Benim boyum 1.70 mesela, kendimden kısalarıyla da sevgili oldum fakat çevrem bunu bilmedi, söyleyemedim yani biraz utanç verici gibi geliyor bana, kendime göre birini de bulamıyorum açıkçası
3 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
13Cevap
benden kısa olmasın ya erkek yanındaki kadına yetemiyor gibi his yaratıyor
Gerçekten sevginin içinde bence böyle şeyler olmamalıdır.
Yok boy yok kilo yok maddi durum vs vs
Gerçekten sevmek sevilmek isteyen birisinin dikkat etmeyeceği şeylerdir bunlar.
Olabilir kanka neden takiyorsun bu kadar belki senin bu adam benden uzun wow dedigin kisilerden daha cesur ve delikanli olabilir belini bile kirabilir kimin icinden ne ciktigi belli olmuyor pek. Ama ben sana. Bu arada yakışıklı ve fizigim duzgun diye benden uzun cok kiz tarafindan ilgi gordum ama benim tercihim olmadi cogu kendileri geliyor. Bazi kadinlar asla takmiyor bunu ve genelde uzun kizlar da oluyor bu özgüven.
Bunu dış görünüşe takıntılı olan erkekler mi diyor yanlış mı görüyorum? Ben dış görüntüye takıyorum ve benim gibi bir sürü kişi takıyor elde değil yani bir uyum olması dışarıdan bakıldığında karakter olmamalı da demiyorum şimdi sen oradan da Konuşursun belki diye söylüyorum uzun kızlarda özgüven derken dışarıda kısa kadınlardan kısa erkek görmedim sen gördün mü hadi onların şansı yok diyelim uzun kadınların bir zahmet seçme hakkı olsun bu konuda
Sen uzun kadın mı sayılıyorsun
Boyun uzunmuş gerçekten. Bence tuhaf bir durum yok ama alışagelmişin dışında
Boyum 1.88
Arada sevgi varsa ister 1.60 isterse 2.5 metre olsun bir erkek.
Bir sorun görmüyorum kızdan kısa uzun olma konusunda. İnsanlar yargılayıcıdır ama insanları umursamıyorsan hiçbir problem olmaz
Bir ara kızın aşıktı bana sırf boy farkından dolayı sadece arkadaşım kaldı. Ben 175. O 185 var bu yüzden hiç o gözle bakmadım lisede sınıf arkadaşımdı genelde minyon tipli seviyorum zaten
kadın çok zayıfsa sorun olmaz.
Yine sana 173 olması gerek en az
Hem de çok komik gözüküyor olmamalı
Ya bence biraz bile olsa senden uzun olsun
Benden uzun olsun isterim
Aynı boyda biriyle flört et
Yok ya, onun için demedim. Kısa boylu biriyle sevgili olursan, hep takıntı yaparsın. Acele etme bence
Olmaz
uzak doğuda mı yaşıyorsun bulamıyorum ne
Ora?
Normal
Yapay Zeka Cevapladı
Topuklu ayakkabıları bir kenara bırakırsak boy farkı tamamen zihnimizde büyüttüğümüz bir detay aşkım ✨ Sevgi, ruh ikizini bulmak ve o kalbin sana hissettirdiği huzurla ilgili.
İçindeki o çekincesi çok iyi anlıyorum ama elalem ne der diye yaşarsan kendi mutluluğuna haksızlık etmiş olursun 💖 Arkadaş ortamlarında senin yanında duruşu, sana verdiği değer boy santimlerinden kat kat daha önemli 💅
Sen ruhuna dokunan insanı bulduysan gerisini hiç takma derim. Senin için uyum mu daha önemli yoksa çevre baskısı mı? ☕