Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Olamaz 🤦♀️
Olabilir 👍🏿
Fikrim yok 🤷♀️
Başka bir şey yazıcam 🤓
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Maalesef, günümüzde bu duruma takılıp mutluluğu kaçıran çok sayıda insan var. Boy gibi basit bir kavram, pek çok insan için önemli kriterdir saygı duyuyorum. Fakat unutulmamalı, belki de çok mutlu olacaksın.
Bence bunu düşünmek gerekiyor.
Olabilir tabi ki o ne demek mesela ben kendimden uzun kadınları seviyorum boyum 170 önemli olan insanlık ve aşk aşkın da boyu yoktur. Erkeklerin illa ki kendinden kısa kadınları seçmesi bence kibirliliktir.
Olabilir hatta çok da güzel olur. Kadına sarılırsın ve onun kalp atışlarına gelir duydukların. 😊
Mutlu olduktan sonra gerisi ayrıntı oluyor
Cevap
53Cevap
aslında olabilir ama bana çok zor geliyor boyum 1.82 kısa değilim ortalamanın üstünde boyum bana yakın boyda kıza hayatta bakmam 1.60-1.65 arası olucak minyon olucak 1.58 sevgilim vardı sarılması acayip güzeldi
bence olmamalı bir kız olarak söylüyorum kendimi rahat hissedemem boyum 1.75 boya çok takılıyorum internetten tanıştığım ve sohbeti hoşuma giden benim için kusursuz kişilere boyunu sorduğumda genelde kısa oluyorlar şans mıdır nedir 😂 belki bu benim kaderimdir ama bence kızlar için rahatsız edici ya
Bunu erkek sorun etmez de kadın sorun eder genelde. topuklu giyemez gösteriş yapamaz vs vs... yani arada 10-15 cm bariz fark yoksa neden olmasın.
Erkek kısa olabilir. Ama bu konuda kadınlar biraz önyargılı sanırım
Annem babamdan biraz uzun sayılır, hatta düğünde topuklu giyememiş bu yüzden :) yine de çok yakışıyorlar. Boy önemli değil canım
Kat-i ve keskinlik içeren yargılara karşıyım her zaman için, O yüzden Allah eşleri birbirlerine öyle nasip etmişse olur tabi ki neden olmasın ki?
Olabilir kadın veya erkek sevgilisinden daha uzun veya kısa olabilir
Bizim kizlar 155 boyunda ama erkekte uzun boy istiyorlar😀
Boy konusunu galiba üstünlük olarak algılıyoruz o yüzden aşırı kafaya takıyor herkes bu meseleyi. Arada sevgi olduktan sonra insan bunlara takılmaz.
.
Olamaz çünkü ben 1.95 im.
O ne kadar uzun olacak ki?
.
1.96
.
Topuklular ile 205 gibi.
🙂
.
seviyorsam benim için sıkıntı olmaz ama moralimi bozabilir bir anlık
Bana göre olamaz zatn kısayım o da kısa olsa hiç olmazz lfpfödğdö
Olabilir ama çok baiz fark olunca bir tuhaf duruyor ben erkeğin daha uzun olmasını tercih ederim
Benim eski benden kısaydı seviyordum pçi layık olamadı gitti
Kızların kısa olması göze batmaz ama erkeğin ki batar ne o hobbit gibi erkek 170lik kızın yanında
Bir kıza kafamı kaldırıp anca bakabiliyosam ne yatakta isterim ne kolumda
Alışılagelmiş bir adet bu, görsel olarak hoş görünmüyor. Ama ben, 1.84 olan benden uzun isterim. 🤭
Olabir en iyisi kısa olması uzun olması her iki taraf için sıkıntı😊😉
Olabilir bu engel değil ama boyu boyuma huyu huyuma derler ya işte dengine göre bulunması daha iyi
Koruyucu bir şekilde ellerini tutacağım insanın yanında, ellerini çocuk tutuşu gibi tutmak istemem.
kadına kalmış bir durum erkek için çokta önemli değil gibi ama ben yanımda bir leylek istemem
Zaten ülke geneli 1.60 falan, 160 kısa erkek olduğunu sanmıyorum. 😅
Bir insan bir insanın güzelliğine hayran karakterine aşık olur. O yüzden bence boyun önemi yoktur.
Yatinca boy farkinin bir onemi kalmiyorsa sorun yoktur degilmi?
Nadirde olsa denk geliyorum ama bence hoş bir görüntü olmuyor.
çok komik durur olmaz erkek uzun olmalı bence düşünsene anası gibi durucak ileride tuaf yani kadın için zor birşey bu durum herkes dengini bulmalı
Olabilir ama yakışmayacağını düşünüyorum. Sevgi varsa onemli değil
olmaz kadın için bir kıyım olabilir bu durum.
ve çok kişi tarafında özellikle cahil kesim dügünlerinde dedikodu malzemesi bile olabilir
İnternette sosyal medyada herkes olmaz olmamalı diye atıp tutuyor ama ben dışarda çok görüyorum böyle, ünlülerde de cok fazla boyle olan var sorun değil bence onemli olan karsılıklı sevgi saygı
Sevgi varsa o sevgiyi boyla bir tutmamak lazım.
tercihim uzun erkek ama seviyorsam neden olmasın 🤷♀️
bence olmamalı..
174 boyla 193 lük sevgilim vardı..
fazla ilgi çekiyordum..
Öyle bir kız var mıymış? :O
Aslında uzun olsa çok daha iyi olur. Kadınlar başlarını erkeğin göğsüne yasladıklarında kalp atışlarını duyabilmeli
oluyor, mesela ben 1,75 im topuklu ile 1,85 , zaten Türk erkek ortalaması 1,70 , Yani sevgisi kocaman ve şefkatliyse, sorun yok şemsiyeyi ben tutarım :)
Olamaz kesinlikle
Benden kısası da var mıdır ya? 160 boyumla
Olabilir... Kadın, topuksuz giyerek destekleyebilir... 😅
kesinlikle olabilir iki insan birbirini seviyorsa bence boy laf bile olmamalı. ancak ben itici durduğundan yanayım
Onun seksi süper olur ya. Sanki bir puta taparmış, gibi tanrım diye onu oksuyacaksin filan insanoglunun doga ile bulusmasi
olamaz olamaz ki her zaman kadının yanında daha heybetli dursun iliskilerin yüzde doksan dokuzu böyledir geri kalan istisnadır
Olur 2 yıl öyle bir ilişkim oldu ben 175 o 180 di sonra bitti ama boyu boyuna daha iyi bence
erkekte özgüven eksikliği varsa zorlu şeyler yaşanır
Mutlularsa ve iki tarafta kompleksli değilse olur tabi ki neden olmasın...
Gerçekten Seviyorsak bence çokta önemi yok boyun 😊
Olur ya da olamaz diyemem. Sevmeye bağlı benden kısası da oldu uzunu da
Herkesin farklı görüşü vardır ama ben benden uzun olsun isterim
Mutluysalar sorun olmaz.
ben uzun boylu erkeklerden daha çok hoşlanıyorum
Olabilir kafa uyumu onemlı
aşğışşöçkıpöşıçöş acayip olur asla olamazz
Ee rutin diyelim bide çirkin oluyor erkek kısa ise
İğrenç görünüyor 😱 herkes dengi dengine 👍
Olabilir ama olmamalı...
Kanunda yeri yok ya canım niye olmasın.
olabilir neden olmasın ki.