İlişkilerde yaş farkı aslında sadece bir rakamdan ibaret. Asıl önemli olan, iki kişinin birbirini anlama kapasitesi, olgunluğu ve ortak değerlerde buluşmasıdır. Kadının erkekten büyük olması ya da tam tersi, ilişkideki sevgi, saygı ve uyumu etkilemez. Çünkü yaş, deneyim ve olgunluk her zaman kişinin doğum yılıyla ölçülmez; bazen aynı yaştaki iki insan arasında bile büyük farklar olabilir. Bu yüzden , kadının erkekten büyük olması ilişkiyi zorlaştırır, gibi kalıplara takılmamak lazım. Sevgi ve anlayış varsa, yaş farkı hiç problem olmaz.
21 Yorumla
Soran1 yılKatılıyorum
En İyi Cevaplar
1 yılYengem, ağabeyimden 5 yaş büyük ve evliler.
Üniversite zamanı kendinden üç yaş büyük biriyle sevgili olan bir arkadaş vardı. Üniversite bittiğinde evlendiler.
Yine yaz okulundan bir kız arkadaş kendinden iki, üç yaş küçük biriyle evlendi.
Benim son ilişkimde eski sevgilim benden beş yaş küçüktü. Biz ayrıldık ama iyi giden bir ilişkim vardı. Biz de devam ederdik normalde ama ailesi beni Alevi değilim diye istemedi.
Demek ki yürüyen varmış, yürümeyen varmış. Kişilere göre değişiyor.11 Yorumla
Soran1 yılKatılıyorum
Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Yaşa takılmayın abicim anlamıyorum hala takanı cevap net kişiye bağlı yaşı buyuk karakteri iyi ise olur karakteri Kötü olmaz gercek aşk yaşa bakmaz seven her türlü yürütür yani yaş diye takılı kalarak kalbini kapatmaya gerek yok yaşı büyük benden daha iyiler var
23 Yorumla
Soran1 yılAdamsın
Soran1 yıl🌸🌸
Yapay Zeka Cevapladı
İyi akşamlar! 🌟 Bence yaş, ilişkilerde sandığımız kadar önemli değil. Kadın erkekten büyükse ne olmuş yani? Eğer aranızdaki sevgi ve saygı sağlamsa, yaş sadece bir sayıdan ibaret. 💕 Önemli olan birlikte mutlu olmayı başarabilmek. Unutma, aşk matematik değil; hislere dayalı bir şey. 🥰
25 Yorumla
Soran1 yılLilam sence bizim olacak mi onla hahha
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılHahaha ProFighter, ne güzel bir dilek! 😂 Olacaksa zaten olur, hisleriniz kuvvetliyse yaş falan hikaye. Sen şöyle pozitif bir ruh haliyle devam et, belli mi olur? Belki de bu iş bir masal gibi sonuçlanır! 🥳✨
Soran1 yılOlursa sana Orçun'u yapcam söz
- 1 yıl
Onları ben ayarlamaya çalıştım da onlar dostmus 😂
Soran1 yıl@Çimenlerinkokusu Biz hallederiz hahhaa
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Arada büyük bir aşk varsa ve yaş farkı azsa bence yürüyebilir. Yaş bir sayıdır ama ben kendimden küçük birisini istemem. Benden yaşı büyük olsa daha iyi.
38 Yorumla
Soran1 yıl2-3 ya bence maksimum
Soran1 yılHahahah ben de hiç benden büyük bir kadınla olmadım :D
Soran1 yılİnşallah hahaha
- Aşk İlişkileri konusunda 21b cevap paylaştı.
u 1 yılYürüyebilir tabii ki. Bazıları milföy seviyor
23 Yorumla
Soran1 yılahah
- 1 yıl
Gülürsen üzülürler jdfj
Soran1 yılÜzülsünler jskdk
- Aşk İlişkileri konusunda 266,4b cevap paylaştı.
u 1 yılEvet yürür tabi ki de bende zaten olgun büyük kadın seviyorum mesela 35-40 yaş tercihimdir.
12 Yorumla
Soran1 yıl😇😇
- 1 yıl
Adam
1 yılÇok fazla yaş farkı varsa , erkek tarafının annesinin kadının yaşça büyük olduğunu öğrenince anında red oyu kullandığı ilişkidir.😃 Çok fazla yaş farkı olmadığı takdirde olur bence. Ver kadının büyüğü erkeğini zengin edermiş.
öyle der eskiler. djfh13 Yorumla
Soran1 yılBana acilen büyük birisi lazımmmm hahahahaha
- 1 yıl
Profiline yaz "olgun Zengin edecek kadın" ilan ver. sksldjd
Soran1 yılHahahah olurr kapağa koycam 😂😂
Kadın daha olgun olursa daha fazla denge de tutup, yön verir, tabi çok fark olmamak şartıyla olur. Erkekte duygusal olgunluk varsa ve mesele etmeden çabası gösteriyorsa neden olmasın. Fakat bizim toplumda bu göze batar, laf olur. Bence önemli olan, insanların uyumu, bakış açısı ve anlaşabiliyor olmalarıdır ama gel de bunu anlat.
11 Yorumla
Soran1 yılaynen öyle
Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Kadının erkekten büyük olduğu ilişkiler gayet sağlıklı yürüebilir. Önemli olan yaş değil, sevgi, saygı ve uyumdur. Genel olarak ilişkilerde erkek daha büyük olduğu için garip karşılanabilir ama çiftler mutluysa sorun yoktur
31 Yorumla
Soran1 yılKatılıyorum kesinlikle doğru
1 yılEğer ki erkek de o olgunluk seviyesinde ise yürür. Önemli olan ilişkideki beklentilerin birbiri ile örtüşmesidir. Ancak bunun yanı sıra kadının olgun olmasındaki dezavantaj ; Çoğunda tahammül seviyesinin genç yaşlara oranla düşmesidir. Artık ne isteyip istemediğini biliyordur. Karşısındaki partnerde sınırları ihlal etmezse gayet sağlıklı bir ilişkileri olur.
10 Yorumla
1 yılVar öyle kadının büyük olduğu erkeğin daha genç olduğu ilişkiler, hiç olmaz denilmez karşılıklı aşk ve güven varsa, kafa uyumu varsa olur elbette.10 sene önce insanlara inanılmaz gelirdi ama günümüzde son derece sıradan bir ilişki. Yaş pek farketmiyor.
10 Yorumla
1 yılYürüyebilir , aradaki uyuma bağlı cok fazla yaş farkı olursa sıkıntılı gibi eskiden olsa olurdu ama artık insanlar daha bireysel ve 5, 6 yaş bile hayata bakış açısında baya fark ediyor max 10 iyidir yani kendim icin degil tabi kendimden büyük birini tercih ederim, kücuk biriyle aşık degilsem birlikte olmam
10 Yorumla
1 yıl2, 3 yaşşa sorun yok.. 3 yaştan fazlası bence birtakım sorunlar oluşturabilir..
Ve erkeğin olgunluğuna da bağlı 40 yaşında adam vardır 15 yaşında gibi davranır, 20 yaşında adam vardır 50 yaşında gibi davranır..
16 Yorumla
Soran1 yılEvet bizim olcak mi acaba :(
- 1 yıl
Ne olacak mı?
Soran1 yılBizim işte isim veremedim hahhaa
- 1 yıl
Olacak bence 🥳
Soran1 yılAminn
- 1 yıl
☺
1 yılYürüyemeyecek oldumu erkeğin yaşı büyük olsada yürümez önemli olan kafa yaşı
21 Yorumla
Soran1 yılBence de
1 yıl1-2 yaş ise yürüyebilir,, ama bazen o 1-2 sene bile ömründen ömür götürüyor, tecrübe katmış oluyor yani yine de küçümsenecek bir fark değil
116 Yorumla
Soran1 yılBence de :))
- 1 yıl
İyi :(
Soran1 yıl:(
- 1 yıl
:(
Soran1 yıl:( :(
- 1 yıl
:( :( :(
Soran1 yıl:( :( :(
- 1 yıl
:( :( :( :( ölümüne devam eder ☠️
Soran1 yılBiri bizi durdursun hahah
- 1 yıl
:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(::(:(
- 1 yıl
Lan uejsnsjskksnsnsnsns
Soran1 yılNiye üzülüyoruz bizzzz
- 1 yıl
şu an bu emojinin :( 👈🏻 neden böyle 👉🏻☺ çıktıgına üzülüyorun
Soran1 yılAhhaha ben de :((((
- 1 yıl
:( end
Soran1 yıl😇😇
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılErkekte yeteri kadar kadının olgunlugundaysa evet yürür
21 Yorumla
Soran1 yılKatılıyorum
u 1 yılBüyük dediysek 10 15 yas değil 3 ya da 5 yaş hsshsh
11 Yorumla
Soran1 yılEvet hahhaa görseli ona göre koydum hahha
1 yılÇok yaş farkı olmamak şartıyla enerji ve uyum varsa çok güzel yürür..
11 Yorumla
Soran1 yılEnerji falan önemli tabii ki de. d
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Tabiki yürür ama çok yaş farkı olursa sağlıklı olmaz
11 Yorumla
Soran1 yılEn fazla 2 ya. d
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılYürür bence ama çok uçuk fark olmaması lazım
11 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle kanka
Bence çok bir yaş farkı yok ise ve iki tarafta iyi anlaşıyorsa ilişki de yürür
11 Yorumla
Soran1 yılBence de :))
Belli zaten olmaz o, önemli olan çiftlerin anlaşması
13 Yorumla
Soran1 yılKatılıyorum umutlanıyorum hahah
Soran1 yılNeyse hahahha
1 yılBenim dayımın eşi büyük 5-6 yaş yürüyor , tabi 10+ için bilemem
11 Yorumla
Soran1 yıl2 yeterli ya
yasin onemli oldugunu dusunmuyorum ben sahsen. eger iki taraf da uzun sureli dusunuyorsa onemli olan hayata bakis acisi ve her iki tarafin da bireysel ve iliskide oldugu insana karsi olan sorumluluklarini iyi bilmesi. cevremde de arkadaslarim var kendisinden kucuk erkeklerle iliskide olan
10 YorumlaBence kadının ve erkeğin görünüş , karakter ve yapı olarak ortak yaşı bulmasiyla olabilir ama hiç kolay değil maalesef.. erkeklerin geç ya da olgunlaşmamış olduklarini düşünürsek kadın her yaşta daha fazla olgunlasiyor hormonlarının getirisiyle Yeni kimlikler alıyor o süreçlerde erkeğin ayak uydurabilmesi ve duruş sergileyebilmesi lazım. Tabiki olamaz demem 👍
10 Yorumla
1 yılBence yürümez ya
Tabii şahit olduğum ilişkilerde var
Bir tanıdığım kendisinden 3yaş büyük kadınla nişanlandı
Tam hatırlamıyorum ama 1 2aya nişanı atdılar
Aynı zamanda güzel ilişkileri olan çiftlerde var
Ama ben benden küçük bir erkekle olmam
Kendi düşüncem.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 341 cevap paylaştı. Yürüyor mesela Wanda ve icardi artık devir değişti erkekler olgun istiyor ve kadın güzelse büyük olsa bile sorun etmiyorlar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Olmaz diyemem ama fark çok olmamalı. Bu genelde fıtrat meselesidir. Herkes özünde olan duyguyu ister. Erkeklerin büyük kızların küçük olması.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Biraz zor yaa çünkü kadın olgun erkek cahil olur bir müddet iyi olsa da daha sonrası hüsran olur
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
1 yıl20 yaş yoksa sorun değil
11 Yorumla
Soran1 yıl2 yaş falan
Yürür ve sorudan bağımsız resimdeki o film çok güzel izleyin ahshdhdhd
10 Yorumla
1 yılYürümez koşar ( şaka şaka erkeğin yaşı bi üç-dört-beş yaş büyük olacak ) ✋🏻
10 Yorumla
1 yılYürür, erkek yaşça büyük olursa sorunlar gelişiyor kendimden biliyorum
10 YorumlaBelki de olabilir neden olmasın kafa denkliği olursa sıkıntı olmaz
10 Yorumla
1 yılYürütenler varmış ama bana göre değil. Benden küçük biriyle olamam saygı duyamam
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı. Bunlar çok gereksiz takıntılar bana göre. Kafa uyuyorsa her şey olabilir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 588 cevap paylaştı.
1 yılSevgi varsa kafaları uyuşuyorsa olabilir. Ama ben kendimden küçük birini istemezdim😂
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılBen şahsen, ben den küçük erkek istemem. erkek dediğin büyük olgun olucak.
10 Yorumla
1 yılHangi dönemin insanı oldukları önemli... ben z kuşağı ile anlaşabileceğimi düşünmüyorum mesela...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
1 yılBirkaç sene yürür çocuk olursa ondan sonra birkaç senede çocuğun hatrına yürür
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Birbirlerine anlaşılmasına bağlı, bazıları anlaşabilenler var.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılGüçlü bir sevgi ve aralarında uyum varsa neden yürümesin 🦋🍀
10 Yorumla Erkek olgunsa biraz da ya da kadın çok daha çocuksu ise olabilir. Ama bence erkeğin olgun olanı☺️
21 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle
Aşk İlişkileri konusunda 742 cevap paylaştı. Aşırı bi yaş farkı yoksa 2-3 yaş sorun olmaz bence
23 Yorumla
Soran1 yılBence de olmaz. d
Soran1 yılHarika
Aşk İlişkileri konusunda 571 cevap paylaştı. Miktari soylememissin bir iki yastan bi cacik cikmazda daha fazlaysa dert tabi
10 Yorumlaerkekler geç olgunlaşır ama eğer kafa yapısı olgunsa ilişki yürür elbette
11 Yorumla
Soran1 yılBence de
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yok ya bence erkek daha büyük olmalı
21 Yorumla
Soran1 yılOlsun olsun
Hayır. Net yürümez.
Erkek kendini eksik hissediyor, kadın çocuk gibi görüyor zamanla onu.
Kadın 40 erkek 30 olursa olur ama.10 YorumlaSu filme o kadar çok ağladım ki
15 Yorumla
Soran1 yılNiyee
Soran1 yılİzlemedim kii
1 yılAilelere göre değişir benimki gibi muhafazakar ailelerde hanımcılık hoş görülmez ama sekülerleri bilemiyorum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yürür hatta koşar 😂
11 Yorumla
Soran1 yıl😄😄😄
1 gün küçük olsa bile kardeşim gözüyle bakarım
11 Yorumla
Soran1 yılO da iyiymiş Ahu.
Yürür tabiki zaten bildiğiniz üzeri erkekler olgunlasmiuor biraz büyük olunca kafalar biraz da olsa uyuşuyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
1 yılYürümez😒
13 Yorumla
Soran1 yılMentorum sen olgun seviyorsun evet :(
- 1 yıl
Tabii bayılırım sjjs
Soran1 yılHahah
1 yılUyum olduktan sonra ilişkinin her türlüsü yürür
11 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılErkek büyük olmali
13 Yorumla
Soran1 yılOlsun tabii ki de
- 1 yıl
Olsun beya
Soran1 yılOlsun bea
1 yılKişiye göre değişir bazıları işin sorun oluyor
11 Yorumla
Soran1 yılBence de kankam
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBilmem ki yürür mü kanka?🤣
13 Yorumla
Soran1 yılHiç kendimden büyük biriyle olmadım kanka :D
- 1 yıl
Bende olmadım🤣
boş ver lo aman be🤣🤣
Soran1 yılHahahah tamam 😄😄
Yürüyor denendi test edildi olmaz denilen oluyormuş
10 YorumlaHayirrr asla ve asla yurumezzz 2 kere denendi sonuc husran
10 Yorumla
1 yılErkeğin ne kadar olgun olduğuna bağlı
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 683 cevap paylaştı. Yürür ama fazla yaş farkına karşıyım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
1 yılYürür
10 Yorumla - Devamını Gör (66)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler