Aşk İlişkileri Kendiniz gibi biriyle evlenir misiniz? beyt_16 Takip Et Guru Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Benim gibisini bir dakika düşünmem kaçırmam 😇 Güncellemeler+1 yıl Teşekkürlerrrr @ilginfulyaa sen de olmasan Kendiniz gibi biriyle evlenir misiniz? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı. Evet zaten kendim gibi biriyle bana karakter olarak benzeyen kafa dengi bir kadınla evlenirim 1 1 Yorumla beyt_16 +1 yıl İnşallah kardeşim
Jeynepp Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Bilemedim şimdi. İyi yanları düşününce evet ama çekilmez yanlarım da var. Aslında anlayışlı biriyim o yüzden dayanabilirim. Evlenirim diyorum. 1 1 Yorumla beyt_16 +1 yıl 😅😅 Yorumla
ladycurio Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı. Evet evlenirdim keşke benim erkek versiyonum olsa 😂 1 1 Yorumla beyt_16 +1 yıl İddialı 😅 Yorumla
Molniya Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl İnsan zaten kendisine benzeyen biriyle evlenmeli yoksa ömür boyu çekilmez 1 1 Yorumla beyt_16 +1 yıl Kesinlikle Yorumla
To_Be_Honestt Takip Et Master Yaş: 20 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Benim gibisi zor bulunur, tabiki de evlenirim.😊😊 minnoş ben 🧿🧿 1 5 Yorumla beyt_16 +1 yıl İddialı 😅 Yorumla To_Be_Honestt +1 yıl Tabisi iddia olmazsa biz yokuz.😏 Yorumla beyt_16 +1 yıl Ben iddialarda hiç şansım yok 😅 Yorumla To_Be_Honestt +1 yıl Olur yaa öyle deme 😊 Yorumla beyt_16 +1 yıl Peki 😅 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Havada kaparım kendimi 1 1 Yorumla beyt_16 +1 yıl İddialı 😎 Yorumla
pinkflowerlover Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 532 cevap paylaştı. evlenirim ama benim gibi biriyle karşılaşır mıyım bilmiyorum 1 0 Yorumla
Takini Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Öyle bir şey gerçek olabilse keşke, benim gibisi milyonda bir gelir hadi kalk da bul. 1 0 Yorumla
satyagrahaa Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Keşke ama benim gibisi hiç denk gelmedi, sad 😕 1 0 Yorumla
Merilllllli Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Evet evet evet kesinlikle evlenirim benim gibisini nereden bulacagimm💅💅 1 3 Yorumla beyt_16 +1 yıl Bu enerji bu özgüven 😅 Yorumla Merilllllli +1 yıl Kendini sevmek bu aishsjjd Yorumla beyt_16 +1 yıl Allah ayırmasın 😅 Yorumla
Aster1aA Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl evlenirim tabiki ben bile benden iyisini bulamam bence 1 1 Yorumla beyt_16 +1 yıl Özgüven süper 😅 Yorumla
BiiOgretmenBuss Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 88% +1 yıl Havada karada kaparım. 1 1 Yorumla beyt_16 +1 yıl Vayyy özgüven 😍 Yorumla
PambikPirensesss Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Bir çok konuda kendim gibi birini isterim zaten ama benim gibi sinirli ve dominant olmasını istemem pek 1 0 Yorumla
Lazımbazıhatalar Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bir düşündüm de yok Allah korusun hsjsjsjsj 1 5 Yorumla beyt_16 +1 yıl Eeee neden öylesin o zaman 😜 Yorumla Lazımbazıhatalar +1 yıl Bazı şeyler değişmiyor can çıkar huy çıkmaz🥲 Sinirliyim çabuk yükselirim karşımdaki insanda benim gibi olursa ne olur kaos.. Yorumla beyt_16 +1 yıl Peki bacım 😜 Yorumla Lazımbazıhatalar +1 yıl Hshsjsjjsjh Yorumla beyt_16 +1 yıl 😇😇 Yorumla
yekaterina01 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Beraberken birbirimiZi tamamlamak bana daha mantıklı geliyor 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. hayır, selam bile vermem 1 0 Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl kesinlikle evlenirim benden iyisini bulcam :d 1 0 Yorumla
Çatapatagelbro Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Anlaşılma konusunda iyi de diğer konularda zor 1 0 Yorumla
NilHatun Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Evlenelim bakalım. 1 1 Yorumla beyt_16 +1 yıl Hadi bakalım 😅 Yorumla
