koca bir sorun var ona kötü davranmiyorum, o canım diyor bende canım diyorum. Birsey diyemiyorum. Hep ağlayan ben oluyorum bir şekilde. Telefoda canım, kapatınca hasta diyorum.
Bunun sebebini bulamadım cidden. Bir ben miyim böyle bir durumda olan?
Ah be canım , o canımlar cicimlerle hep kötüleri içinde tutarak onun kıçını kaldırmışsın, sonuç kırmayayım derken kırılmışsın. Kimse sürekli ağzının içine düşen bir insandan haz alamaz ki, cesur ol, şu kaybetme korkunu yen ve içinden geldiği gibi davran, yeri gelince köpek gibi davran yeri gelince prenses, ceza ödül sistemi.
Aldatılma olayı kabul edilmemesi gereken olayların en başlarında geliyor. Ama kabul etmişsin bir kere, ne kadar içine sinerek devam edersin o senin sorunun ama bu ilişkiyi kuratarabilir miyim diye sorarsan bana? bu ilişkiden vazgeçmediğin sürece, yani; onu kaybetme korkunu yenmediğin sürece kurtaramazsın. Kuyruğunu dik tut tatlım. O adam ne olursa olsun Esmira 11 beni bırakmaz diyor (bu arada ne sıkıcı bir ilişki olur bu hem erkek hem kadın için farkındamısın, heyecan yok, seni kazanmasına gerek yok)
Sorunun cevabına gelirsek, seni bırakmıyor çünkü sana alışmış, ama senle de tatmin olmuyor çünkü heyecansız bir ilişki, arada sahayı kolaçan edip, avcılık yeteneğini kontrol ediyor
Ya işin ilginç tarafı ben öyle susup pusan biri de değilim. Yeri geldimi cidden çok sert oluyorum. Ve ondan ayrılan ve 1 seneden fazla barismayan bendim zaten. Ama son iki haftadır içimde bir sıkıntı onda bir değişiklik bende bir pismanlik ya daha önce birkaç ayri kalıp barışmiştim bunlar takılıyo bilmiyorum ya allak bullagim. her şeyde birsey ariyorum
Boşver gitsin 7 sinde neyse 70 inde odur bende yasadim 4 kez belki daha bilmediklerim. Yinede attigi adimlara dikkat et cevabini bildiğin ama bildigini bilmedigi sorular sor yalani varsa zaten yürümez ben boyle bitirdim cevabini bildigim ne varsa sordum yanlış cevaplar alsim sonuc bu iste 1.5 seneme uzuldum.
Misal bu bulusmayalim diye halam yogun bakiminda demisti dogumgunuydu o zamanlar 5-6 ay sonra buna dogumgununde aldigim kazagin yapip goturdugum yemegin konusunu actim biliyordum yalan oldugun oda bana o gun eve girdim halam silayla ders yapıyordu uunutmuslardi dedi senin halan yogun bakimindan cikip ggeldi ders mi ccalistiriyor demistim
Bizdede oyle ooldu uunutamadimfalan dedi 1 ay ooldu ayrilali ayrıldığımiz hhafta kiza seni unutamadim ggelecegimiz olsun yazmisti salak face sifresini degismemisti hhayatta degismezler yani ben bunu öğrendim sende dikkatli ol zannetmiyorum sakasina demis olsun yine bilemem ama guven cok onemli
bir kere yaptıysa bir kere daha yapacaktır. . unutma o adımı atarken seni çoktan gözden çıkarmıştı zaten. ama affetmişsin senin kararın saygı duyuyorum ona aynı şekilde karşılık vermenin sebebi bir kere ona affettiğini söyledin ters davranmak için sebebin yok eğer davranırsan kendini suçlu hissedeceğinden sanırım. yani bana öyle geldi. ya da kıyamıyosun. hani kimi insanlar birileri ondan bişey isteyince ne kadar yapmak istemesede hayır diyemez ya öyle bir durum. bende bir insan bana iyi davrandığında tersleyemem soğuk soğuk davranamam kolay kolay. bu senin hatan değil aksine nezaket insanlık. . soğuk davranmak yerine al karşına konuş. durumu anlat ve bitirmek istediğini söyle. .
Teşekkür ederim beni anlamissin gerçekten. Birde söyle bir sorun var hem guvenmiyorum hemde ya gerçekten düzeldiyse falan diyorum. Ama düzeldiyse de neden ne güzel kızlardan bahsediyor bide yalan konuştu bana. İstemediğim insanlarla dışarı çıkacaktı bna uyuyorum dedi bende yakaladım. Bunlar beni üzüyor çünkü zaten hata yapmış bir insan utanma mi biraz ya?
o testi bir kere kırılmış sen toplayıp yeniden su koymaya çalışıyorsun. İmkanı yok düzelemezssiniz. O hiçbirşey yapmasa dahi sen kendi kuruntularınla kafayı bozarsın. değil yıl yıl geçse dahi hep kafanda sorularla yaşayacaksın. en kestirme yol kökten bitirmek ve hayatını yoluna sokmak. Emin ol en doğrusu bu, denendi ve çalışıyor.
