5 senelik sevgilim var her tartışmamızda asla ama asla alttan almayı bilmiyor ben iyi geceler yazdıktan sonra hatalı olsa bile bir kere whatsapa girip bile bakmıyor bi özür mesajı bi alttan alma bile yok sorsam seviyorum ediyorum diyor sürekli hata yapıp sürekli gönlümü almadan olay kapanıyor beni sevmediğini merak etmediğini hissediyorum sizce ne yapmalıyım kötüyüm
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sen kabullendikce tavrını koymadikca bu böyle olmaya devam edecek. Belli ki o ne de olsa her şekilde kabulleniyor vazgeçemiyor modunda tabi buna sebep senin kabullenen tavırların. Yapman gereken tavrını kesin koymak kaybetme korkusu yaşatmak aksi halde hicbir şey değişmez.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılPeki sen ne yapıyordun ne yaptın ona bakmak gerekiyor senin yazmanla olmuyor mahkemeye çıktığında hakim iki tarafı da dinler tek tarafı dinlemez türk kızları bir karışık a. mmlarıylaa kendilerini bir şey zannediyorlar
13 Yorumla
Soran+1 yılO taraftan dinlediğimde o da benim ilişkimiz için çok çaba göstermediğimi söyler ki haklı da
- +1 yıl
O zaman kalkıp onu gömmek doğru mu kendini burada sos yal medyada acındırınca eline ne geçiyor hiç bir şey geçmez haa dersen ki ben beyinsizim ben bir şey yapmıyorum ona buna bakarak hareket ederim diyorsan o ayrı kendinde bir şey yok sen hiç bir şey yapmıyorken kalkıpta ona konuşamazsın türk kızlarının en sinir olduğum durumlarından bir tanesi biz de a.. mm göğüss var o yüzden bizim bir şey yapmamız gerekmiyor herşeyi erkeklerden bekleyelim biz trip atalım naz yapalım onu yapalım bunu yapalım suçlu olsak dahi suçsuz oluruzu gibi uzar gider kendinizde herşeyi sonuna kadar hak görürken erkeklerin üzerine gitmeye çalışıyorsunuz neden vajina ve göğüs var peki bunlar bir tek siz türk kızlarında mı var bu ne ego bu ne g.. ttt kalkıklığı bu ne burnu havada olmaz adam insan olmayı beceremiyorsunuz bir de kalkıp erkekler erkekler diyorsunuz o zaman niye kendinize sahip çıkıp erkeklerin peşinden koşmayı bırakmıyorsunuz erkekler erkekler demek yerine erkeklerden uzak durmak daha iyi olur artık ele alınacak haliniz kalmadı ne oluyorda kendiziniz bu kadar yüksekten görüyorsunuz yabancı kızlara özeniyorsunuz ama adam insanlık konusunda özenmiyorsunuz
Soran+1 yılSevgilim şu yorumu görse seni bulmak isterdi desteklediğin için 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 265,9b cevap paylaştı.
u +1 yılOdun çünkü çoğu yani bu tarz kişileri umursamayın hiç size yazmıyorsa siz de yazmayın sizi umursamıyor ise siz de umursamayın veya ayrılmayı deneyin sevmiyorsa sizi..
01 Yorumla
Soran+1 yılYazmaz ki asla yazarsa da ayrılmak için yazar aynen böyle biri
+1 yılAyrılmaman için neden göremedim. İlişkiye neden başlarız? Mutlu olmak için, sevildiğimizi hissetmek ve ilgi görmek için. Peki bunları yaşamayacaksak neden o ilişki de kalıyoruz?
04 Yorumla
Soran+1 yıl5 senenin başlarında gerçekten ilgili biriydi zamanla azaldı ve bitti diyebilirim şu an bizi birbirimize bağlayan sadeve anılar
- +1 yıl
Ayrıldığınızda da anılar kalacak
- +1 yıl
Çelişkili olmayan ve zamanla değişmeyen birini bulursunuz umarım
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
14Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yıl5 senelik iliskiden ayrilmis biri olarak soyluyorum ki yanlis insanla vaktini harcama bak bi evlilik Nisan söz olmamis 5 sene ne yaptiniz yani... eskiden ayni hatayi bende yaptim bak geldim bu yasima. O değerli yaslarimda daha iyi daha kaliteli daha duzgun biriyle tanisabilirdim, ṣimdi o kaliteli erkeklerden eser yok
bide o kadar emek var ne ayrilcam falan dedim hayatimda en aptalca düṣünce bu sanki nikahli kocam olduda millet 20 senelik esinden bosaniyor yani neyse sonra birden kan beyne sicradi dedim bu kisiyle ben bi ömür harcayamam yani yapamam
bi insan kendini asla degistirmez yaz bunu bi yere o öyledir artik ve sizin iliskide montondur yani seni umursamiyordur ilerde aldatma falanda yasarsan ṣaṣırma
benim yaptigimi yap ve ayril hala vakit varken ikinizde birbirinizi oyaliyorsunuz ama ilerde pisman olacaksiniz
ayrilinca hayatimda hissetmedigim kadar ferahlamis, yeni dogmus gibi hissetim ki anlatamam yani o yüzden ayrilik yasadigim icin üzülmedim göz yasi dökmedim bile sadece rahatladim oh dedim dünya varmis. Bu sefer duygularimi degilde mantigimi devreye soktum ve mantik insani asla yaniltmaz aslinda duygularda yaniltmiyor ama insan bunu anlamak istemiyor ve olanda israr ediyor sonuc hüsran.
27 Yorumla
Soran+1 yılİlk senelerde kesinlikle böyle biri değildi benim üstüme düşerdi sorardı ederdi görüşmek isterdi ta ki ciddi bişey olmasını istedi ben biraz daha beklememiz gerektiğini söyledim iş meselelerinden dolayı o zamandan beri koptuk yani tamamen beni merak etmeyen ve hissiz birine dönüştü
Soran+1 yılÇıkmazdayım gerçekten
Cevap sahibi+1 yılsogumus senden
ablacim bekle demissinde az degil ki 5 sene yani adam ne yapacak senle evlenemeyince? isin icinde cinsellik yoksa ugrasmaz erkekler simdi dogruya dogru
seni 2 sene bekleyebilmis anca bakti sen ne ona geliyon ne buna
adamda his kalmamis
Ayriliginiz yakin gibi geldi ama tabi biz genel resmi göremiyoruz bilemem o yüzden
Tek söyleyecegim sey su: Ikinizde daha gencsiniz ve ikinizinde daha önünde uzun bi ömür var. Şu an en verimli yaslariniz, bidaha bu yaṣa geri dönmeyeceksiniz.
Bir iliski insani aglatmamali, sinirlendirmemeli, tek birakmamalı. Ben bunu bilir bunu söylerim- sen bu cocugun varliginda bile yalniz kalmis biri olarak sence devam ettirmen sacma değil mi? O degismeyecek sen nekadar cirpinirsan cirpin bence o da tek emek var diye bitirmemek istiyor ama ikinizde daha iyi insan bulabilecek yastasiniz bilmem anlatabiliyor muyum? Yani birbirinizde israrci olmaya degmez. Bi insanla 1 seneden fazla sevgili kalinmaz zaten- sonrasi icin ya cinsel birliltelik lazim ya da evlilik. Ikiside olmazsa o ilişki bitmeye mahkumdur.
Soran+1 yılAnlıyorum hislerde azalma yaşanabilir insan bunca senenin zorluğunu yaşayıp sonrasında mükafat görmek ister ama ya durum daha ciddi olduğunda tam tersini düşünürsem ne yaparım
- +1 yıl
Bu kadına kulak verin. İyi konuşmuş...
