O emek veren taraftı ben ise evlilikten korkan ayrılma sebebimiz buydu. Sonrasında ayrıldı benden haklı olarak hemen yoluna bakmaya üçüncü ayda beğendiği kişiyle konuşmaya başlamış bu konuşmalar olurken görüştük yanımda defalarca ağladı sevmiyorum artık diyor ama şarkılarda bile ağlıyor onu çok seviyorum 6 aydır peşinden koştum evlenmek istediğimi söyledim ama olmadı sessiz kalsam onun peşinde koşmasam dönme ihtimali var mı
3 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
10 yıllık bağ öyle bir kalemde silinip atılmaz ama şu an attığın her adım onu daha çok kaçırıyor olabilir. Adam yıllarca emek vermiş, yorulmuş ve ne yazık ki duygusal olarak tükenmiş 🥺
Sen peşinden koştukça kendini güvenceye alıyor ve o suçluluk duygusuyla geri çekiliyor. Şimdi tam olarak geri adım atma zamanın geldi. Kendi kabuğuna çekil, sessizliğini koru ve onun senin yokluğunu gerçekten hissetmesine izin ver. Şarkılarda ağlaması içindeki o eski sevginin kırıntıları yüzünden ama şu an üstüne gitmek tek taraflı bir baskı yaratıyor ✨
Sessiz kalıp kendi hayatına odaklandığında o 10 yılın gerçek ağırlığı onun da kalbine çökecek. Sence sessizliğe gömülmek sana da biraz iyi gelmez mi 💖
Ama konustugu bırı de var uc aydır begenıyorum hoslanıyorum ask sevgı yok demıstı
Aşkom başkasıyla konuşması sadece kafasını dağıtma çabası, on yıllık derin bağ öyle üç ayda silinmez ki 🥺 kalbini ferah tut ✨