İçinde seni üzen senin içini kemiren seni mahveden tek şey aldatılmış olmanın kanıksanamayan feryadıdır. İkilemdesin affetmişssin ya susarsın konuyu açamazssın, konuşamazssın ama içinde birikmeye devam eder. Hırs yaparsın, bunların son bulmasının tek yolu unutmaktır ki sana bunu yaşatan sürekli hayatında olunca unutmak imkansızdır.
Vicdan temizliği
Vicdan büyük etken. Birde saflığını kullanıyor olabilir. Neticede aldatmış iki kere sen biliyorsun ve affediyorsun. Sevginide gösteriyorsun. Onun açısından bakarsak bulunmaz hint kumaşısın. Kusura bakma biraz acı olabilir ama kabullenmek zorundasın.
Meyilli demekki arkadaşım. Biraz mantıklı düşünsen gelecekte neler yaşayacağını az çok kestirebilirsin. Yol yakınken bu sorunlu insanlardan uzaklaşmanı öneririm. Bak gecenin bu saatinde burada kafa patlatmak yerine mışıl mışıl uyur gündüzleride kafanda soru işaretleri olmadan hayatına bakarsın. Harcadığın zamana, emeğe acıma. Bul bahaneni yolver gitsin.
Cevap
33Cevap
Böyle bir adama bir neden sunman kendine yapabileceğin en büyük haksızlık. Bu adam direk * çekilmeyi hakeden bir adam hala bahane edemem diyerekten saygı gösteriyorsun ona. Senin için İzmir'li diye bahsetmesi olabilecek en büyük bahanelerden zaten. Arkana bakmadan uzaklaş gelecek düşünemiyor isen o ilişki bitmiştir zaten. İkizler misin?
Benimde vardı başımda öyle biri bende üç yıl birlikteydim onunla aramız bozukken hemen kendini başka kollara atmış bende sineye çektim arakadasi bana küfür etmişti tepki göstermedi ınan o kadar çok düşündüm ki neden bu kadar kötü diye asla cevap bulamazsın. Unutamazsın onca zaman sonra başkasıyla yapamazsın gibi geliyor hayatından çıkınca bunca zaman beni bu kadar uzmesine neden izin verdim diyorsun. Bırak sal kime gidiyorsa gitsin görme takip etme hayatına birini sokmaya çalış
Onun burcu Koç mu? Annelerinden zehir emiyor bunlar süt yerine adam olan yanında ki hayat kadınına bile laf getirmez. Kimse de kimse diyorum büyük konuşuyorum öyle bir insana benim kadar sadakatli olamazdı çünkü bu tip insanları herkes kandıramaz işkence hayatını darma duman ediyor.
ama söyle bıseyde var erkekler arasında sevgılısı ızmırlı olan varsa genelde o kıza ızmırlı denır. :) konuya gelınce boyle boyle devam eder ama asla eskısı gıbı olmuyor yanı bı sureden sonra kopuyor sen takmıcaksın onune bakıcaksın yanı o var tamam ama yokmus gıbı de dusunceksın ona baglama hıcbırseyını..
Guven bir kez kirildi mi tamiri mumkun degildir. Affettim ise ikinciye yaparsan kabul ederim demenin kisa halidir..
Kimse vazgeçilmez değil.. 5 yıl oldu diye devam etmek zorunda değilsin kesinlikle.. bal gibi unutur yeni biriyle mutlu olabilirsin.. ayrilmanizda fayda var bence.
Unutmak vardır bilir misin? Zordur ama olur. Olayı değil, onu unut. Bak bir erkek, giderse affedilir, kötü davranırsa affedilir, ilgisiz bırakırsa atfedilir ama eğer aldatırsa, işte o zaman ölmeyi hak eder.
Bahaneye ihtiyacın yok ki. Canım seni istemiyor artık de yolla tartışacak, açıklama yapacak durum kalmamış
Güven yoksa o ilişkiden fedakarlık bekleme , sevsen bile içinde hep bir güven eksikliği olacak yani kafayı yer durursun hiç ilersi içinde uğraşma artık bir b*k olmaz açık açık söyleyeyim.
