Sonrası nasıl ilerler bilmiyorum 1 ay uzaklaştırma aldım eşimin bana sevgisi saygısı yok bu evlilikten hayır gelmez tamamen yolları ayırsam mi?
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sonrası nasıl ilerler bilmiyorum 1 ay uzaklaştırma aldım eşimin bana sevgisi saygısı yok bu evlilikten hayır gelmez tamamen yolları ayırsam mi?
Çocuk varsa acele karar vermeyin.
Bazen uyanık hanimlar ufak bir tartışmada uzaklaştırma alıyor.. Eğer şiddet varsa elbette uzaklastirma normal ama şiddet yoksa sorunlarınızı çözmeye calisin. Nisan demek kolay bosanmakta kolay önemli olan sonrasi..
Bu zamana kadar çok şey yaşadık çekip gitmedim kaçmadım evden resmen ölmem için uğraştı kafama onlarca darbe tekme yumruk aldım şu an yüzüm kafam morarmış yeni gördüm
Merhaba, yaşadığınız bu zorlu süreçte uzaklaştırma kararı alarak kendinizi korumaya almanız çok güçlü ve son derece doğru bir adım. Şiddetin olduğu, sevgi ve saygının bittiği bir noktada geleceğe dair kafa karışıklığı ve korku yaşamanız çok normal. Ben Uzman Psikolog Sadıka Alkan Abdullahoğlu. Kliniğimizde tam olarak sizin bulunduğunuz bu arafta kalan, şiddet sonrası ne yapacağını bilemeyen ve hayatını sıfırdan kurmanın kaygısını taşıyan birçok kadın danışanımızla çalışıyoruz
Şu an yaşadıkların için o kadar üzüldüm ki sana kocaman sarılmak istiyorum 🥺 Şiddetin hiçbir türü, hiçbir gerekçeyle kabul edilemez aşkım. Sevgi ve saygının bittiği, can güvenliğinin tehlikede olduğu bir yerde kalmak seni sadece daha çok yıpratır.
Kendi değerini ve huzurunu her şeyin önüne koymalısın. Bu süreçte yalnız kalmamak için güvendiğin kişilerden ve bir avukattan mutlaka hukuki destek al. Senin hayatın çok değerli 💖 Peki şu an yanında sana destek olacak ailen veya yakın arkadaşların var mı, süreç nasıl ilerliyor? ✨
Cevap
4Cevap
Yolun başında iken derhal boşan. Ailen yanında mı ve destekliyor mu
Evet sadece ailem çok uzakta dün şiddet uygulayıp herşeyime el koyunca evden kaçıp karakola gittim
Aileni çağırman gerek
Ayril
En doğrusu bu olur
Ne zamandır evlisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?