Hayır. Beni yansıtmalı değil, beni tamamlamalı. Bir-birini tamamlayan iki pazl parçası gibi.
Mesela ona her baktığımda bana güven duygusunu vermeli ama ben böyle görüntüye sahip biri değilim) dakik, temkinli, sabırlı, ağır başlı, tecrübeli, bilgili, mantıkla hareket eden biri olmalı. Her zaman benden daha üst olmalı. Bende kendisine hayranlık uyandırmalı. Her bakımdan güçlü biri olmalı.
Açıkçası kendimden daha az bilgiye, mantığa, tecrübeye, mental güce sahip bir erkek beni kendine bağlayamaz. Kendimden alt görür ve asla ona aşık olamam.
Tezcanlıyımdır. Hep her yere geç kalırım) çok sabırsızımdır. Duygularımla hareket ederim. Bir şeyi kafama koydum mu, sonuna kadar giderim. Bin kere engel çıksa yije yıldıramaz beni) Çok gözü karayım.
Bazen beni kontrol etmeli.. bazende idare etmeli)
Cıvıl-cıvıl biriyimdir. hep dansederim, espiriler yaparım, gülerim, eğlenirim, neşe saçarım. Bu konuda ara bir bana eşlik edebilir)
Çok sadık biriyim. Tipe bakmam, yaşa bakmam, sadece bana olan davranışına bakarım.
Uzun lafın kısası, tamamlamak önemli.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHem evet hem hayır. Eveti karakter olarak kullanıyorum, zor bir insan değilim, merhametim en güzel aynı zamanda çok aşırı yanım, kendi hâlimde, her ortama ayak uydurabilen, sessiz sakin biriyim. Ama diğer türlü başkasında kendini sevmek gibi oluyor bu, karşı taraf beni veya ben onu tamamlayayım isterim.
00 Yorumla
+1 yılİsterdim ya. Zor biriyim. Ama olsun. Gıcık da olsam, her şeye kulp da bulsam, zor da beğeniyot olsam... sevdiğim zaman asla sevdiğimi bırakmam, savaşırım onun için ve her zaman destek olurum. Kimseye ezdirmem. Böyle bir sevdiğim olmasını isterdim. Her şeyine katlanırdım...🥲
00 Yorumla
İnsanların hataları kusurları yanlışları vardır. Bunu coklarsan bu olumsuzlukları da coklamis olursun. Ama farklı birileri senin eksik olduğun yanlış yaptığın hatalı olduğun mokltalarda tamamlayıcı olur. Yani senden iki tane hayatı paradoksa sokar. olmaz.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 268,8b cevap paylaştı.
u +1 yılevet çok isterdim. ama benim gibisi yok.
10 Yorumla Hayır ben kendim gibi biriyle evlenemem zaten yeterince zor bir karaktere sahibim. Ben kendimi çekemezken bir başkasının beni çekmesini bekleyemem.
40 Yorumla
+1 yılİsterdim valla keşke benim gibi çılgın birisini bulsam 😂 ama zor bu
40 Yorumla
+1 yılEvlenirdim çünkü insanları dış görünüşe göre değil kalbiyle seviyorum değer veriyorum düşünüyorum tamam kıskancım ama bence iyi olduğunu düşünüyorum.
22 Yorumla- +1 yıl
Türkiye hem de dünyada kadınlar dış güzelliğe daha fazla önem veriyor. Kozmetik satışlarının hiçbir dönemde düşmemesi, kriz dönemlerinde ruj başta olmak üzere bu ürünlerin satış rekorları kırması da aslında bu temayülü gözler önüne seriyor. Medikal estetik ürünleri firması Allergan, bu algıyı ölçmek için ‘Küresel Estetik Trendleri’ araştırması yapmış. Buna göre, “Önemli olan iç güzellik” inanışı, sadece sözden ibaret. Çünkü hem Türk hem dünya kadınları, dış güzelliğe iç güzellikten daha fazla önem veriyor. Türk kadınları ise ‘dış güzellik’ tercihinde diğer dünya ülkelerini geçiyor. Araştırmaya göre, dünya kadınlarının yüzde 78’i güzellik deyince ‘dış güzellik’ anlıyor. Güzelliğin ‘içte’ olduğunu düşünenlerin oranı ise sadece yüzde 31’lerde. Türkiye’de ise kadınların yüzde 52’si dış güzelliğin, iç güzellikten daha mühim olduğuna, yüzde 27’si de tam tersine inanıyor. Geriye kalan yüzde 21 ise iç ve dış güzellik arasında mükemmel bir dengenin olduğunu düşünüyor.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılYok ya ben çok pasifim o biraz pasif olmasın neden trafikte bile korkudan gıkım çıkmıyor da pyle olmasın
11 Yorumla Evet yetenekli, dil biliyor, enerjik, bes sevgi diline sahip, libidosu yüksek, genel kültürü var, kitap okuyor
118 Yorumla- +1 yıl
İyi de Türkçeyi herkes biliyor shdjdi bu arada bende Kürtçe ve ing biliyorum shsjs komik kızsın he 💅🌹
- +1 yıl
- +1 yıl
@msdefne yazım veya noktalama işaretleri desen anlarım da cümlenin öğeleri ne alaka. Seviyesizlik akan yorumunu doldurmak için alakasız kelimeler yazıyorsun bu 1)
İkincisi ise Türkçeyi bilmeyen çok az yaşlı kesimden oluşuyor sadece. Türkçe herkes için ortak dilken ilkokulda sana öğrettikleri Türkçeyi öğrenip boburlenicek kadar düşük zekalı birisin bu 2)
Kalbinin p*liği yüzüne yansımış buda 3)
Slayyy💅💅💅 - +1 yıl
Siz sanırım magaranizdan yeni çıktınız? Hicbirseyden haberiniz olmadığına göre :D lütfen aşağılık kompleksinizi benim üstümde denemeyiniz zavallı olan da otistik olanda sizsiniz !
- +1 yıl
Ayrıca libidosu yüksek yazmışsın. K*şr kızım:D
+1 yılBence yok Benim gibi biri. Keşke olsaydı çok isterdim
25 Yorumla- +1 yıl
Bi huyumu çok seviyorum. Şahsıma yapılmış bir yanlışlık yoksa, hatasında günahında her türlü yanında dururum. Çünkü doğrusunda yanında illaki birilerini bulur. Yanlışında yalnız bırakmamak önemli olan.
- +1 yıl
Sevilecek kitapları severim. Değilse sıkılırım
+1 yılBazı konularda anlaşamazdık hatta birbirimize girerdik. Harici deli dolu biriyim, bu yönden anlaşabilirdik.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYok istemezdim ya çok azginım canımı çıkartırdım heralde
211 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİyi ki Allah beni erkek yaratmamış kadınlar için büyük bi tehdit olurdum
Cevap sahibi+1 yılniye popona bişey mi oldu
Cevap sahibi+1 yılErkek olsam pembe hesap açtığımda göre gay olurdum sever yerinde olmazdı
Cevap sahibi+1 yılS1kerdim gotünü
Cevap sahibi+1 yılDemek ki s1kmişiz seni kanıtın sağlam gibi ahahah
+1 yılHemde ne kadar var ya sabah akşam garanti deliler gibi sevişirdik zlşdşlllsl
00 YorumlaÇok isterdim inşallah benim gibi biri beni bulur tamam bir çılgın ikli oluruz dünyayı gezeriz şirket kurarız 6 tane çocuk yaparız
10 Yorumla
+1 yılEvet bu zamana kadar ilişkim bile olmadı evleneceğim kişide öyle olur umarım ama umudum yok 🙁
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
s +1 yılBen kendime bile tahammül edemiyorum bazen. O yüzden asla yapamam kendim gibi biriyle.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim gibi parayı sevsin idealist olsun, gezmeyi sevsin giyimime karışmasın, yazları tezek kokulu köyüne goturmesin tatil köyüne götürsün ana kuzusu olması.
10 YorumlaYa zaten kendim gibisiyle olmak lazım o yüzden evlenemiyor insanlar
10 Yorumla
+1 yılŞeyyy dermişim Allah korusun 😆 yoo kendimden iyisini mi bulcam
10 Yorumla
+1 yılTabiki de ortak hobilerimiz ve zevklerimiz çok olurdu, dizi film, kitap, oyun öteki türlü fikir ayrılıkları büyüyor artıyor ve bir süre sonra bir taraf tolerans göstermeye başlıyor.. bu sürekli devam ederse ilişki çekilmez bir hal alıyor o kişi tarafından. Ortak yön fazla olmalı.. yoksa çok ayrılık olur.