Cevap sahibi+1 yılK. b ancak girebildim buraya. Simdi doğru söylemek gerekirse o iṣ artik ciddi olmaz cocuk sogumus senden. Diyelim ki oldu tam tersini düṣünme korkusundaysan aslinda onu sevmediğinin göstergesi çünkü seven insan ciddi olmasini istiyor. Bu kadar güvenmiyorsan ona o zaman dediğim gibi boṣa vakit harciyorsun onunla. Yani burada sorun onda değilde tamamiyle sende gördüm ama tabi anlatiklarina göre yapiyorum bu yorumu.
Cevap sahibi+1 yıl@minimamoralia tesekkür ederim maalesef gencken insan doğruyu yanlisi secemiyor
Yapması cok zor olsa da uzaklaş , yoklugunla sına her aradiginda acma aramiyorsa aramamalisin, yoksa ömür boyu bu şekilde gider. ben de bu tarz durumlari cok yasadim , gönül almak aramak vs bi eziklik degil iliskiye duygulan sevgiyi saygiyi gosteriyor uzun bir iliskiniz oldugundan erkekler zaman gectikce iyice cepte gorup iliskiye gereken özeni degeri vermiyorlar.
10 Yorumla
+1 yılErkekler diye genelleme yapmak çok yanlış aslında. Her insanın farklı bir yapısı vardır. Bu yüzden erkek ve kadın diye 3 çeşitli indirgeyemeyiz. İnsanların beklediği, yaptığı çeşitli durumlar vardır. Belki olumsuzu sevmiyor, uzatmak istemiyor. O yüzden her insan farklıdır ve farklı yaklaşımlar bekler. Bunları keşfetmelisin
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet zaten şey kafasında aman ali rıza bey ağzımızın tadı kaçmasın ama bende istiyorum ki hata yaptığında gönül alsın
- +1 yıl
Yaklaşım tarzını bilmen gerekiyor. Erkekler ne yazık ki bize göre biraz daha detaysız düşündükleri için bu durumlar bize kalıyor. Eğer bunu düzeltmek istiyorsan ilişki analizi yaptırmanı öneririm. Neyi istediğini, davranışları neden sergilediğini ve nasıl yaklaşman gerektiğini tamamen anlarsın
sal onu, bırak o sana nasıl davranıyorsa öyle davran, bir yere kadar alttan alabilirisn, fazla çabalama böyle biri için, bırak gelirse gelsin peşinden
10 Yorumla
+1 yılYüz verme sende iyi geceler yazma hiç yazma kendin sürekli bu şekilde tolere edersen neden özür dileme ihtiyacı olsun ki dinlemeden senin olayları yutmana alışmış
00 YorumlaSeni cepte görüyor çünkü
Nasil olsa ne yapsam bu beni kabul ediyor diyor
Kendini bir geri çek bakalım cepten çık sevgisi belli olur
Simartmayin şunları be00 Yorumla
+1 yılNe istiyon daha kardeşim hemcinsler sevdikleri için en pahalı yüzüğü alır gönül almak bu kadar zor olmamalı
07 Yorumla
Soran+1 yılBen yüzük falan istemiyorum altı üstü bi seni seviyorum özür dilerim desin derdim bu
- +1 yıl
Uzmeseydin kızım ozaman 😏
Soran+1 yılO beni üzüyor yalnız
- +1 yıl
Hmm ozaman başkasını bul illaki onla olcak diye bi kaide yok ezik gibi davranma ya kendini önemse bı kişi için adama kendini
- +1 yıl
Sen daha değerlisin erkek milletinden unutma
Soran+1 yılBir kişiyle 5 sene geçirseydin anlardın beni
- +1 yıl
Olsun ya evlenipte ayrılanlar var illaki ayrıl demiyorum ama uzuleceksen değmez 😊 illaki seviyosan ve uzdugu kısımlar varsa biraz şans veriyorum de eğer seni seviyorsa sazan gibi atlar
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Seninle çok uğraşmaya değmez, ilgi isteyen bir kadınsın.
