Kendi karakterinize benzeyen biriyle mutlu olabilir misiniz?

Kendi karakterinize benzeyen biriyle mutlu olabilir misiniz?

Merhaba,
Kendim gibi birini bulsam evet onunla evlenirim. Evlenmek ne kelime kulu köpeği kölesi bile olurum..
Çünkü ben çok güzel severim. Katlanırım, her türlü fedakarlığı yaparım. Durmak yok daima hazırım nazırım, yorulmam, doymak nedir bilmem, hayatımın merkezine alırım, onsuz hiçbir şey istemem. Her şeyimiz bir olsun, iş güç harici sabah akşam gece gündüz havada karada denizde ve her yerde her zaman ve her türlü! 😅
Aşılmazları aşarım, elimden geleni yapar gelmeyen için çabalarım. Böylesi benim başıma amin! 😅
Hadi inşallah😄
Amin inşAllah 😅
Günaydın :)
Evet kendim gibi birini bulsaydım evlenirdim tabi ki de çünkü benim için aşk çok önemli olduğu için ben fiziğe bakmıyorum karakter okarak bana çok benzeyen bir kadın olsaydı o kadar güzel nanlaşırdık ki yani benim aynım olduğu için ortak ilgi alanlarımız çok olurdu. şimdiki çiftler maalesef ki o kadar uyumsuz ve zıt karakterdeler ki bu yüzden de hep toksik ilişki yaşıyorlar.. mesela Toksik ilişkiler, sürekli tartışmalar, eleştiri, küçümseme ve manipülasyon gibi duygusal ve psikolojik streslere neden olabilir. Bu, kişinin ruh hali ve duygusal sağlığı üzerinde olumsuz etkilere yol açabilir. ayrıca Toksik bir ilişki içinde olan bireyler, sürekli eleştirilme ve olumsuzluklarla karşılaşma nedeniyle özsaygılarını kaybedebilir ve kendilerine olan güvenleri azalabilir.
Bu yüzden de ben evleneceğim kadının güzelliğinden çok ya da fiziğinden çok karakterine kalp güzelliğine ve beni gerçekten sevip sevmediğine bakardım. kendim gibi birisi beni çok iyi anlardı.
mesela benim gibi duygusal olurdu aynı zamanda komik ve eğlenceli olurdu mantıklı ve zeki olurdu ne istediğini bilirdi aynı zamanda da da olgun olurdu oldurdu
Cevap
60Cevap
Ah keşke :D olaydı basardım nikahı
Ah senden 1 tane daha yok😄
Oyş 🫠 hahshs maalesef
Açıkçası kendim gibi birisini bulsaydım şu an için evlenmeyi düşünmezdim, çünkü elimdeki olanaklar evlilik için uygun değil maddi gelirim yok manevi olarak şu anda kendimi hazır hissetmiyorum yani karşıma çıkacak olan kadın bir nevi toparlayıcı olması lazım beni hayata kazandırıcı eğlendirici olması lazım Her şeyi kadına yüklemekten bahsetmiyorum yanlış anlaşılma olmasın, ama kendim gibi birisini şu anda bugün olsaydım pek de evlilik düşünmezdim O yüzden evlilik konusunda şu anda uzak duruyorum.
ben gibi mi? yani haberim olmasa bile beni aldatmayacağına benden başkasını gözü görmeyeceğine emin olduğum benden başka karşı cins kimse ile fingirdemeyecek vaktini ayırmayacak o derece sadık olacak birisi öyle mi? işte o adamın benim olması için herşeyi yaparım
Benden bir tane daha olsa bu hayat çekilmez beee 😂😂
Offf çok güzel olurdu enerji hiç bitmez 😆
Senin canını yerim ben güzellik 🌺🌿🌺❤️
Ben de seni yerim 🥰🥰❤️
❤️🙋❤️🙋❤️
Kesinlikle hayır, evleneceğim kişi kendim gibi olursa ben beni çekemem ama bı başkasını cekebilirim oda beni çekerse 😂😂 sadece anlasabilmemiz ve uyumlu bir şekilde her isteğimizi birbirimize açık ve net söyleyebiliriz önemli
Kesinlikle biran bile düşünmem benim gibisini bulmuşum alır başıma koyar taç ederim.. ayıptır söylemesi bulunmaz Hint kumaşı derler hahhh işte o benim.😀🙈 Biraz mütevazıkltan çıktı ama 😀 ne edeyim doğru vallahi ☺️
@aytaccc26 değil zaten evet ben özelim hani ifade anlaminda. hint kumaşı anlaşilir olduğundan yazayım dedim ,,;)
@aytaccc26 yoooo öyleyim diye erkenden aldılar ya beni kim dedi evde kaldım diye 😀🤣
@aytaccc26 teşekkür ederim
Allah aşkına seni özgün kılan özelliklerini sayar misin? Sende olup da başka bir kadında olmayan özelliklerini. Gerçekten çok merak ettim neymiş seni hint kumaşı yapan özelliklerin öğrenelim bakalım.
