Aldattım, pişmanım sevgilisi var nasıl barışabilirim?

Nokur yardımcı olun bahsettiğim kişiyle sevmeden sevgili oldum mehmet diyelim bu sevmeden sevgili olduğum kişiye mehmetle sevgili olmamın nedeni ilk aşkım ilk devgilim olan kişiyi ona da ahmet diyelim onu kıskandırıp sinirlendirmek içindi ve bu mehmet ahmetın kavgalınolduğu çovuktu daha çok sinirlenip kıskansın diye kavgalı olduğu birini seçtim 7 ay kadar sevgili olduk mehmetle bana deli gibi aşıktı aklınız almıycağı kadar çok sevdi beni ama benim aklım hala ahmete olduğu için ben onu hiç sevmedim bigün mehmet bişeylerden şüphelenerek telefonuma girmiş ve arkadaşlarıma ahmeti hala çok sevdiğimi mehmeti sevmediğimi söyleyen mesajları okudu ve benden ağlayarak ayrıldı yaptığım şey evet ayıptı ama bu kısmı lütfen sorgulamayın yardımcı olun ahmetle barıştık bu sürede çok sevindim ve mehmeti unuttum ama bi süreden sonra beni mehmet kadar kimsenin sevemeyecğinş fark ettim ve çok üzüldüm pişman oldum ve ahmetten ayrıldım şu an mehmeti çok seviyorum ve çok pişmanım beni affetmesi için herşeyi yaparım mehmetin beni hala sevdiğini ama sevgilisi olduğunj ama o kızı sevmediğini sadece yarabandı olarak kullandığını öğrendim yani benim zamanında mehmete yaptığım şeyi şu an o başka bi kıza yapıyo MEHMETLE NASIL BARIŞICAM YARDIM EDİN NOLUR YARGILAMADAN VE ALLAH BELANI VERSİN NE ŞEREFSİZSİN GİBİ YORUMLAR YAPMADAN

Aldattım, pişmanım sevgilisi var nasıl barışabilirim?