Dersin güvenemiyorum sana, karar senin bilemiyorum da , güven denilen duygu tekdir , güven gittiğinde daha da geri gelmesi çok zordur biliyorum yaşadım. istersen 20 sene boyunca beraber ol , aldatıldığın kafandan hiç silinmeyecek ve hep şüphe hep şüphe nereye kadar şüphe koyacaksın onun kişiliğine ne yaptığına?
Birden irtibatini kes arama sorma kendi kendine biter gider gidiorumda deme haketmeyen birine
Seninle tamamen aynı şeyleri yaşamış bir insan olarak yorum yapacağım, emin ol ki onun seni değerini anlaması için bir kere ondan tamamen vazgeçtigini dusunmesini saglamalisin. Ondan sonra sana geri döndüğünde ona guvenmedigini ve bişeyler yapması gerektiğini söyle güvenmen için çünkü guvenmemeyi secersen onu hayatından cikarman gerekir veya guvenmeyi seçip onunla olmayı ama dediğim gibi ondan vazgecebilecegini göster ona emin ol şu anki durumdan daha kötü olmaz
Eğer birisi seni aldatmışsa bu onun suçudur. Eğer o kişi seni pek çok kere aldatmışsa bu senin suçundur.
ayrıl gitsin şampiyon , hayatın dalgasında o, ciddi bişey düşünmüyor
Şüphe varsa zaten sarsılmıştır ilişkiniz
Aldatıyor mu diye ne kadar daha içinde tutacaksin bırak gitsin
Sen yoluna
O yoluna
Zorlamaya gerek yok cidden.
Ayrıl gözü hala dışarda,5 senene üzüldüm. Gönül işte.
Kalbiniz affetse bile ruhunuz ihaneti unutup yeniden sevmeyi öğrenebilir mi?
... SevGi iLe KaLıN...
bence ahmaklığının bedelini öde acısını çekerek sonra güçlen...
ve bir daha aldatanı affetme...
çek sıkıntı sonra da aynı haltı yeme...
e hata yaparsan çekersin...
biri sana sert olmalıydı bence...
üzülme zamanla öğrendikçe güçleniyo insan...
Bir kitabı iki kere okuma sonu asla değişmez...
Ayrıl
@samyelii tşkr ettim şarkıda armağan olsun gece gece dinliyordum https://www.youtube.com/watch?v=6WVwf0maGWk
Şüphe insanı içten içe kemirir bnce en iyisi ya gözünü kapatıp guveneceksin ya da vaz gececeksin
Bahaneye ne gerek var dersin açıkça benim sana güvenim yok diye
Seni üzen biriyle mutlu olamazsın. Şüphe varya insanı yer bitirir bu ilşkinin sonu yok gibi boşver hayatındaki diğer güzelliklerle ilgilen. Hakkında hayırlısı inşallah
Ayrıl en azından intikamını almış olursun yanlışın neresinden dönersen kar
Fazla parçalanmış ve yıpranmış ilişkiniz. Eski tutkuyu yakalayabileceginizi zannetmiyorum..
Sevgi bir yere kadar güven yoksa hic uğraşma hele bide o güven kirildiysa yanından bile geçme
aldatıldım
beni kandırdı
istediğini aldırdı
kıçıma tekmeyi bastı
ben onu ta *
İnsɑnlɑr dɑ fotoğrɑf gibi; Ne kɑdɑr büyütürsen, o kɑdɑr düşüyor kɑlitesi..
bir kere olduysa gene olur ya kabullencen ya da bırakcan.
böyledir işte aşk aldatırsın seversin çok seversin değeri fazla verdim dersin... aşk böyleydi işte
Bırak ya. Yanlış yola gitmeden düzgün biri bul. Aşkta ilişkide seni mutlu edebilen. Bu ben olabilirim
Güvensiz ilişki olmaz. Nereye kadar gidecek ki?
Ortada bisey yok mu? Hakkında İzmirli diye konuşması adini anmamasi yeterli değilimi sence?
Bilmiyorum ben hic sevgili olduğum birinden o şekilde bahsetmedim.
Seni aldatan birisini nasil sevebiliyorsun çok miğdesizsin.
Dıle kolay 5 yıl bı dusun.
tekmeyi bas gitsin. d hayır gelmez
Güven yoksa uzak dur derim..
Aldatani affetmiyceksin
güven olmayan yerde her şey boş kardeşim zor yürür
Guven vermiyorsa bitir sonu yok...
Yarımcı olamam fakat Avatardaki kadın kimdir?
təzəsini tap
sən fikir eleme nə birincidir nə axırıncı hər şey yenidən başlayır
denenmişi deneme.
su testisi su yolunda kırılır.
Ya sen ayrılırsın ya da gelir ben sizi ayırırım!!
Salla gitsin
hayırlısı
Salla Gitsin
koy gıtsın
Bence ayrıl.
unut gitsin en iyisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar