Hasta olduğum halde eşim bağırıp hakaret ediyor; bu psikolojik şiddet mi, ne yapmalıyım?

Dünden beri hastayım ayağa kalkamıyorum doktor ev işi yapma dinlen dedi eşim yemeği kahvaltıyı hazırladı ama bağırarak sonra cam açıkmış ben bilmiyodum mutfakta kendisi hazırlarken cam kavanoz rüzgardan kırılmış halı kirlenmiş bana bağırdı ben sana demedim mi kapat camı diye ama ben içerideyim açık olduğunu nereden bileyim dedim. Başladı avazı çıktığı kadar bağırmaya tüm yük üstümde zaten diye. Tüm komşular duydu sonra kahvaltımı yapmam için bağırdı öl kurtulayım senden dedi ben de bağırdığın için yaptığın hiçbir şeyi yemem dedim yine bağırdı git babanın evine onların mikinde bile değilsin öl kurtulayım sen ölsen bile bana yük olursun diyor babamı aradı alın kızınızı sizinleyken çalışıyordu bana gelince çalışmıyor dedi. Ben hiçbir zaman aileme para vermedim hep kıyafet şu bu kendi ihtiyacım için çalıştım bunu başıma kakıyor kaldı ki biz şehir dışındayız bilmediğimiz bir yerdeyiz. Sonra yine bağırdı bu sefer ilacını iç diye avazı çıktığı kadar komşular duyacak kadar benim de hayallerim var evlendiğimden beri mutlu olamadım it gibi çalıştım falan dedi ben ne yaptım ona bu nasıl bu insan ya ben napıcam

Hasta olduğum halde eşim bağırıp hakaret ediyor; bu psikolojik şiddet mi, ne yapmalıyım?