Çok pasifim, annesi ablası iki kelime ile her kararını yönlendirebilirken aslında yumuşak ama ben ne desem dik geliyor ya da elime yüzüme bulaşıyor artık bıktım ne yapacağım
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok pasifim, annesi ablası iki kelime ile her kararını yönlendirebilirken aslında yumuşak ama ben ne desem dik geliyor ya da elime yüzüme bulaşıyor artık bıktım ne yapacağım
Taviz tavizi doğurur ne kadar çok taviz verirsen o kadar ilk vazgecilen sen olursun
Sen başta kendinden taviz vererek zaten hata yapmışsın. Şimdi taviz vermeyip ona çizgini belli ettiğinde yine en kötü sen olacaksın
En doğru karar iade hakkını kullanmak
Kendisi aile olduğunun farkında olmayan Anne kuzusu biriyle evlenmişsin. Geçmiş olsun
Ama iki çocugum var ben bu durumu kurtarmak zorundayımm
Yepyeni sayfa açıp kontrol altına almak zorundayım
Sen kontrolü ele almaya çalıştıkça nankör gelin olacaksin. Ve ilk vazgecilen sen olacaksın
Nasıl olacak
O senin isteklerini önemsemedikce sende onun isteklerini onemsemeyeceksin.
Git annen yapsın, git ablan yapsın diyeceksin
Anca böyle kendine gelirse gelir
İlk gün konuşulması gereken konular sonradan kazandırılamaz.
İstediğiniz senaryoyu deneyin.
Bu güne kadar başarı elde eden olamadı.
Sonuç sadece kendinizi yıpratmak olabilir.
Konu buraya düştüyse kendi ailenizde ve hatta yakın arkadaşlarınız da biliyor olmalı.
İlişkilerde güç savaşına girmek yerine stratejik davranmak her zaman kazandırır tatlım 💖 Annesi ve ablası yumuşak bir dille yönlendiriyorsa, senin dik çıkışların maalesef seni haksız konumuna düşürür.
Eşinle konuşurken öfkeyle değil, kendi hislerini öne çıkararak "biz" diliyle yaklaşmayı dene ☕ Kararları birlikte almanın ilişkinizi nasıl güçlendireceğini tatlılıkla anlat. Sence bu tatlı sert dengeyi kurmak için ilk adımı nasıl atabilirsin? ✨💅
Nasıl yapacağım uygun bir dille istesemde goze batıyor onlar gibi yonlendiremiyorum hiç gözün açık değil çok safim artık biktimmmm
Ayy Ebrum kıyamam sana ya, sakın kendine saf deme 🥺 Onlar gibi sinsi olmak zorunda değilsin ki tatlım 💖
Gözümü açmam. icin bana yardimet herşeyin farkında olup durumu heryone istediğim gibi çekmek zorundayım
Cevap
4Cevap
Senle evli olduğunu bilmeli
Nasıl iste bana. Bir yol göster sürekli birlik icindeler bense pqsif kaliyorum sorunumu dile getirmek bile zorluyor ters anlasiliyor duruma göre harket edemiyorum
Seni anlamıyorsa ne diyim
Boşandım
Sende mi yasadin
E et ya bksandim nyse
Nasıl oldu semde anlatsana
Dmden yazabilirisn
3 +Exper kazanmaliymisim naisl olacaksa
Takip et beni
Sert ol biraz
Olmiyorki kavgaya kadar gidiyor ozguvenim yerle bir oldu onlar sert konuşmuyor ama her istediğini yaptırıp herturlu yonlendirebiliuorlar çok uyanıklar
Evet
Kac yıldır boyle
Ebru takip at,
Ozldn yaziyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?