Ardinakadaracik Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Bilemedim 1 1 Yorumla beyt_16 +1 yıl 🙄🙄 Yorumla
simtansama Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl tövbe haşa 1 1 Yorumla beyt_16 +1 yıl 😰😰 Yorumla
asyacim33 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 42% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Evett 2 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kendimi biraz düzelteyim sonra düşünürüz 0 1 Yorumla beyt_16 +1 yıl 🙄🙄 Yorumla
Gizoooooo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı. evett 2 1 Yorumla beyt_16 +1 yıl Neredeyse ben de evet diyecektim 😜 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı. Evet çok isterim 1 0 Yorumla
u Bahar_555 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Tabi ki isterim 1 0 Yorumla
PePeCbCb Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 635 cevap paylaştı. Evlenirim 🎈 1 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Evlenirim. 1 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
brfnxr Takip Et Xper 2 Yaş: 20 +1 yıl Net evlenirim hep sevişir kitap okur dans ederiz 0 2 Yorumla beyt_16 +1 yıl Çocuk olmak çok güzel her şey çok basit geliyor Yorumla brfnxr +1 yıl Ahahah basit değil aslında çocukların algisi daha yüksek o yüzden çocukken yaşadıklarımız travma etkisi yaratie Yorumla
sebepsizea Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evlenmem. 0 1 Yorumla beyt_16 +1 yıl Dürüst 👍🏽👍🏽 Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 31,8b cevap paylaştı. Evlenirim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Evet zaten kendim gibi biriyle bana karakter olarak benzeyen kafa dengi bir kadınla evlenirim
İnşallah kardeşim
Bilemedim şimdi. İyi yanları düşününce evet ama çekilmez yanlarım da var. Aslında anlayışlı biriyim o yüzden dayanabilirim. Evlenirim diyorum.
😅😅
Evet evlenirdim keşke benim erkek versiyonum olsa 😂
İddialı 😅
İnsan zaten kendisine benzeyen biriyle evlenmeli yoksa ömür boyu çekilmez
Kesinlikle
Benim gibisi zor bulunur, tabiki de evlenirim.😊😊 minnoş ben 🧿🧿
İddialı 😅
Tabisi iddia olmazsa biz yokuz.😏
Ben iddialarda hiç şansım yok 😅
Olur yaa öyle deme 😊
Peki 😅
Havada kaparım kendimi
İddialı 😎
evlenirim ama benim gibi biriyle karşılaşır mıyım bilmiyorum
Öyle bir şey gerçek olabilse keşke, benim gibisi milyonda bir gelir hadi kalk da bul.
Keşke ama benim gibisi hiç denk gelmedi, sad 😕
Evet evet evet kesinlikle evlenirim benim gibisini nereden bulacagimm💅💅
Bu enerji bu özgüven 😅
Kendini sevmek bu aishsjjd
Allah ayırmasın 😅
evlenirim tabiki ben bile benden iyisini bulamam bence
Özgüven süper 😅
Havada karada kaparım.
Vayyy özgüven 😍
Bir çok konuda kendim gibi birini isterim zaten ama benim gibi sinirli ve dominant olmasını istemem pek
Bir düşündüm de yok Allah korusun hsjsjsjsj
Eeee neden öylesin o zaman 😜
Bazı şeyler değişmiyor can çıkar huy çıkmaz🥲 Sinirliyim çabuk yükselirim karşımdaki insanda benim gibi olursa ne olur kaos..
Peki bacım 😜
Hshsjsjjsjh
😇😇
Beraberken birbirimiZi tamamlamak bana daha mantıklı geliyor
Bulacağımı sanmıyorum
Evet evlenirim.
Hımmm 😅
hayır, selam bile vermem
kesinlikle evlenirim benden iyisini bulcam :d
Keşke olaydıda evlenseydim
Ruh evliliği yapardım dhxhx
Anlaşılma konusunda iyi de diğer konularda zor
Evlenelim bakalım.
Hadi bakalım 😅
Aslaaa 🤣🤣🤣
😜😜
Bilemedim
🙄🙄
tövbe haşa
😰😰
Bulabilirsek tabi evet
Evett
Kendimi biraz düzelteyim sonra düşünürüz
🙄🙄
evett
Neredeyse ben de evet diyecektim 😜
Evet çok isterim
Tabi ki isterim
Evlenirim 🎈
Evlenmem
Evlenirim.
Evet
Evet.
Hayır çok çekilmez bir ilişki olur
Net evlenirim hep sevişir kitap okur dans ederiz
Çocuk olmak çok güzel her şey çok basit geliyor
Ahahah basit değil aslında çocukların algisi daha yüksek o yüzden çocukken yaşadıklarımız travma etkisi yaratie
Evlenmem.
Dürüst 👍🏽👍🏽
Kesinlikle hayır, agresif biriyle evlenmem
Evlenirim