Erkeklere erkekler gibi davranacaksın bak ettikleri şey o
2 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkeklere erkekler gibi davranacaksın bak ettikleri şey o
Cevap
3Cevap
Erkek basit düz mantık düşünür kadın daha derindir duygusaldır aslında ikisi de birbirini tamamlar uyumlu bir ilişki olursa ve birbirini severlerse
Bence onların sevgileri de çıkar için
Yani gerçekten seven bir erkek kadını cinsellik icin vs asla zorlamıyor düşünmüyor bile o yüzden dikkat etmek lazım ayrıca kadınlar da bazen erkekleri maddiyat için kullanıyor aslında iki cinsiyette de bu var
Ya sevilmeyi haketmiyor gibi hissediyorum
Yani bu hissin aslında çok daha geçmişe dayanıyor muhtemelen. Ve özellikle cocukluğumuz büyürken hissettiklerimiz önemli o yüzden. Ben sevilebilirim istenilebilirim ve değere layığım mentalitesini anlamak ve geliştirmek için sana birkaç kitap öneririm al oku
Olur
Yapmak istesinler alasını yapıyorlar
Varya o kadar gerçek ki bu dedigin
Ben erkekleri tanımıyom
Tanınacak bişeyleri yok zaten boş ver
Öyle zaten cinsellik icin saranlarla takil gec
Erkek yapisi geregi duygusal tatmin anlaminda gelismis degildir zaten. Sizi anlamak icin cinsel konuda yaklasmak gerekiyor.
Cinsel iliski yasamadim hic.
Keyif almiyorum keyif veriyor
Yav susda git sbim hadi sizle konusulmuyorda sadece cinsel muhabbette takilican gecicen
Yav iki mecaz anlami anlamaktan acizsiniz sus git
Amac ne yav
Gizli üyeyim ya hani 🤦🏻♀️ hay allahım
simdi yazdim bak
Aynen oyleyim ben gorebilcegin en iyi niyetli saf insanim ama siz bunu hakediyorsunuz
Hehe aynen kardeşim benim
Kişiye göre değişir
Çoğu aynı
dimi
Komik
Şu duygusal yorgunluğu bile anlayamadın klasik
Erkeklere laf hel
Beklemedooru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bazen gerçekten sınırımızın zorlandığını ve anlaşılamadığımızı hissettiğimiz anlar oluyor, seni o kadar iyi anlıyorum ki 🥺 Fakat bütün bir cinsiyeti aynı kalıba sokup beklentiyi sıfırlamak en çok sana zarar verir aşko.
İlişkilerde doğru iletişim dilini bulmak zaman alabiliyor. Doğru insan denk geldiğinde duygusal kapasitelerin nasıl muazzam açıldığına şaşıracaksın ✨
Seni bu kadar doludizgin dolduran, kapasitesiz hissettiren tam olarak ne yaşandı peki, anlatmak ister misin? ☕💖