Sevgilimi aldattım, pişmanım nasıl kendimi affettirebilirim?

Fakültede uzaktan uzun uzun birbirimize bakışarak başlayan güzel bi ilişkimiz var. Daha 1 ay falan oldu sevgili olalı. Kız tam bebek gibi hep istediğim gibi birini bulmuştum sonunda. Lafı uzatmadan olaya geleyim. Mezuniyet yemeğinde alkolü fazla kaçırdık hepimiz. Ortamda da eski sevgilim vardı çünkü aynı sınıftaydık. Kendisi sadece kola içmişti. Sarhoş değildi. Mağdur edebiyatı yapmak istemiyorum ama gerçekten beni kullandı. İçmeyen 1 2 ortak arkadaşımız da duruma şahit. Ölü gibi olduğumu söylüyorlar. Zaten onlar bir şeyler anlattıkça gözümde canlanıyor her şey kare kare. Öpüşme dışında da bir şey olmadı bu arada. Hatta sarhoşluğum geçince çorbacıdan çıktıktan sonra eski sevgilim evime gelmeyi teklif etti. Eğer aklımda aldatmak gibi bir şey olsaydı evde de bir şeyler yaşanırdı ama ben reddettim. Gerçekten çok pişmanım ve bu olayı ondan saklamayacağım. Pazartesi günü memleketten gelecek, yüzyüze söylemenin daha doğru olduğunu düşünüyorum. Affetmesini istiyorum, zaman verirse güvenini geri kazanacağımı biliyorum. Sizce ne söylemeliyim? Yalvarmak yakarmak istemiyorum, ayrılmak isterse saygı duyacağım. Sadece onu kaybetmek istemiyorum.

Sevgilimi aldattım, pişmanım nasıl kendimi affettirebilirim?