Benim yerimde olsanız ne yapardınız, evli olduğunu sonradan öğrendiğiniz eşten boşanır mıydınız?

Ben 3 sene önce eşimle tanıştım 1 sene sevgili kaldık sonra bebeğim olacağını öğrendim ve beni kaçırdı ailem üstüne gelmesin diye dedi meğer zaten evliymiş ailem beni ona vermeyeceğini bildiği için ve ne bebekten ne de benden vazgeçemediği için kaçırmış dini nikahımız kıyıldıktan 1-2 ay sonra öğrendim evli olduğunu ama hiç evli gibi değildi yani ilk kaçtığımızda ilk eşini zaten köye yollamış yanımda belli süre rahat kalmak için ama sevgiliyken de her aradığımda açıyor her saat konuşuyorduk her gece yanıma gelir beni görürdü beni görmeden eve girmezdi yani bekar gibi takılıyordu aramızda 8-10 yaş var bu arada neyse şimdi bebeğim neredeyse 1.5 yaşına geldi geçen gün eşimle kavga ettik sürekli ilk eşi ile olan evde kalıyor ve bir bebeğim daha olacak ilk eşinin kız kardeşleri yanı başında ama benim hiç kimsem yok ailem benimle görüşmüyor ben de utanıyorum açıkçası eşim geçen gün bu yüzden tartıştık tokat attı ilk defa ondan tokat yedim ama ne dönecek bir baba evim var ne de bir akrabam
Benim yerimde olsanız ne yapardınız, evli olduğunu sonradan öğrendiğiniz eşten boşanır mıydınız?