00 Yorumla
+1 yılBenimle tıpa tıp aynı olmasa fena olmaz. Benzer yönlerimiz olsun isterim ama kendimden bi tane daha olmamalı. Kararsız, dengesiz biriyim o da böyle olursa hayatı rastgele yaşarız olmaz yani
00 Yorumla
+1 yılYok hacı, ben kendim gibi biriyle evli kalamam. Bana benim tersim biri lazım ki eksi artı kutuplar birbirine takılı kalsın.
12 Yorumla- +1 yıl
Şu kadar yürüyen ego içinde mütevazi ve Zeki birini görmek sevindirdi beni : )
- +1 yıl
Estağfurullah efenim, ne ettik de
:)
- Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇok isterdim çünkü deli dolu çılgın ve enerjisi yüksek birisiyim ikimiz ortalığın anasını aglatirdik bee😂
00 Yorumla
+1 yılisterdim benim gibisini bulmuşum.. bir insanın başına gelebilecek en güzel şeyim. daha ne olsun başım üstüne gezdiririm 😍
00 Yorumla
+1 yılAyy tabii ki , umarım erkek versiyonum vardır 😂😂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 721 cevap paylaştı. Kendim gibi biriyle nişanlıyım. Mutluluk verici bir hayat.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılkadın olsam kendimle evlenirdim. ufak kusurumuz var ama iyi bir baba iyi eş olacağıma inancım tam.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılevlenebilmem için benim gibi biri lazım bana 😄
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet isterdim
Neşeli Sevgi dolu saygılı dürüst biriyim kim istemez ki00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 856 cevap paylaştı.
+1 yılDominic toretto gibi lettie yi bulurum öyle bişey olursa :D
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Herşeyiyle evet sadece benim biraz daha sakinim olsun ajsnd
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Çok yönlü, zeki, merhametli, iyi biriyle mi yani? Neden olmasın, olsa keşke böyle biri☺️☺️☺️
00 Yorumla
+1 yılEvet eğer tüm özellikleri benim gibi ise evet evlenmek isterdim biraz kıskancım ama neyse kabul
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle evet ego olsun diye demiyorum ama çok isterdim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evleniyorum ama benim gibi biriyle değil beni tamamlayan biriyle
00 Yorumla
+1 yılAy tabi ki isterdim hatta keşke tüm sülalem benim gibi olsa hatta tüm dünya benim gibi olsa.
00 YorumlaHayır iki de bir kavga ederdik kıskançlığa girerdi sarmazdı.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Libidosu yüksek. olsun akılli olsun flört ederim lakin evlenmicem.
00 Yorumla
+1 yılNeden olmasın benim gibi biri çikmiyorki evlenelim 😅
10 Yorumlaİsterdim ama benim gibi bir deliyi bulmam lazım önce.
10 Yorumlaİsterdim ama iki deli yan yana gelince ne olur bilemem kdkxmzzk
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAhh Ahhh o şans nerede 😂
11 Yorumla
+1 yılOlmaz huysuz biriyim shdhdj
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılİsterdim, keske olabilse
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılKendim gibi birisini bulsam direkt nikah masasına
20 Yorumla Elbette isterdim benden iyisini mi bulucam 😁🤣
22 Yorumla- +1 yıl
Bencede 🙃
+1 yılBenden bir tane daha çekemem😂 biraz zıt karakter olalım.
03 Yorumla- +1 yıl
😂 minyon olunca böyle oluyo😂😂
+1 yılbenim gibi düşüncelisini bulmak zordur
10 YorumlaBelamı aramaya gerek yok 😂
10 YorumlaHemde nasil isterdim😁
10 Yorumla
+1 yılKeskee. Yaşardık bu hayatı bee😂
10 Yorumla
+1 yılHayır benim kadar agresif olmasın😂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Benden daha baskın biri olmalı 🤷🏻♀️
10 YorumlaHayır istemem. Kendimden farklı karaktere sahip biriyle olmak daha güzel
00 Yorumla
+1 yılEvet kesinlikle isterdim
10 YorumlaYok yaa ben boğardım onu muhtemelen
10 Yorumlaisterim de yok öylesi
00 Yorumla
+1 yılİstemezdim cok tartisirdik
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 410 cevap paylaştı. Evet. Cidden evet.
00 Yorumla
+1 yılEvet isterdim
00 Yorumla
+1 yılevet inşallah nasip olur wjwj
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 655 cevap paylaştı. evet evlenmek isterdim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı.
+1 yılAllah korusun
00 Yorumla - Devamını Gör (63)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar