse aramızda yatsınlar
Oldu gelsinler yatağımizda yatsınlar
Yok daha börülceler!
Hayır etmezdim