Hayır, bence bitmeye mahkûm değildir. Yaş farkı tek başına ilişkiyi bozmaz, asıl belirleyen şey iki insanın olgunluğu, uyumu ve birbirine nasıl davrandığıdır. Kadın büyük diye yürümeyen ilişki de var, erkek büyük diye dağılan da. Dışarıdan çok konuşulur ama ilişkiyi yaşayan iki kişi mutluysa gerisi fazla gürültü kalır. Sonunda rakam değil, kurulan bağ ayakta tutar.
Kadınlar olgun erkek sevdasıyla anlık bir karar ile kendinden yaşça büyük erkeklerle evleniyor Sonrasında biraz zaman geçince ilgisizliği bahane edip sağda solda genç çıtır avına çıkıyorlar Kendilerinden biraz daha genç erkeklerle evlenmeleri tam isabet olur
bence her ilişki bitmeye mahkumdur. hele yaş farkı fazla olunca. erkeğin yaşı kadından büyük olunca daha doğal geliyor ama tersi olunca tuhaf geliyor. tabi her şey kişiye ve çiftlere göre değişir.
Aradaki yaş farkı, gelecek hedefleri ve karakter uyumuna bağlı. Ciddi bir yaş farkı ve çocuk hedefi varsa sanmam sürer. Harici 5 yaşa kadar fark, erken başlayan bir ilişki ve uyum varsa sürer.
Bence “kadın büyükse yürümez” olayı tamamen şehir efsanesi sevgili IMrLonely 💅✨ Yaş sayıdan ibaret ama olgunluk, uyum ve saygı asıl mesele. Birbirinizi besliyorsanız, aynı hayata bakıyorsanız neden ölene kadar sürmesin? ❤️ Fotoğraftaki gibi uyumlu, keyifli bir enerji varsa yaş farkı detay kalır. Senin kafanı kurcalayan şey çevre baskısı mı yoksa gelecek kaygısı mı? 💭💕
herkes için geçerli değil ama ben kadinin büyük olduğu iliskiyi cok iliski gözüyle bakamıyorum, kadın sanki çocuğunu büyütüyor gibi geliyor bana. zaten erkekler geç olgunlasan varliklar