@Pendikli34313302 ben bana özgüyum olduğum gibi dürüst samimi net.. kırmamak için konuşurken düşünür davranır empati kurarım.. seversem birini olabildiğine görmediği sevgiyi hissettirim. Benden emin olur sonuna kadar güvenir öyle bir karakterimdir daha da anlatmaya gerek yok kısacası bu
@aytaccc26 çok sağol:)
Eee bunlar sende tek yok ki bir sürü kadın var böyle ama.
@Pendikli34313302 yawww tamam sensin
Evet benim 😊
Kendim gibi birinin var olduğuna inanmıyorum 🤣 anca biraz bana benzeyebilirler 🤣
Bencede olamaz😅
Yesssss asdkfjl
Benzerlik kadar zıtlıklarımız da olmalı ki denge olsun. Tamamen benzerlik ya da zıtlık sorunların daha çok çıkmasına sebep oluyor bence, bu şekilde olursa düşünmem.
Bana benzeyen değil de benimle uyumlu olmalı..
Evlenmem yine de ama anlaşırız uzun zamanlar..
Aslında zıt karakterlerle geçinmek daha iyi olur neticede her hamle aynı olursa insan sıkılır zıt olursa keyif verir neticede yeri gelecek tartışmak da gerekecek :)
Doğru çiftler giderek birbirine benziyor benim gözlemlediğim, bende de öyle oldu. Çok da mutlu ve güzel geçiyor zaman.
Eğer hoşlanırsam olabilir. Bana benzeyen herkese ilgi duymuyorum sonuçta.
Hayır kendim gibi birini çekemem
Kesinlikle mutlu olurum. Beni anlayabilen biri olacağına eminim
Hayır evlenmezdim. Birinin beni frenlemesi gerek :)
Kendime tahammülüm yok bide benden bi tane daha korkunç geliyor kulağı jdjfk
Benden aynısı olmasın bence ama uyumlu olabilir.
Kendim gibi biriyle anlaşamam. Bazı noktalarda karakteri benimle uyuşmamalı ki sorun yaşamayalım.
Çokta bana benzemesin birimiz soğukkanlı olmalıyız ki eşim öyle biri
Tamamen benzemek değil de kafamızın uyuşması lazım. Öyle biriyle evlenirim
Kendim gibi biri muhtemelen evlenmek istemez gezer tozar yer içeriz mis gibi 😂
Karakterlerin çok benzemesi sıkıcı olabilir sanki ama bilemedim dndnd
hayır bence en büyük yanılgılardan biri bu. tamamen sana zıt biri olmalı ki ondan öğreneceklerin olsun. ne kadar kavga, sıkıntı olsa da dengeye gelme ihtimali çok daha yüksek.
Ah ah keşkee kendimin yarısı olsa bile kabul ederim. :)
İnsan kendisinden sıkılır bir süre sonra insana kendini tamamlayan birisi gereklidir kendisi gibi biri değil
😏 önce kendimi bi bulayım bakalım sonra kendim gibisini bulursam zaten dünyayı ters döndürürüm bırak evlenmeyi
Ufak tefek değişiklikler olursa tamamdır.
Mesela😅
Sinirleri alınmış olsun, kin tutmasın az biraz romantik olsun sjsjsj
Direkt basarım nikahı. Ama birazcık daha romantik olsa daha iyi 🙃
Benim gibi biriyle evlenmek istemem çünkü doyumsuz ve gözü dışarda biriyim 😂😏
neden olmasın en azından dünya temiz ve düzgün bir yer olabilir evimiz huzurlu olur
Kendim gibi birisi ise evlenmeyi değil sevgiyi önemsiyor olur
Hayır çünkü c9k deli doluy7m evlil8k olmaz ama ilişki keyifli olur
Evet evlenirdim kesinlikle
Yıldırım nikahıyla evlenirdim nerde bizde o şans😅
%100 benzemesin %50 benzemesi yeterli...
Şu dk nikahı basarım yeminle
Tadindan yenmez
evlilik planlarım dahilinde değil
Skı dost olurum ama evlenmem
Tabiki de hem de seve seve
Bir saniye düşünmezdim
Yok iki tane ben den olmaz
Düşünürüm tabii ki
Kesinlikle evet.
Herkes zıt kutup seçiyor ki..
Evet ama benim gibi biri yok.
Düşünmem, ben olsam beni çekmezdim
Bana çok cazip geldi 😊
Kendimi bile çekemiyorum 😅
evlenirim hemide 100 kere
Buldum bence. Evlenmek isterdim evet.
Mümkünse uzak olim 🙄
Hayır tabikide anormal
Zaten onu arıyorum olabilir ruh eşim
Kesinlikle düşünürüm keşke bulsam
Manitamı kalsîn suç ortağı lazım😅
Benzeyen değil tamamlayan birisiyle yess.
Elbette benden iyisi mi var? Canım ben
kendim gibi biriyle asla evlenmem
Olurdum ama istemezdim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?