Uzaktanda olsa ikinizin arasında bir kıpırtı varsa bu zamanla büyüyebilir ve aşka dönüşebilir... alışabilmek zamanla oluşabilen bir şey... herkes evinden ayrılınca alışma süreci yaşar..
Gelip napcak Allah aşkına Mercedes mi alsak BMW mi alsak diye düşünüyoruz eğer bura gelirse ay çiçek yağı mi alsak ekmek mi alsak diye düşüncez ne gereği var
Bende şu an mantıkla hareket ediyorum aşk yok cok dua ediyorum sevebilmek için çünkü inan bana etrafımdaki erkekler leş gibi hani bide şöyle düşün hem Türkiye'den hem Almanya'da evler olacak biz yaşlanınca Türkiye'ye dönsek bile çocuklarımiz istediği yerde yaşayacak
Ben olsam bende senin gibi düşünürüm. Türkiye’den gitmek en iyisi ve hatta dönmeyi bile düşünmemelisin. Ama bak istemezsen ben evlenirim ya da oraya gidince oradan birini bul bana ☺️
Ya iki yıldır iş bulamıyorum ben 😔 çok çabalıyorum ve şimdi onlara bakınca biz mahvolmuşuz mesela o erkek arkadaşım araba alacak Mercedes mi alsak BMW mi alsak diye düşünüyoruz tek derdimiz bu ama Türkiye'de geç arabayı iş bile bulmak imkansızlaştı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Hem evleneceğim kişiyi hem ailesini iyice tanımaya çalışırdım yurt dışına gidicez diye hayatımı bana uygun olmayan insanlarla geçiremem sonuçta
Aynen bende böyle düşünüyorum zaten bu yüzden alışmaya tanımaya çalışıyorum
En iyisi
Kalasla geliyorum kabul etmeyeceksen kalabalık yapma kardeşim sıraya baksana ohoooooo 😂😂😂kabul et en azından hayatın kurtulur
Aynı sırada değiliz bı kere 😂😂😂 sen erkeksin ben kız
Benden bahsetmiyorum kardeşim ben sadece sırayı düzene sokarım 😂😂😂😂
Önemli olan ikinizin birbirine olan ilgisi... mesafeler bir şekilde aşılır..
Sorun mesafe değil sorun sevebilmek alışabilmek
Uzaktanda olsa ikinizin arasında bir kıpırtı varsa bu zamanla büyüyebilir ve aşka dönüşebilir... alışabilmek zamanla oluşabilen bir şey... herkes evinden ayrılınca alışma süreci yaşar..
durmam giderim asdasdsd
Türkiyeye gelecek olsa evet evlenirdim
Nasıl yani burada yaşasamıydı evet derdin
Evet ben yurtdışına gitmem asla
almanca öğrenmek icin evlenirim 😁
Beni istesinler ben bile evlenirim.
Yaaa 😂
Hayır seviyorsa o gelsin ben niye gideyim
Gelip napcak Allah aşkına Mercedes mi alsak BMW mi alsak diye düşünüyoruz eğer bura gelirse ay çiçek yağı mi alsak ekmek mi alsak diye düşüncez ne gereği var
Bı kıçı kırık araba için oraların kahrını çekmem BMW ye binersin ama bir restorantta bulasikci olursun 😂😂😂
Yok çalışmicam erkek arkadaşım hemşir evi arabası var zaten
Bu senin iş sebgiden ziyade para karşılığı bir ilaki oluyor yani çıkar ilişkisi başka bişey değil başlık parasinin yeni versiyonu
Çıkar ilişkisi olmuyo herkes kendisi için en iyi şartları ister bende onun eşi olacağım sonuçta
Orasını bilmem ama bu çıkar ilişkisinden başka bir şey değil
Çıkar değil mantık ilişkisi
Evlenirim isteyen varsa durulur KIzlar
bence boş ver mutlu olmazsın
Ama burada da mutlu olamıyorum iki yıldır iş bulamıyorum çok pahalı her şey ve etrafımdaki erkekler leş gibi
hangi şehırdesinki
Maraş
istbulda olsaydın iş bulurdum sana burada zenginde cok ayarlardım sana gerek kalmazdı
Zenginde değilim ya yemin ederim ama durum çok zor iş bile bulamiyorum çevrem baskı yapuyor zaten evlen diye
aılenden uzak yere gıtme cok guzelsen bulur sana birını gelip isterler zengin hemde sana iyi bakar
Uzak olmasını ben istiyorum
ozman gıt evlen knka ne dıyım
Kanka sen evlenmeyeceksen ben evleneyim
😂😂😂😂😂
Napıyım kız kurtulmak için adamın hanımı olmaya bile razıyım 😂
Bende şu an mantıkla hareket ediyorum aşk yok cok dua ediyorum sevebilmek için çünkü inan bana etrafımdaki erkekler leş gibi hani bide şöyle düşün hem Türkiye'den hem Almanya'da evler olacak biz yaşlanınca Türkiye'ye dönsek bile çocuklarımiz istediği yerde yaşayacak
Ben olsam bende senin gibi düşünürüm. Türkiye’den gitmek en iyisi ve hatta dönmeyi bile düşünmemelisin. Ama bak istemezsen ben evlenirim ya da oraya gidince oradan birini bul bana ☺️
Alışmaya sevmeye çalışıyorum şu an
Hayırlısı olsun diyelim
Teşekürler
Gözümü bile kırpmam
Sonunda bir kız yorum yapmış şükürler olsun 😂
Evlen kurtar kendini
Öyle mi olur sence
Seviyorsan veya sevebileceksen evlen kurtulursun yurtdışında yaşıcaksın zaten
Ya iki yıldır iş bulamıyorum ben 😔 çok çabalıyorum ve şimdi onlara bakınca biz mahvolmuşuz mesela o erkek arkadaşım araba alacak Mercedes mi alsak BMW mi alsak diye düşünüyoruz tek derdimiz bu ama Türkiye'de geç arabayı iş bile bulmak imkansızlaştı
Ülkenin hali vahim ama bu konuyu pek konuşmuyorum böyle sçık mecralsrda
gidebilirmisin almanyaya
Sorun Almanyaya gitmek değil cocukla yeni tanışıyoruz çok kararsızım
acele etme iyi tanisman lazim
Bende öyle söyledim zaten yavaş hareket edelim dedim zaten Eylül ayında gelecekler Türkiyeye daha zaman çok
aynen evet kac yasindasin
Ben 21 olucam o da 22
zamaninda geldi yani dimi
Zamanı geç ne iş bulabiliyorum ne atanabiliyorum ya çok zor her şey çok pahalı yemin ederim iki yıldır iş bulmak için her yere başvurdum
aynen haklisin bu ülkeden kurtulmaya calis
burdamisin
Seviyorsan niye evlenecen
Herkes severek evlenmiyor ki 😔
Evleniyor severek sonrası... 10 yıl sonra ayrılık
Sevdiğim kişi başkasıyla evli 😔
sevdiğin icin evlen , evlendigin icin sevilmez
Soruyor birde :)
Iyi biriyse bn evleneyim
Ya çoğu erkekler böyle yazmış 😂😂😂
Hem de nasıl
Evlen