Çok duygusal olmamalı evet ama hıc duygusu olmayan da düzgün değil bunun ayarını tuturabılen erkeğe nasıl ulaşacağım sizce ben çok mu hayalperest düşünüyorum?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
abi bu ne saçma görüş erkek çok duygusal olmaz ne yani olur bal gibi de olur
Olmaz olsa bile bunu dışarı vurmaz belli etmez
Ama aynı zamanda bırbırmızi arzulayalım da ıstıyorum
duygusal olunca arzulayamıyor musun
Yani su zamana kadar arzulama olmadı🥺
bunun duygusal olup olmamasıyla bir alakası yok bu olay başka bir şey tabii ki herkesi arzulayamazsın
Yanı sence sadece benı sevdıgı için ya da ben de belkı sevecegım dye kabul mu etmelıyım arzulamak onemsız bırsey mı ya da çekim olmasa aramızda onemsız mı
sevdikten sonra zaten ister istemez bir çekim oluyor
ve herkesin ilişkide isteği farklıdır ama sadece arzuladığın bir kişiyle ilişki olmaz gitmez yani
Cekım olan duzgun değil cekım olmayanı da ben bısey hıssetmıyorum galiba her ıkı türlü de uzulecegım. Çünkü biriyle sadece guzel bir birliktelik yasarsın sonrası olmaz.. Dıgerıyle de tatmın olmaktan vazgececeksın gibi
bence sen sevmemişsin daha önce kimseyi
birini sevdikten sonra anlayacaksın benim dediklerimi
Galıba haklısın 🙂
öyleyim bence birini sevince ama gerçekten sevince buraya bi güncelleme at kdşdmeiekel
😂😂
Niye çok duygusal olmasın anlamadım sevdiğine karşı olur
Cok olursa erkeklıgıni hıssedemem sanki yanı arzulamak da ıstıyorum bır yandan
Simdi Bi mağara adamı çok duygusal olursa erkekliğini hissedemez misin
Yanı mesela şöyle ornek vereyım ne kadar hassas oldugumla alakalı; üni de bır cocuktan hoşlandım cocuga bırkac kere baktım neyse sonra o da bakmaya başladı. Neyse bir gun ben onu stalkladım cocugun 16 17 yaslarında sevgılısı olmuş kızla el ele sarılmıslar fotolar paylaşmışlar ortak hesapları varmış. Ben bunu görünce aglamaya başladım hıc tanımıyorum bıle cocugu sadece bırkac kere bakıstık ama oyle bır beklentıye gırmısım kı.. benımde tam tersı hıc sevgilim olmamıs daha reelde el ele tutusmamısım. Yanı hem arzuladıgım hem belki sevecegım kısı duzgun değil. Ama benı sevecek olanı da ben arzulayamıyorum ya da sevemıyorum. Kendıme yazık etmek istemiyorum..
Kafamda deli sorular 😂 demişsin ki erkekliğni hissedemem diğer türlü ama Bi yandan arzulamkta istiyorum yani ne istiyorsun sen duygusal olsun mu olmasın mı azı çoğu yok bence
Benı sevsin bırbımızı sevelımm ama cekım de olsun 😂
Şimdi cocuk düzgün değil bu adamla evet guzel cın**llikk yasarsın ama gezemezsın sohbet edemezsin. Çünkü benı sevmıyor ama sevenle de ten uyumu olmazsa diye düşünce var bilemedım sjsjs galıba ıkı tarafta da ben üzülen taraf olacagım
Bencr duygusal olmayan erkek ile Bi omur boyu geçmes
Seviyorsan ten uyumu olmaması bence mesele olmaz orası başka
Yanı ıstedıgım nasıl biliyor musun beni hem arzulasın hem cekım olsun hem guldursun hem boyle esmer fıt tatlıs olsun bıde ketcap mayonez😂
Espırılı benı seven ama cınsellıgı de güzel yasayacagım biri 🥺
İşte öyle bulur musun bilemem düşük ihtimal
Ama sadece sevgı yetmez ki o da onemlı😔
Neden kı🥺🥺
Nasıl sadece sevgi yetmez daha ne istiyorsun 😂 napsın canını mı versin
Cınsellık de onemlj
Emin ol istediklerin öyle kolay şeyler değil ve sanma ki her gördüğün sevgili herşeyi bir falan
İllaki ayrılıklar oluyor simdi dusundumde eğer böyle ise bence biraz hayal dünyasında yaşıyor olabilirsin😂
En iyisi beklemek galiba
Doğru zamanda doğru kışı
Yaşın kaç daha
Genelde derler hayal dunyasında yaşıyorsun dıye
Ama hem uzmeyen hem seven hem sevdıgım hem tatmin oldugum bence zor değil bulmasu ya😂
Evet öyle eğer kriterlerini ne kdr yüksek tutarsan o kadar hayal kırıklığına uğrarsın
21
Daha 21 kim bilir neler yaşıcaksın görende sancak 40 yıldır arıyor bulamadı hala diye 😂
Sence bısey hıssetmedıgım biriyle olmak ne kadar doğru? Hıs önemsiz mı yanı
bir şey hissetmediğin biriyle sadece malum olaylar için birlikte isen çok yanlış
Hayır hıssetıgımle yasamak ıstıyorum zaten hıssetmedıgım biriyle o işi yapmak gelmiyor ki aklıma. Ama o hıssetmedıgım de benı sevebılır karmakarısık duygular içindeyim😂
Yanı hissettiğim benı sevmıyor ama hıssetmedıgım benı sevıyor sence hangısıne şans tanımalıyım?
İkisinede tanıma birbirinizi sevmeniz lazım
Reıs nerdesın
O nasıl olacak be abla gozunu Seveyim be abi😂 su ana kadar baktıgım ve hıs besledıgım butun erkekler yanlıştı ılkokuldan berı😂😂😂
Sana ıstek attım bana yazsana
Oğuzhan alpdogan mısın sen hayırdır 😂
Zaten aramakla olacak bir şey değil olursa kendiliğinden olur bu diğer türlü olmas
erkeğin senin şeklini almasını isitiyorsun
sonra da buna erke kdiyeceksin he!
Nasıl
Ben oyle bısey demedım yani arzulamak ıstıyorum ama duygusallık da arıyorum yanı benı sevsın bırbımızı sevelım ama arzuladığım düzgün olmuyor duygusu olanı da arzulamıyorum nasıl olacak anlamadım
istediğinin robotunu satacaklar yakında süpermarketlerde!
Olmaz mı diyorsun🥺
Buranın boyke biryer olduğunu bilmiyordum 👇 anladım şu an
Valla hiç ağlamam diyen arkadaşımın ağladığına şahit oldum o yüzden bir şey diyemicem
Oyle bi dünya yok hkskdjd
Ciddş mısın😔
maalesef
Balıklarda ara
Neden ya
Bu kadar mı zor bulması
Bence bir miktar ama imkansız da değil hanımefendi
Ben?
Mesela istiyorum ki bırbırımjze asık olalım ama ten uyumumuz da olsun
Gel bana ulaş sevişelim yavrum :D
Ne kadar ıgrencsın
Niye beğenmedin mi lan beni, gebeş!
Al işte boyle erkeği arzulasan duzgun değil
Tipim hafif ted bundy i andırıyor diyorlar , karakter olarak da benziyoz gibi abimmmmmle, bak bakam benziyoz mu
bence saçma degil
Mesela istiyorum ki bırbırımjze asık olalım ama ten uyumumuz da olsun
ten rengin ne?