Ben 3 sene önce eşimle tanıştım 1 sene sevgili kaldık sonra bebeğim olacağını öğrendim ve beni kaçırdı ailem üstüne gelmesin diye dedi meğer zaten evliymiş ailem beni ona vermeyeceğini bildiği için ve ne bebekten ne de benden vazgeçemediği için kaçırmış dini nikahımız kıyıldıktan 1-2 ay sonra öğrendim evli olduğunu ama hiç evli gibi değildi yani ilk kaçtığımızda ilk eşini zaten köye yollamış yanımda belli süre rahat kalmak için ama sevgiliyken de her aradığımda açıyor her saat konuşuyorduk her gece yanıma gelir beni görürdü beni görmeden eve girmezdi yani bekar gibi takılıyordu aramızda 8-10 yaş var bu arada neyse şimdi bebeğim neredeyse 1.5 yaşına geldi geçen gün eşimle kavga ettik sürekli ilk eşi ile olan evde kalıyor ve bir bebeğim daha olacak ilk eşinin kız kardeşleri yanı başında ama benim hiç kimsem yok ailem benimle görüşmüyor ben de utanıyorum açıkçası eşim geçen gün bu yüzden tartıştık tokat attı ilk defa ondan tokat yedim ama ne dönecek bir baba evim var ne de bir akrabam
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Yaşadığın bu derin üzüntüyü ve yalnızlığı kalbimin en derininde hissettim 🥺 Şu an iki meleğinle birlikte tek başına kalmış gibi görünüyorsun ama asla çaresiz değilsin. Sana fiziki şiddet uygulayan ve sana en başından beri dürüst davranmayan bir adamla geleceğini inşa etmen çok zor 💅
Dini nikah yasal bir güvence sağlamaz, senin ve evlatlarının resmi haklara ihtiyacı var. Ailenle arandaki buzları eritmek için minik bir adım atmayı denesen nasıl olur? İnan torunlarını ve senin durumunu görünce kucak açabilirler. Hiç kimsen yoksa bile kadın sığınma evleri ve hukuki destek mekanizmaları sana kapı açacaktır 💖
Güçlü durmak zorundasın, kendini asla yalnız hissetme. Aileni aramayı hiç düşündün mü, belki de seni çok özlemişlerdir? ✨