11 Yorumla
Soran+1 yılHer kadın öyledir malca bi düşüncedesin
+1 yılbenimkide aynıydı ayrıldım insan bi yere kadar tahammül ediyor sonra soğuyor benim için çabalamayan birine bende çabalamam
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,4b cevap paylaştı. Buna sen izin vermissin hep adim atarsan nasilsa yazacak diye bekler.
04 Yorumla
Soran+1 yılAdım atmadığım zamanlar da oldu bir gün geçti aradan mesaj attı mesajı da şu ben ayrılmak istiyorum
Soran+1 yılSevgisinden emin değilim seven insan böyle davranmaz ya
Belki de hata yaptığı tamamen senin hüsnükuruntundur yavrum, kendini check et
01 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi anlatayım hemen bugünki sorunu vaktim vardı 5 dakika görmek istedim onu oyundayım gelemem dedi yaa 5 dakika sadece gelmedi bende bastım tribi sonuna kadar haklıyım
+1 yılabla sana değer vermiyor açık net sen de 5 yıl yürütmüşsün ilişkiyi yazık etmişsin kendine
019 Yorumla
Soran+1 yılDeğer vermiyor evet ama 5 senenin hatrına ayakta ilişki
- +1 yıl
abla hatrına ne ya adam zehir edecek hayatı hatrına diyorsun kafayı yiyeceğim
Soran+1 yılNe mana
- +1 yıl
ablacıgım terk et o hıyarı, benim hayatımda bir kız olacak ve kalbini kırdıgımda özür dilemeyecegim öyle mi kendimi kınarım
Soran+1 yılErkekler böyle mi düşünür gerçekten bu resmen beni peşinde koşturuyor
- +1 yıl
ben şahsen romantik biri oldugumu düşünüyorum ve kadınım olursa birgün onu kırmayacagıma dair andım var
Seven peşinde koşturtmaz, sevdiğiyle beraber koşar
Soran+1 yılEgoist biri bence asla alttan almaz asla bak 5 senelik sevgilimi tanıyamıyorum
- +1 yıl
ayrıl ve sana sevgi sunan birini bul
Soran+1 yılTek şansım o gibi hissediyorum bu boktan hissi aşamıyorum
- +1 yıl
hayır celladına aşık olma sendromu sakın yapma, mesela ben bu yaşıma kadar değil sevgili olmayı bir kıza bile dokunmadım. bir kadını sevip onunla yuva kurmak en doğrusu. Sen de seni sevecek kişileri ara ve o narsisti bırak
Soran+1 yılOoffff beynim allak bullak gidip iki tane patlatsam içim rahatlıycak o şimdi fosur fosur uyuyor
- +1 yıl
düzelmeyecek terket, bir erkek kendi istemediği sürece düzeltemezsiniz. çevremden çok gördüm
Soran+1 yılBen kadın olduğum halde onu nasıl merak ederim eve ne zaman girdi ne zaman çıktı o nasıl merak etmiyor yaa nasıl erkeklik bu
- +1 yıl
iyi kadınlar kötü erkeklere düşüyor
iyi erkekler ise köşelerde kalıyor
Soran+1 yılKötüyüm cidden çıkmazdayım
- +1 yıl
elimden ne gelir bilmiyorum yardım istersen konuşarak bir şeyler ne bileyim , çaresizlik acı verici
Soran+1 yılKonuşmak istiyorum
- +1 yıl
takip eder misin beni yardımcı olmak isterim
Soran+1 yılEttim
- Aşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı.
+1 yılSeni umursamıyorzsa sende umursama sonra acı çeken sen olursun
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılGönül almayı bilmeyene ömür emanet edilmez, sevgiliye yol vermek kolaydır
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılGayet normal olarak biraz ilgi istiyorsun bence git konuş net olmak en guzelidir
00 Yorumla
1 yılAbi benimkide aynı bir de diyor ki bu ilişkiyi ikimiz yaşıyoruz ben de senden bekliyorum Artık ben de beni sevmediğini falan düşünüyorum Tribe triple karşılık veriyorlar resmen
10 Yorumla
+1 yılMalesefki ilişkiler başlarda iyidir zamanla lackalaşır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 845 cevap paylaştı.
