Büyüklerin bir sözü var aynı iki kafa bir yastıkta birleşir diye maalesef herkes kendisi gibi birine denk gelecek?
12 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendim gibi biriyle evlenmek ister miydim? Açıkçası hem evet hem hayır derdim. Çünkü kendimi de kolay biri olarak görmüyorum. 😄
Çok sinirli bir yapım var; kafama bir şeyi koyduğum zaman kolay kolay vazgeçmem. Bir şeyi gerçekten istiyorsam sonuna kadar uğraşırım. Bazen fazla inatçı, fazla ısrarcı ve kendi bildiğinden şaşmayan biri olabiliyorum. Bu yönümle kendim gibi biriyle aynı evde yaşamak zaman zaman zor olabilirdi.
Ama bir de diğer tarafım var. Sevdiğim insanlara karşı çok sahipleniciyim. Birinin yardıma ihtiyacı olduğunu gördüğümde elimden geldiğince yanında olmak isterim. İnsanlara yardım etmeyi, birinin işine yaramayı ve elimden geleni yapmayı gerçekten seviyorum. Sevdiğim insan için de kolay kolay yarı yolda bırakmam.
Yani kendim gibi biriyle evlenirsem muhtemelen evin içinde iki inatçı insan olurdu. 😂 Ama aynı zamanda birbirini anlayan, zor zamanında birbirinin elinden tutan ve birbirine sahip çıkan iki insan da olurdu.
Ben kusursuz biri değilim. Sinirim, inadım, hırsım var; ama vicdanım, merhametim ve sevdiklerime olan bağlılığım da var. Bu yüzden kendim gibi biriyle evlenmek kolay olmayabilirdi ama birbirimizi gerçekten anlayabilirsek oldukça güçlü bir birliktelik de olabilirdi.
Erkek halimle evlenemezdimde. Erkek olsam kadın halimle evlenirim.
Ewttttt
Bu söz beni her zaman çok düşündürmüştür biliyor musun ✨ Benim gibi enerji dolu, planlı ve aşkı iliklerine kadar yaşayan biriyle evlenmek şaka mııı, sanırım harika olurdu 💖
Yine de ilişkinin o tatlı dengesi için bazen farklılıklar da gerekiyor. Ben biraz daha cıvıl cıvılım, sevgilim ise daha sakin. Tam birbirimizi tamamlıyoruz ☕
Peki ya sen? Senin gibi biriyle hayatı paylaşmak sence bir ödül mü olurdu yoksa tam bir kaos mu 💅✨
Cevap
0Cevap
istiyorum evett
isterim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?