Aldatıldım, barıştım, pişman oldum. Sevgim var güvenim yok ne yapacağım?

Aldatıldım, öğrendiğim zaman hayatımdaki insan bırakmamak için uğraştı ama ikinci bir kişiyi daha ayni zamanlar icinde duyunca ayrıldım.
Uzun süre sonra bir şekilde barismayi kabul ettim.
5 6 ay oldu yeniden birlikteyiz ama attığı adımdan dahi şüphe eder oldum. Ama böyle eski konuları açıp ben ayrılmak istiyorum denmez ki.

o başka şehirde çalışıyor. ben o şehirden döndükten sonra Üzgün olur sanmıştım ama konuştuğu cümleleri duydum telefon açık kalmıştı benden bahsediyordu; İzmirli döndü ya izmire ya şöyle bakıyorum da etrafa ne güzel kızlar var onu boşver de ne güzel kızlar var.

Bunlar çok zoruma gitti şimdi ben ona bunu söyledim tartıştık şakasına söyledim dedi. Benim adım İzmirli değil 5 senemi verdim bu ilişkiye.
Eski konular bahane olmaz içimde rahat olmaz.
Sizce ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar
koca bir sorun var ona kötü davranmiyorum, o canım diyor bende canım diyorum. Birsey diyemiyorum. Hep ağlayan ben oluyorum bir şekilde. Telefoda canım, kapatınca hasta diyorum.
Bunun sebebini bulamadım cidden. Bir ben miyim böyle bir durumda olan?
Güncellemeler
+1 yıl
Ya şunu eklemem lazım. Hem beni bırakmıyor hemde SON İKİ HAFTADIR dediklerimi cevapsız bırakıp canım alamamisim diyor ve asla Seni seviyorum cümlesini tam söylemiyor. En sonunda seviyor musun beni dedim, tabiki ya da hıhı veya saçmalama ya tabi cevapları alıyorum. Bunu anlamıyorum bişey varsa bırak demi.
Aldatıldım, barıştım, pişman oldum. Sevgim var güvenim yok ne yapacağım?