Huyu, suyu size benzeyen biri ile evlilik düşünür müydünüz?
İsterdim
Hayır, istemezdim.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Huyu, suyu size benzeyen biri ile evlilik düşünür müydünüz?
Evet zaten ben kendim gibi biriyle evlenmek isterdim ama insana göre değişir İnsanlar evlilik partnerleri seçerken birçok farklı kriteri göz önünde bulundururlar ve herkesin tercihleri farklıdır. Bazı insanlar benzerliklere daha fazla önem verirken, bazıları için farklılıklar çekici olabilir. İnsanlar hem benzer hem de farklı özelliklere sahip partnerlerle mutlu ve sağlıklı ilişkiler yaşayabilirler. Hangi tür partnerin sizin için uygun olduğu kişisel tercihlere ve değerlere dayanır. Benzerlikler, ortak ilgi alanları, yaşam tarzları ve değerler gibi konularda uyum sağlama açısından önemli olabilir. Ortak noktalar, birlikte zaman geçirmeyi kolaylaştırabilir ve ortak amaçlarınızı destekleyebilir. Ancak, bu benzerlikler aynı zamanda ilişkinizi çeşitlendirmeyi ve zenginleştirmeyi engelleyebilir. Farklılıklar, bir ilişkiye yeni deneyimler ve perspektifler getirebilir. Farklılıklar sayesinde öğrenme ve büyüme fırsatları doğabilir. Ancak farklılıklar bazı zorlukları da beraberinde getirebilir, bu nedenle çiftlerin bu farkları nasıl yöneteceklerini ve uyum sağlayacaklarını anlamaları önemlidir.
Doğruyu söylüyorum isterdim çok geçimsiz bir insan değilim sadece doğruları ve belli geleneksel davranmayı seven birisiyim öyle sosyal medyada işini çok paylaşmayı seven insan değilim yani normal bir Türk ailesinde evlilik nasıl oluyorsa öyle olması taraftarıyım eşime yardım ederim eşime değer veririm ama toplum içinde hadi kalk sen de şunu yap sen de bunu yap diye emrivaki verilmesinden hoşlanmam, eşimin yaptığı yemekleri yemek isterim öyle hadi dışarıdan söyleyelim hadi bugün canım Bir şey istemedi bugün de şunu yapalım böyle şeyleri sevmem
Ne güzel size. Beni alan hem yandı hem yaşadı. Bazı huylarım bazen hiç çekilmiyor o yüzden kendim gibi biri ile evlenmek istemezdim diye düşünüyorum.
Mesela benimde var dört dörtlükte değilim, sizin neyiniz var?
Cevap
77Cevap
İsterim
Aşk kadınıyım. Sevdiğime ölümüne bağlı.
Hamaratım elimden her iş gelir, özellikle de yemek ve titizim
Guru olarak yaptığım ilk yorum ☺️ Ben kötü biri değilim ama tamamen kendim gibi birini istemem. Karşımdaki uyumlu sakin bana kraliçe gibi hissettirecek biri olmalı. Benim gibi olursa geçinemeyiz. Geçinmek için iki sakin ya da biri sinirli biri sakin insana ihtiyaç var bu huylar hariç benim gibi insan isterdim ama.
Oğlak burcuyum ve çalışırken işimi severek yapsamda işkolik olduğumu pek sanmıyorum.
O işkolik biri ve bu oldukça yorucu en azında iş çıkışında işini yana koyabilse iyi olurdu.
Böyle bir durum yaşayanlar var ise birlikteliğe engel değil ama bir sorun derim…
Ah keşke öyle bir imkan olsaydı
Nerede bulabilirim bilmiyorum
Ancak öyle benim gibi birinin Allah tarafından gökten indirmesini beklerim
Kendim gibi gariban zararsız birinin dönüp dolaşıp beni alacağına inanmıyorum var ola beni bula...
asla inanmam...
Huyu bana benzeyen bir kadınla hiç düşünmeden evlenirim düşünmek vakit kaybı olur sadakat, sevgi, saygı desen var romantizm desen o da var zorluklarla mücadele desen var yani anlayacağın var oğlu var düşünmek vakit kaybı olur ben gibisinee 😂😂😂
Ne güzel size. Ben şahsen istemezdim kendim gibi biriyle birlikte olmayı falan bazen bazı huylarım falan çok çekilmez oluyor o yüzden istemezdim diye düşünüyorum ben.
Böyle de diyince kendimden utandım biraz egoist bir yazı olmuş 😂😂
Kendim gibi birisi de evlenmek istemezdi ve evlenemezdik.
İstemezdim. Kötü biri değilim lakin çok seviyorum çok değer veriyorum aşık olunca. Haketmeyene sunulan hazine gibi murdar oluyor çok seven insan. Değeri bilinmiyor.
Ben benim gibi haksızlıklara karşı avazı çıktığı kadar bağıran, her daim kendinden güçsüzü koruyan ve bedeli ne olursa olsun zalimlere karşı duran hiçbir kadın görmedim ki... Genelde kadınlar o zalimlerin kucağında oluyorlar...
Yok yok istemem, pek çekilecek biri değilim. ☺️ Ondan kimse çekemiyor zaten. ☺️☺️
Aynen bende aynı şekilde aynı fikirdeyim seninle. Benimde bazı huylarım çekilmez o yüzden kendim gibi birini istemezdim diye düşünüyorum. Bazı huylarımı ben bile çekemiyorum.
Belki birinin kalbini kazanabilirsiniz
Keşke özel bir gücüm olsa da insanların biyografisini, hobilerini, karakterini yüzüne bakarak okuyabilsem de kendim gibi birini kucaklayıp nikah dairesine gitsem
Bana göre hayır diyenler kalitesiz karakteristik özelliklere sahip demektir. Çünkü kaliteli olsaydı böyle biriyle yaşamaktan mutlu olurlardı.
Ben isterdim dedim. Güzel soru 👍🏻
Tamamen benim gibi olmasını istemem, farklı özelliklere de sahip olmalıyız, o bana ben ona öğretilerde bulunmalı hayatı o öğretilerle zevkle ve keyifle geçirmeliyiz
Hayır evlenmezdim neden evlenmezdim hayat müşterek ve hiç kimse kusursuz değil birbirlerinin eksikliklerini ve kusurlarını örtecek saygı ve sevgi ağırlıklı bir evliliği tercih ederdim
acıkcası her seyden sikayet eden, çok düsünen , sürekli depresif olabilen biriyim ondan kendim givi biriyle olmak istemem
Vallahi isterdim benim kadar merhametli benim kadar insanı rahat bırakan bunaltmayan biri ne güzel olurdu
Hayır ayy gına gelirdi hatta belki intihar bile ederdim ben çekilmem takıntılı sinirli sınırlari olan of be çekemem
Bilmiyorum, ne çok iyi biriyim ne çok kötü biriyim, aşıksam bu sevda ölene kadar değilsem hiç başlamaz
Bir kadını mutlu edecek çok şey var bende. Ben kendim gibi bir kadınla evlenseydim şu an bir malikanede bir birimizin hayatını güzellestiriyorduk😔 çok aradım bulamadım , bulduklarım evliydi. Evlendiğim ise narsist çıktı.
Bilmiyorum, bazen çekilmez oluyorum. Şunu itiraf etmek gerekirse benle birlikte olana Allah peygamber sabrı versin🤣
Benim eksiklerimi kapatacak ve bana daha çok şey katacak birini isterdim. Karşıdaki iyi olabilir ama daha iyisi neden olmasın?
Ay nerde keşke ne küserim ne hava atarım başları mutlu olsun diye çabalarım ama nedense karşımızdaki öyle değiller
Maalesef haklısın katılıyorum size
İsterdim. Ama benim kadar alttan almasın azcık manyak olsa fena olmazdı. Doğa yürüyüşlerini severse tamam. Ev işlerini ben yaparım 😁
Akıllı mantıklı daha ne istesinki insan cahil cühela burç makyaj vb şeylerin peşinde hayatını harcayan instagram müptelasımı?
Veya evlilik mi arabamı diye soran birini KS müptelasını?😄😄
@Kizlarhepönde naptın sen yaaaaa. Kapak sesi buraya kadar geldi. Benim canım yandı 😂😂😂
Tesekkurler askim 😄
@Kizlarhepönde ❤️❤️
@Kizlarhepönde maalesef ki onlarda hiç ilgimi çekene şeyler değil canımcım
Ne çekiyor ilgini büyük ve küçük harfler neden vardır ne işe yarar gibi saçma sorular mı 😀😀😀canımcım derken nereden hayirdir?
Hahaha ya da daha iyisini buldum twörk yapan kadın mı😀😀😀
@Kizlarhepönde seni kapasiten için büyük küçük harf tabiiki gereksiz
çünkü sen sana öğretilenden farklı şeyleri düşünecek kapasitede değilsin
twerk ise kadınların sadece erkekler için yaptığı ne idüğü belirsiz bir şeyken seven kadın varmıdır diye SORU SORDUM.
Haklısınız lakin size şu hikayeyi anlatim bilgeye sormuşlar mutlulugun sırrı nedir oda demiş ki cahille tartismayacaksın ama demişler bu kadar kolay olmaz ki bu sır bilge ne demiş biliyor musun? "Haklısın evladım" ve emin ol büyük küçük harf uyumunu sizden iyi bilirim twerki merak konusu yapan biride rakibim olamaz
@Kizlarhepönde he anam he birgün beynini kullanmayı becerirsin umarım
Haklisin sen de umarım
Beni dengeleyecek birini isterdim çok gıcık kapardım kendim gibi birine sanırım
Kendim gibi birni bulayım şimd basarım nikahı ama yok
Huyu suyu tamam; ama saç rengi, göz rengi, ten rengi tam zıttım olsun isterim.
Cevap belki biraz garip gelebilir ama ben istemezdim herhalde açık söylemek gerekirse 🙄
Of isterdim çünkü boy var bende sarışın yeşil gözlüyüm. Benim gibi boylu renkli bı kadini isterdim.
Ben çekilmez, huysuz, aksi lanet 😂 ve sıkılgan 😏 zor zor
kesinlikle isterdim ama benim gibi bulması zoru geçtim imkansız gibi bir şey
Kendim gibi biriyle nasıl evleneyim ben erkek o erkek
Sinir kısmısısısı olmasa çok iyi anlaşırım kendim gibisiyle vallâ😅
Biraz daha güncellenmiş versiyonum iyi olabilirdi. Ama evet
İsterdim valla kafam çok rahat olurdu. Huzur ve güven dolu bir evlilik yaşardım.
Kendim gibi birini bulursam dakikasında masaya otururuz 😂
Benim gibi sakin anlayışlı biri olacağı için isterdim.
İsteyeceğim yönlerim de var, istemeyeceğim yönlerim de. Yorumsuzum.
50% benden 50% kendisinden olsun.. kopyami istemem.. :)
Kendime katlanamam derdim aslında ama benim gibi seven birini isterdim.
Tabi ki hayır , erkeği ne yapayım ben feministim zaten
İsterdim kendimden daha iyisinimi bulcam mis gibi 😀😀😀
Hayır, bana benzemesin ki denge sağlamak mümkün olsun. Hem kendim gibi biriyle olmak sıkıcı olurdu bir heyecanı olmazdı.
Evet ben cok uysal birisi degilim asi birisiyim asi olmazsa guzel olur sadece asiligimi almasin onun disimda problem yok
Evet isterdim. Huylarımın çoğu güzel ve çok ılımlıyım🤍
Evet, zaten sadece ruh eşimle evlenmeyi düşünürüm yoksa istemem.
İlk başlarda çok hoş gözükse de sonraları farklılık olmadığı zaman monoton bir hayat oluşur. Bu da farklılık arayışına ve farklı olanla zaman geçirme isteği doğurur.
Onun için tüm mücadelem ama yok
Çok sinirliyim kendime tahammül edemiyorum, bana benzeyenle evi havaya uçururuz
Benimkin oyle huyumuz her deyimiz cok benziyor ve o kadar guzel bir his ki, hrr daim yanimd abiri olduhunu hissettiriyor.
Kessinlikle kendim gibi biriyle evlenmek isterdim sevgisi için herşeyi göze alabilecek herşeyden vazgeçip herşeyi yapabilecek birisiyle
direkt nikahi basardim
Ne kadar güzel. Şahsen ben istemezdim kendim gibi biriyle sevgili olmayı ve evlenmeyi diye düşünüyorum. Çok kıskanç bir insanım bazı huylarım çekilmez o yüzden.
Seni cok seviyom erkek olsam evlenirdim
😄😄
Istemezdim iki alfa bir arada olursa savas cikar 😁
Vallahi istemezdim açıkçası kendimi cekemezdim Allah korusun
😂😂😂
Hayır tabiki de insan eksikleriyle birbirini tamamlaması gerekli diye düşünüyorum
hic istemezdim asla anlasamazdim o ayri ben ayri bi inat olmazdi kanskwosjw
Tabiki isterim benim gibi birisini istiyorum zaten öylesi çıksın karşıma🙂
Gerçek aşktan yanayım eğlenceli romantik biriyimdir. 🩷
Tabiki isterim buldum öyle birinde hatta ama yaş farkı çok işte onu napicam bilmiyorum
Kaç yaşında?
Ailesi yoksa evet. Ya da aile bağı yoksa diyelim. Kaynana kayınpeder zor abi istemez.
Kendim gibi biriyle evliyim ne kadar zor bi insanmısım brn kimse kaldıramazmış beni 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?