Bence evet. Erkek bağlanacak kaybetmekten vs korkacak yoksa o ilişki yürümezz. Kadın kovalar ise erkek şımarıyor çünkü ve hevesi gidiyor.
haksız mıyım?
Bence evet. Erkek bağlanacak kaybetmekten vs korkacak yoksa o ilişki yürümezz. Kadın kovalar ise erkek şımarıyor çünkü ve hevesi gidiyor.
haksız mıyım?
Kadın da o zaman daha fazla ilgi veren daha iyi daha yakışıklısin görünce ona gidiyor çünkü bu yanında duran heyecan vermiyor ağzına tüküren yoran yıpratan ağlatan erkek değerli oluyor bazı kızlara
Bence erkeğin bir tık üstüne düşüldüğü ilişkiler daha uzun sürüyor. Tabiki arada çokta fark olmamalı. Kendimden örnek vererek bazen ilgiye boğuyorum ve elimin ayarı olmadigi için karşımdaki sıkılıyor Şu an güzel bir ilişkim var akıllandım bazı şeylerden o daha çok üzerime düşüyor ve Şu an gayet güzel gidiyor.
Aynısını erkekler de düşünüyor sümük gibi yapışan kadınlardan biz de haz almıyoruz. Üstüne düşülmesi gerekenler de uğraşmak istemiyoruz. Neden zamanımı hayatımı bir kişiye vereyimki? Özverili olmayan insanla ilişki zaman kaybı.
Kadının erkeğin üzerine düştüğü ilişkiler daha uzun sürüyor. Kadin imkanı varsa kaçıyor istemediği ilişkilerde o zaman bitiyor tabi ilk başta sevdiği adam piskopat değilse.
Cevap
16Cevap
Genel olarak evet bir erkek seviyorsa daha çok ilişki ciddiye gidiyor ama kadın sevince olmuyor.
Erkeğin çok sevdiği ilişki herzaman evliliğe gider net
Bir kadın var ya psikolog o 'erkek yatırım yaptığı kişiyi daha çok seviyor' demişti gerçekten o kadar haklı ki.. Şimdi baktığında insan daha iyi anlıyor.
Bu cinsiyetle alakalı değil. Bir taraf fazla sevince eğer diğerinin karakteri sağlam değilse hemen şımarıp ya aldatıyor ya da ayrılıyor
Her şey iki taraflı olursa oluyor. Bunu henüz idrak edemeyenler hiçbir ilişkiyi istikrarlı sürdüremiyor.
Erkeğin, kadının çok üstüne düştüğü ilişkiler daha kısa sürüyor.
Benim sevgilim çok üstüme düşüyor beni çok seviyor ama bende tık yok. sadece kırılmasın diye bende bebeğim bi tanem hayatım gibi saçma kelimeler kullanmak zorunda kalıyorum. istediğimi alınca kaybolacağım.
Ikiside dusmucek rahat birakcak çok sıkarsa yine biter
kesinlikle erkek sevecek değer verecek erkek koşacak önemseyecek diğer türlü olmuyo
Kim korkak biri ile olmak ister ki, ayırca kimse bağlanmamalı birbirine, kimse korkmamalı birilerini kaybetmekten. İşte o zaman doğru ilişki olur.
Haklısın
Kesinlikle öyle şekerim erkek daha cok üzerine titrerse bir ilişki sorunsuz yürür
tüm kadınların bir skimlik cazibesi var
abartma
Kadın çok severse ilişki biter erkek çok severse sonu evlilik olur
Haksızsın kadının üstüne çok düşersen sıkılıyor ve aldatıyor
Kesinlikle katılıyorum, ilgi şart 😂
Kimse benim için vazgeçilmez değil olmıcakta net
Sanmıyorum bence her ikisi içinde geçerli bu
İki tarafta sadık ve birbirini sevmeli
Alakası yok inanır mısın hersey eşit olmalı bence
Tam tersi daha uzun👍
Haklısın. Bu yaşta iyi çözmüşsün.
Evet kadınlar ilgi manyağı