Kendinizi eş olarak nasıl buluyorsunuz? Geçimli biri misiniz?

Kendinizi eş olarak nasıl buluyorsunuz? Geçimli biri misiniz?

Kendimi ilk baştan itibaren doğru tanımak ve dürüstlüğüme, sadakatime yüzde yüz güvenmek isterdim. Güven bir insanla evlilik için bence en başta gelen nitelik. Karakter yapısı ve kişilik de vazgeçilmez. Normalde çok zor seven biriyim ve güvenebilmek kadar âşık olabilmek de beni evliliğe ikna edebilecek tek sebep. Kendime her daim eleştirel ve sorgulayan bir yaklaşımla baktığımdan kendime âşık olmak garantisini vermem mümkün değil. Narsisizme girecek komik bir tavır olur bu bence. Kendime sakin ve objektif bakardım, bi sohbet edip kendimi tanımak isterdim en azından😎.
En azından şu an için hayatta evlenmezdim. Diğerlerine karşı sorumluluk duygum yok, ne kadar değer verirsem vereyim uzun süre aynı ortamda biriyle yalnız kalamazdım, canı çok sıkılırdı. Çok kaprisliyim, canım bir şeye sıkılırsa paylaşmaktan, konuşmaktan nefret ederim. Dışarıya açılmaya karar verene kadar kendi dünyamdan çıkmam. 1 hafta, 1 ay farketmez. Sadece canımın sıkılması da önemli değil bazen herkesten soyutlanma isteği gelir ve bundan çok zevk alırım. Uyku düzenim yok, çoğunlukla kahvaltısını tek başına yapar ne zaman uyuyacağım ve uyanacağım belli olmaz. Tek artısı saygıya önem veren, tek tük konuştuğunda derin konulara inmeyi seven ve bazen çok gülen biriyle evlenmiş olması olur. Yine de çekilmez olurum muhtemelen.
Öz eleştiri yapmak gerekirse ben çok kolay biri değilim. Anlaşılabilir biri olduğumu düşünüyorum ancak belli kurallarım olduğu için zor kısmım burada başlıyor. Benim o kurallarımı esnetmeme neden olacak hem ruhuma iyi gelecek yumuşatacak hemde biraz baskın karakterli olacak o yüzden ben benimle evlenmezdim
Elbette. Güvenirdim sadakatinden şüphe etmezdim. Enerjim doğal olarak uyardı. Değişken ruh halim ve inadım ve aşırı gurur düşkünlüğümü saymazsak kendimle olmak bana asla işten gelmezdi. Mutlu olurdum
Yani aşırı gurur sana zarar verir, inat ölçülü olmalı. Değişken ruh hali de iyi değil kişi güven vermeli.
Bunlar uç derecede var bende. Sadece duygusal ilişkiler için demiyorum hemen herkese karşı böyleyim. Zor bir karakterim var bazen ben bile kendimden yoruluyorum ama bunlar dışında bir sorun yok bence
Cevap
11Cevap
Evet ben de olsam kendimle evlenirim zaten benden başka seven yok sdfsd aslında iyi fikir kendime evlenip düğün yapıp altın taktırırım millete
Evlenırdım gecımlı dıyemem ama yatakta cok mutlu ederdım :)
Geçim önemli ama öyle deme xd
İşte geçimli de ol yoksa hayat geçmez diyorum :D
💯
Çünkü beni bir ben bilirim 😉
Partnern senin gibi olursa zaten şampiyonlar ligi x🤦😅
😂 iyi fikir, beni benden daha iyi anlayan bir benim.
mutluluklar :D
Evlenirdim. Sevmediğim yanlarım olsa da kabullenirdim olduğum gibi. Her insanda kusur vardır. Önemli olan onları kabullenmek ve benliğini oluşturduğunun farkına varmaktır.
Geçimli uyumlu biriyim anlaşmak kolay ama çabuk pes eden hassas ve aşırı duygusal biraz da mıy mıy bir insanım 😂😂
Herhalde evlenirdim. İçkim yok , kumarım yok , karı kız ayağım yok. Daha ne olsun.
Zikseler evlenmezdim kendimle, cidden çekilecek dert değilim
karakter olarak zor bir insan olduğumu düşünüyorum ama olumlu yönlerime baktığım zaman da bir erkekte aradığım tüm özelliklere sahibim. dolayısıyla kesinlikle çıkardım, biraz sıkıntı yaşardık ama uzun bir ilişkimiz olurdu.
Hayır, bana benim eksikliklerimi tamamlayacak birini tercih ederim.
Evlenirim gayet tutumlu ve geçinilebilir biriyim
:)
Ben net evlenirdim ya keşke benden bı tane daha olsaydı da evlenseydim. Sadece kendime güvenip seviyorum olması gereken bu bence zaten😂
Asla evlenmezdim. Sorumluluk duygusu yüksek biri değilim. Ayrıca hiç çekilecek birisi değilim.
allah beni benden korusun
amin mi diyeliim dsfs
Hayir
Sorumsuz adamım ben
Zaten evlenmeyi de düsünmüyom.
Başkasının da hayatını bok etmiyek
Kendime bir şans verirdim 🥶
Zaten kendimle evli gibi hissediyorum
Bilmem heralde evlenirdim.
Evlenirim
Psikopat mısınız
kesinlikle ilk işim kendimle evlenmek olurdu