+1 yılOmun yaptığını ona aynen yap.
08 Yorumla
Soran+1 yılDefolup gider adım gibi eminim
- +1 yıl
Yorumlarının tamamını okudum. S1ktirip gitsin. Ne takıyorsun? 5 seneyse 5 sene. Mal mısın sen? Erkeklerin şeyini öpmeyin bu kadar.
Soran+1 yılAynen öyle yaa şu özgüveni alabilsem kendime gelicem ama ezilip büzülüyorum kendime de kızıyorum çok fazla
Soran+1 yılZaten her seferinde ayrılmak istiyorum diyen taraf oydu ve tutmaya çalışan bendim 5 senedir böyleydi
- +1 yıl
Niye altın kaplama mı?
Soran+1 yılAlakası bile yok çevre baskısından korkmak hani 5 senedir beraberdiniz noldu meselesi
- +1 yıl
Salla
Soran+1 yılcanım net
Bşr sefer sen alttan alma. Sonuçları gör
012 Yorumla
Soran+1 yılHayatta alttan almaz ve yarın sabah hiçbişey olmamış gibi günaydın aşkım yazar eminim
Soran+1 yılDüşünüyorum Allah kahretsin ki
Soran+1 yıl17
Soran+1 yılKendinden asla taviz vermez gerisi de umrunda olmaz öyle biri yani
Soran+1 yılSeviyorum çünkü
Soran+1 yılKesinlikle haklısın
Odun demek ki bacım işin zor
06 Yorumla
Soran+1 yılKız merak dahi etmiyor naptım ne ettim diye bakmaz mı insan whatsapa son görülmesine bakmıyor bu yaa valla
Soran+1 yılMutlu değilim ayrılsam ne tamam bilmiyorum
Soran+1 yılÇok kez konuştum anlattım biliyor musun sarpa sarıyor git gide
Aşk İlişkileri konusunda 546 cevap paylaştı. Onlar sadece üzmeyi bilir
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle öyle
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendini sana köpek mi etsin ya dinlersin bir erkeği ya da ayrılırsın uzatmaya gerek yok
04 Yorumla- +1 yıl
köpek etsin diyen mi var kardeşim, ama adamda hanzo yani ince ruhlulugu bilmiyor
Soran+1 yılKöpek etsin falan demedim bana karşı bi acıması yani bi ince düşüncesi hiç yok
Cevap sahibi+1 yılO zaman ayrıl adamı uğraştırma. Ya erkeğe itaat edersin ya da gidersin bu kadar basit
- +1 yıl
kardeş sizin gibi kalın kafalar yüzünden bize de kadınlar yargıyla yaklaşıyor
+1 yılBen elimden geldiğince almaya çalışıyorum
00 Yorumla
+1 yılYol ver hemen 5 yıl çekilir mi bu bee
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa ayrıl ya da rtuel dene
00 YorumlaBurcu ne
02 Yorumla
Soran+1 yılBalık
+1 yılBu erkeklerle değil sevgilinle ilgili bi durum
01 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum bunu zaten en başından beri çok ince ruhlu biri değildi bunu biliyorum ama bu kadar meraksız sorumsuz biri oldu
+1 yılPeşinde koştur
04 Yorumla
Soran+1 yılGerektiğinde zaten koşuyorum ama her seferinde kendini sineye çekiyo
- +1 yıl
Bıktımı senden
Soran+1 yılBenden kaçmaya çalışıyor her seferinde
- +1 yıl
Dertleşlmmi?
- Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılodun olduklarını
10 Yorumla
+1 yılKadınlarında bilmememsi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBurclariniz ne
01 Yorumla
Soran+1 yılAkrep benim onun balık
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen al bari nolcak
00 Yorumla:D 5 yil cop bacim
00 Yorumla
Devamını Gör(18)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkeklerin gönül almayı bilmemesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım