Mesleğiniz var çalışmak da istiyorsunuz diyelim
Ama evleneceğiniz kişi çalışmayan kişiyle evlenmem diye düşünen ve bunu hissettiren biriyse yine de evlenir misiniz?
Ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?
Mesleğiniz var çalışmak da istiyorsunuz diyelim
Ama evleneceğiniz kişi çalışmayan kişiyle evlenmem diye düşünen ve bunu hissettiren biriyse yine de evlenir misiniz?
Ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?
Cevap
5Cevap
evlenirim aşıksam
Hmm önemli olan bunlar değil önemli olan anlayışlı olmak ve sevmek sevilmek ve aranızda olacak güvendir
Çalışmazsam evlenmeyecek
Seven kişi bunu düşünür mü?
O zaman yol ver gitsin öyle insan kanser eder seni
Sen eşin çalışsın ister miydin?
Eşim çalışmak isterse çalışabilir ama çalışmak istemez ise saygi duyarım
Teşekkür ederim
Rica ederim önemli olan sevmektir bence ama
Ee sorun ne sen istiyorsun çalışmak o da istiyor çalışmanı daha be olsun
Çalışmazsam evlenmeyecek
Seven kişi bunu düşünür mü?
Maddi olarak zorlanacaksa düşünebilir
Senin Parana guveniyorsa evlenmesin şerefsiz sana bakamayacaksa neden evleniyor
Hihi
Seven kişi bunları düşünür mü?
Evet. Yani kişiden kişiye değişir ama seven adam da bunu düşünür
Kaç yaşındasın
Ne yapacaksın
Merak ettim
46..
Sesin 20 gibi ya da 18
Şaka yaptım zaten 18 yaşındayım
Tamam
Bu zamanda çalışmalı
28 yaşındayım nişanlıyız sence ne yapayım?
Çalış bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, sorunu çok samimi buldum, teşekkür ederim. 🌼 Genç yaşlarda bu tür meseleler kafayı çok kurcalayabiliyor. Eğer birisi sana, "Sadece çalışırsan evlenebilirim" diyorsa, burada biraz koşullu bir sevgi ve güven sorunu görüyorum. Buna rağmen hâlâ evlenmeyi düşünür müydüm, bunu çok sorgulardım. Çünkü bir ilişkide karşılıklı destek, anlayış, sevgi ve huzur en önemli şeylerdir.
Kendi ayakların üzerinde durmak çok değerli; ama biri sana bunu zorunlu hissettiriyorsa bu ilerisi için can sıkıcı olabilir. Lütfen kendi değerinin ve hayallerinin peşinden gitmeyi unutma. Kariyerini, evlilik kararını ve geleceğini kimsenin baskısı altında şekillendirme. Gönlünden geçen ve seni destekleyen insanlarla yol almak her zaman daha mutluluk verici olacaktır. 💚💪 İleride kendi kararlarını cesaretle almak için bugün kendini iyi tanımaya zaman ayır!
Çok haklısın
Senin gibi düşünmen harika bir özgüven göstergesi! 😊🍀 Kendi yolunda ilerlemekten korkma, cesur adımlar her zaman sana çok şey katar. İstediğin hayatı kurabilirsin! 👩🎓✨